Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 195
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 915
Момичета, намерих кой да ми донесе олята от Испания. Сега ще ми кажете ли кой модел да поръчам Е или F? И има ли нужда от допълнителните купи?

# 916
  • Варна
Здравейте, попрегледах темите за мулти кукърите, но все пак да попитам и вас, струва ли си този на Делимано, който сега на промоция с точки в Кауфланд. Майка ми ме сюрпризира, че искала да ми го подарява, а досега не съм гледала подобни. Като литри е добре сякаш, но 850 вата не е ли малко?

# 917
Здравейте, попрегледах темите за мулти кукърите, но все пак да попитам и вас, струва ли си този на Делимано, който сега на промоция с точки в Кауфланд. Майка ми ме сюрпризира, че искала да ми го подарява, а досега не съм гледала подобни. Като литри е добре сякаш, но 850 вата не е ли малко?
Ами не е.Всичко което правя става добре.Бързо загрява.

# 918
  • Варна
 bouquet досега го мислех за ненужна покупка, но май ще се замисля

# 919
  • Varna
А, как ненужна покупка Simple Smile
От както го имам" Фильо" у нас и синът  и мъжът ми почнаха да готвят. А СлаТкото на мама е цар на сладкишите във Филипса.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 16:51 от DELTA_DELTA

# 920
  • Варна
Благодаря ви момичета, записвам се тогава  да следя  Hug

# 921
Днес в емаг имаше редмонд 90 за 240 лв и си взех още един. Емаг продаваше а вносителя Денси изпълнява поръчката. Та ми се обадиха и разбрах че са изключително учудени от разграбването днес, даже не е стигнал за всички. Възнамеряват да внесат и аксесоари и купи до нова година,  казах им да внесат и аерогрил.  Тъй че ще имаме избор скоро.
Много искам този аерогрил, но ще го ползвам на Горение. Как мога да разбера кога ще ги има?

# 922
  • sofia
Момичета, намерих кой да ми донесе олята от Испания. Сега ще ми кажете ли кой модел да поръчам Е или F? И има ли нужда от допълнителните купи?
Модел F е новият. Има пържене на 200 граду са. От купи има огромна нужда. Аз имам в момента три и непрекъснато зареждам манджи. Иначе трябва да мия и подсушавам.  Освен това оставям храната в тенджера та -имам капаци.

# 923
Аз да се ... оплача... похваля... знам ли и аз... че другари украинци  ме озариха с още един аерогрил: като няма е суша, като вали е порой. А не иде да речеш на хората, домъкнали го от оня край на света със 101 неприятности "ми имам си вече... няма да го взема".
Така че - може да е малко смешно, но още един RAG-240 си търси нова къщурка...

Интересувам се от аерогрила, ще го ползвам на Горение. Марка, размери, аксесоари към него и цена?

# 924
Модел F е новият. Има пържене на 200 граду са. От купи има огромна нужда. Аз имам в момента три и непрекъснато зареждам манджи. Иначе трябва да мия и подсушавам.  Освен това оставям храната в тенджера та -имам капаци.
Не можах да пусна поръчка от испанския сайт. Искаше ми някакъв данъчен номер. Поръчах от испанския амазон модел F и отделно капака. За сега пасувам за резервни купи.

# 925
  • Paris, France
Между Оя Е и Ф кой знае каква разлика няма, но Оя Е, доколкото разбрах има 2 вида. Едните вдигали до 220 а другите до 180 май беше и едните били с тенджера от тефлон Дайкин а другите с керами4на като на модела ф, която, между другото не е ло6а, но не е като керами4ните скаменно покритие, които се предлагат засега само отделно или в пакет но не и стандартно в тенджерата и затова трябва да се внимава. Според мене поне още една допълнителна тенджера е направо задължителна, но две допълнителни и то от керамика Екселънс а не Сери са огромно предимство, особено за хора, които мият в миялна. Аз нямам втора тенджера и 4ест мия изли6но на ръка или готвя другаде вместо тенджерата. Имам голям късмет, 4е поне покритието е каменно и след сладки6, срам не срам, ............ не я мия ами направо я връщам обратно и готвя. И  ако към моята имаше резервни тенджерки веднага щях да си купя. Ако не изядете вси4ко остатъка трябва да се пресипва и после да се мият 2 съда.

Делте, блазе ти. Моя мъж го мързи и коп4ето за претопляне да натисне. А какво е сладкото на мама?

# 926
  • Varna
Невенче,
Скрит текст:
СлаТкУтУ на мама е синковеца душко Laughing Като купиха тенжУрето, двамата  с баща му почнаха да готвеят и да ме учат. Тях и двамата ги интересуват всякакви техники, няма значение, че се готви в тях. Когато пътуваме с мъжът ми, синковеца си готви във Филипса. Абе прави му кеф.

Ох, как ме надъхвате за тази Оля Hug, ама пусто съм доволна от Филипса, а и е сравнително нова машинката.

# 927
И аз съм хвърлила око на Оля-та, ама няма кой да ми донесе от Испания пък хич не съм наясно с тези превозвачи.
Прочетох темата и още повече се обърках. Като цяло клоня към Горение, редмънд-м90 и PHILIPS HD3037/70.
Дилемите, които ме налягат е, че горението има налягане, 6л. е, но пък само 9 програми(та се чудя дали ще са ми достатъчни-не че съм и голяма готвачка де). Редмънда няма налягане, но има доста програми и може да се коригира времето на готвене доколкото разбрах.
Другото е, че искам да си взема на изплащане, но редмънд не го намирам.
Та някакви такива дилемки си имам аз Thinking
И кои са тези 45 програми на Редмънд(  17 автоматични и 28 "ръчни")?

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 09:33 от иванита

# 928
Личното ми мнение ,че броя програми не е толкова важен, тези дето са с по 30 всички ли ползват Simple Smile.
Аз използвам основно две.
Бях се замислила за горението, но тази оля с керамични тенджери и грил Simple Smile е вече следващият ми мултикукър, когато филипса ми умре Simple Smile. Crazy

# 929
И на Горението се регулира времето. Според мен програмите са добре като избор.
Аз съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт