Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 005
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 270
Това е оризоварка - за ориз / някой беше писал в темата на Лидл ,че и жито е варил в нея / и задушава зеленчуците едновременно отгоре.
 За тази цена е хубав уред мисля ,а и може да го пробваш и да прецениш дали ти върши работа и да върнеш в едномесечен срок.

# 271
Така като го гледам си е оризоварка... и други неща прави - вари на пара, вари супи...
От тази гледна точка, ако искаш просто оризоварка да пробваш, имам за подаряване една на Крок пот, ако си платиш транспорта - пращам без проблем. Естествено, употребявана е, но си работи (просто си взех мултикукъра).

# 272
  • Някъде на път....
Камиче, ако девойката не се интересува от подаръка, аз съм ЗА.  Peace
От къде трябва да си платя транспорта?  Wink

# 273
здравейте а някой мнение за Делимано Мултикукър 50 в 1
  Simple Smile

# 274
Съжалявам, t_ilieva , ако девойката не се интересува от оризоварката, вече има желаещ да я вземе.

# 275
  • Някъде на път....
Съжалявам, t_ilieva , ако девойката не се интересува от оризоварката, вече има желаещ да я вземе.
Е, нищо, здраве да е.  Wink
С удоволствие да си я ползва този желаещ!  Peace

# 276

Благодаря   Hug:, не се интересувам!  Ще заложа на комбиниран уред......  Grinning

# 277
Здравейте.Изчетох цялата тема и дълго мислих, мислих, мислих.......Накрая се спрях на Олята Simple Smile най-вече заради капака за печене. Тази седмица ходих до магазини Зора и покрай основния въпрос, по който бях отишла реших да питам девойчето и за мултикукърите, които предлагат.Обясниха ми,че новия модел на Филипс е с някакъв си "3D въздух" или нещо такова  Embarassed и си печял без проблем дори и без специален капак.Тяхна колежка си го била купила и пекла кекс-без проблем се изпекъл отвсякъде.И понеже тук има доста компетентни дами, реших да поискам и вашето мнение.Ето за това чудо става въпрос: http://www.philips.bg/c-p/HD3037_70/viva-collection-multicooker
bel4eto с нетърпение очаквам да споделиш впечатления от ОЯ-та

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 20:03 от Мицанка

# 278
Здравейте.Изчетох цялата тема и дълго мислих, мислих, мислих.......Накрая се спрях на Олята Simple Smile най-вече заради капака за печене. Тази седмица ходих до магазини Зора и покрай основния въпрос, по който бях отишла реших да питам девойчето и за мултикукърите, които предлагат.Обясниха ми,че новия модел на Филипс е с някакъв си "3D въздух" или нещо такова  Embarassed и си печял без проблем дори и без специален капак.Тяхна колежка си го била купила и пекла кекс-без проблем се изпекъл отвсякъде.И понеже тук има доста компетентни дами, реших да поискам и вашето мнение.Ето за това чудо става въпрос: http://www.philips.bg/c-p/HD3037_70/viva-collection-multicooker
bel4eto с нетърпение очаквам да споделиш впечатления от ОЯ-та

Чак пък нов! Аз го имам почти от година. И като реша да пека мусака предпочитам фурната.

# 279
Мицанка,ще споделя впечатления като дойде и се запознаем Simple Smile Колкото за 3D печенето, мисля,че и някои Редмонд имат тази функция, но не съм сигурна какво представлява  Simple Smile

# 280
  • Ст.Загора
Мицанка, аз съм с такъв модел Филипс . Да ти кажа само че отгоре не пече , аз обръщам по някое време кекса или хляба за да хване коричка и от двете страни . Днес правих мусака , сготвих я в кукъра , а във  фурната само я запекох със заливката .

# 281
Редмъндите имат отделно продаван халогенен капак (като олята). Иначе и те са 3Д, но НЕ пекат отгоре. То няма как да стане, след като няма реотан на капака.

# 282
Не мога да помогна за кекса за съжаление.
Кекс правя във хлебопекарната или във фурната.
За Олята ще помагам за опътването.

Имам нужда от помощ с упътването. Току-що ми доставиха Оя GM E, опитвам да си преевеждам с гугъл от разни сайтове, но всъшност, ако имаш някъде преведени основните настройки, ще ми бъде много полезно. Благодаря!

# 283
то е лесно казвай кое не знаеш

# 284
  • София
Здравейте, момичета! Предполагам, че ще ме допуснете в групата на експлоатиращите мултикукър. От няколко дни съм притежател на МК Панасоник. Набързо ми го "подари" приятел, който замина на работа извън България. Машинката не беше даже разпечатана. Поогледах оттук-оттам и попрочетох нещичко из форумите за нея, но не можах да си отговоря на въпроса дали точно на Панасоника може да се отваря капака по време на готвенето. Задавам такъв аматьорски въпрос заради наличието на клапан за парата, което ме навежда на мисълта, че все пак има някакво налягане в тенджерата. По асоциация с хлебопекарната на Панасоник, която няма прозорче за наблюдаване, се чудя дали и МК-ра не е суперинтелигентен и си знае работата от до. Та накратко, моля ако някоя от вас си има вземане-даване с такава машинка, да ме просвети по въпроса. Желая ви весело изкарване на днешния празник!

Общи условия

Активация на акаунт