Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 195
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 945
Само моля , да ми разясните ,значи Редмонд М-90 е 860W ,а Редмонд RMC-M4510E е 1000W , да ама първия уж по-малко мощен е по -скъп и по-нов модел  newsm78 та кой е сега по-добър?Този по - новия модел М-90 той ли има функция под налягане да работи? И още едно сигурно тъпо питане  ooooh! защото се обърках като слагам на супичките брашно или пък фрикасе като правя ,това чудо не кипи ли?или варианта е да е отворен капака ,защото при отворен капак аз разлика от тенджерата на котлона не виждам?То и при спагетите кипи ....... и съвсем се обърках ,ама само това чудо нямам в къщи като помощник и сериозно се замислям chef

# 946
и още един въпрос има ли кукър с керамично покритие на купата и функция готвене по налягане? Към коя марка да се ориентирам newsm78. Гледах Горение, но не е написано каква е купата. Дали някой, който го има може да ми каже?

# 947
Здравейте,
тъй като имаме нов дом, а и наближаващите празници, родителите ме попитаха какъв подарък искаме - върти ми се хлебопекарна, стийм моп, но най-вече мултикукър Simple Smile
Изчитайки доста по темите дори съм сигурна, че това искам, въпреки че знам, че ще ми кажат "Нали имаш нова кухня и искаш да се посветиш в кулинарията в готвене. За какво ти е тая машина?"
Та, за да им затворя устата с "Искам това!", моля препоръчайте ми модел до около 150 лв.
Спряла съм се на Делимано ( с точки от Кауфланд) и Филипс (средния модел).
Моля Ви който е по-запознат и има впечатления да ми помогне в разрешаване на дилемата
Хубав ден bouquet

# 948
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте,
тъй като имаме нов дом, а и наближаващите празници, родителите ме попитаха какъв подарък искаме - върти ми се хлебопекарна, стийм моп, но най-вече мултикукър Simple Smile
Изчитайки доста по темите дори съм сигурна, че това искам, въпреки че знам, че ще ми кажат "Нали имаш нова кухня и искаш да се посветиш в кулинарията в готвене. За какво ти е тая машина?"
Та, за да им затворя устата с "Искам това!", моля препоръчайте ми модел до около 150 лв.
Спряла съм се на Делимано ( с точки от Кауфланд) и Филипс (средния модел).
Моля Ви който е по-запознат и има впечатления да ми помогне в разрешаване на дилемата
Хубав ден bouquet
Горение
Фърст

# 949
и още един въпрос има ли кукър с керамично покритие на купата и функция готвене по налягане? Към коя марка да се ориентирам newsm78. Гледах Горение, но не е написано каква е купата. Дали някой, който го има може да ми каже?
Купата на Горение е метална с тефлоново покритие.
По въпросът за супите-запържвам лук, морков на Соте,1-2 лъжички брашно, леко да се запържи и то. Наливам водата или бульона,добавям картофи, месо, зависи от супата, фиде или ориз, пак зависи от супата, сол, подправки, затварям и на програма Супа.
После си добавям застройката.
Зелеви сърми правя на пр.Варене за 35 мин.

# 950
 Rolling Eyes Иха... , аз задушавам моркови и лук(ако е пилешка  и месото), после вода,основните продукти, фиде+подправки. всичко на Стю и когато се сетя. Mr. Green

# 951
ctefani, не кипи. Важно е да се подбере правилната програма (тя рядко е "супа" всъщност....) и си става екстра. "Супените"/"варени" програми обикновено много бурно варят, поне за моя вкус и за този на руснаците (съдейки по форума Мултиварка).
Друг е въпросът, че и аз никога не слагам брашно, само с яйце и мляко правя застройка, но това си е въпрос на начин на готвене.
Спагетите определено не кипят Simple Smile , те затова си имат специфична програма.
Не, не се готви на отворен капак, освен в случаите на пържене (пък и дори тогава, зависи).
И не е важно колко е мощен един кукър - идеята не е да харчат ток, а да го пестят. Важното е как е направен, какви програми има и колко е икономичен, де факто.

# 952
Rolling Eyes Иха... , аз задушавам моркови и лук(ако е пилешка  и месото), после вода,основните продукти, фиде+подправки. всичко на Стю и когато се сетя. Mr. Green

Всичко става за минути, не ми отнема много време. А става по-вкусно. Simple Smile
Сърмите завивам със сурова плънка, така, че и от там пестя време. Simple Smile

# 953
Камиче ,моля те сподели кой ти е модела на Редмънд ? Аз харесах 4510  50

# 954
RMC-330 съм си взела аз, ето тази: http://likechef.ru/redmond/redmond-rmc-pm330.html
С идеята основно под налягане да готви, "мултиготвач" не ми трябва; доволна съм много от програмите и не ми се е налагало да пипам нищо, освен чат-пат време, естествено.

# 955
 bouquet благодаря!Ще прочета по подробно bouquet

# 956
Камиче как си я поръча или някой ти я донесе?

# 957
Ходя 1-2 пъти годишно до Украйна и Русия; и приятели идват оттам насам.
Та така: имах едни поръчани редмънд и аерогрил, които прашасваха у приятели, но не можах да се видя с тях и си взех други, те пък ми донесоха в края на октомври първите (продадох ги), преди 2 седмици пък други приятели ми довлекоха още един аерогрил... малко развален телефон, ама айде Simple Smile
Та така - украинска мафия.

# 958
Някой поръчвал ли е кукър от руски сайт с доставка до БГ? Колко излиза доставката? По-напред в темата имаше сайт, който доставя до БГ.

# 959
Момичета, помагайте - нещо стана с програма "STEW" на моя кукър. Включих я днес, за да сготвя, но от зададеното време - 2 часа, работи само около 2 - 3 минути и спира  Shocked Пробвах да изключа и да включа отново, пак същата работа. От какво може да е?  newsm78
П. П. Четох упътването, такава възможна грешка не е обяснена никъде - нито в английския, нито е бг превода.
П.П. 2 - кукъра е Ариели, имам го едва от няколко дни, и досега се справяше перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт