Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 199
  • 2 076
  •   2
Отговори
# 705
Мили дамиии искам малко съвети! Когато правите кекс, хляб или подобно тестено изделие в мултито, как по лесно го обръщате, за да го доизпечете и от другата страна?  Laughing

# 706
Най-лесният начин е с кошницата за пара: слагаш я отгоре на чашата, вадиш, обръщаш, връщаш изделието вътре...

# 707
Преди малко гледах пак моделите мултиварки и гледам разни модели на Тефал , Таурус...Всъщност,има всякакви,според бюджета на всеки...Все пак,според вас,марки като Таурус надеждни ли са относно мултикукърите или да се насочвам към по-скъпарските марки и модели?Те не са ли всъщност на един и същ принцип? newsm78
На един принцип са, но не е без значение качеството на тефлоновата тенджерка...., мощността....това , че не ядеш месо няма връзка с кукъра Simple Smile, той не е САМО за меса....макар, че стават....името на руски е мултиварка.....това показва какви манджи готви, задушено, на пара, спагети, ризото....и аз съм на принципа бутам всичко и затварям....така готвя, леща боб, постна супа, спагети, ориз със зеленчуци.......кексове пека....правя кисело мляко и безброй сладка.....в къщи станах видна кулинарка hahaha hahaha
На Тефал мощността е по ниска на червения модел
http://www.emag.bg/multicooker-tefal-fuzzy-logic-rk705-750-w-5-l … VP_AP_VIS-01h1rwb
....а за Таурус не искам да чувам, всичко каквото съм взела е боклук

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 19:03 от mimi.7299

# 708
Най-лесният начин е с кошницата за пара: слагаш я отгоре на чашата, вадиш, обръщаш, връщаш изделието вътре...

Мноооооого благодаря! Не се бях сетила за това!  Hug

# 709
mimi.7299 , много ти благодаря за изчерпателното инфо  bouquet След написаното от теб определено няма да гледам в друга посока, освен към Филипс.А и като гледам,нашият пазар все още не е пренаситен от кой знае колко качествени и надеждни марки за този мулти готвач,така че изборът е ясен PeaceОстава само да реша кога да направя покупката . Гледам ги сега на промоция в технополис-199лв.Надявам се обаче по Коледа и емаг да направят страхотни предложения...Ще се почудя още малко Laughing
Огромни благодарности за отговорите на всички  bouquet

# 710
mimi.7299 , много ти благодаря за изчерпателното инфо  bouquet След написаното от теб определено няма да гледам в друга посока, освен към Филипс.А и като гледам,нашият пазар все още не е пренаситен от кой знае колко качествени и надеждни марки за този мулти готвач,така че изборът е ясен PeaceОстава само да реша кога да направя покупката . Гледам ги сега на промоция в технополис-199лв.Надявам се обаче по Коледа и емаг да направят страхотни предложения...Ще се почудя още малко Laughing
Огромни благодарности за отговорите на всички  bouquet
Hug Hug Hug и като купиш да се похвалиш bouquet bouquet bouquet

# 711
mimi.7299 ти имаш,като моят филипс нали? Давай подробни рецепти Mr. Green

# 712
Ами аз съм на принципа бутам всичко и затварям Embarassed, но като направя нещо интересно ще давам..... Simple Smile Simple Smile затова го купих.....мразя засукани манджи и да стоя дълго край тенджери....но всичко сготвено там се получава чудесно и не ме ангажира дълго Party

# 713
Момичета,аз яко се зарибих с тия мултикукъри ooooh!
Преди малко гледах Редмънд-ите в Русия,но от там май е невъзможна поръчката newsm78
Сега разгледах сайта от бг,но нямат оповестени цени никъде....Направих запитване,да видим какво ще кажат...Някоя от вас има ли представа за цените им тук,в Бг? Rolling Eyes

# 714
Гледам Redmont ги има из Amazon UK от немски продавач, предполагам ги има и в немският amazon.
Оттам с фирма посредник до БГ.

Ако някои знае друга опция да не се праща извън EC (заради данъци + мита ) нека каже.

Аз засега се оглеждам за нещо такова, нямам насочена марка или модел, но си помага. Онзи ден бях на гости и се направиха зеленчуци на пара за отрицателно време, та преди не бях виждал парата като важен елемент за готвенето...

Другата опция е от сайта им :

https://multicooker.com/uk/catalog/multicookers/

Но странно защо ли не присъстваме в http://multicooker.com/country.php

Другата, вероятно по-добра опция е да се вземе от немската им версия :
https://multicooker.com/de/catalog/
понеже ще има EU контакт, а не английският стандарт.
Пак ще трябва посреднически фирми, но аз засега не съм имал проблеми с такива, та за мен е опция.

# 715
Понеже по сайтовете на редмънд видях сьомга ще я ви кажа как я готвя на мултито
Взимам котлети, може и филе, овкусявам със сол, пускам мултито на програма фрай....на 10-12 минути
Запържвам котлетите от всяка страна по 3 минути, добавям сокът на половин лимон, малко бяло вино и черен пипер оставям за още 3-4 и готово.....поръсвам с копър накрая....получава се вкусна сьомга с малко сос Simple Smile

# 716
  • sofia
аз си поръчвам Редмонд аксесоари оттук, доставят до бг: multicooker24.com

# 717
Отказах се от Редмънд-то такава скъпотия , направо потресващи цени за нашия бг стандарт  #Crazy
Ще взема да си купя нещо,дето хем да си има сервизно обслужване на място,хем да си му поръчам чарковете при необходимост по-лесно и евтино.И без друго вече имам богат опит с кухненски помощници с безброй програми-по подразбиране,с времето се използват само 2-3 от всичките програми....Само дето се дават първоначално безумни пари за многото на брой функции и после-рутинно обслужване.Поне при мен е така...
Много благодаря на всички включили се с отговорите ! Hug

# 718
Момичета,за протокола - от днес в Технополис са започнали да продават Редмънд ! За съжаление,заредили са с 2 от по-евтините модели/като за бг възможностите,предполагам/,които са с тефлонова купа.Четох отзиви за тях в руските сайтове-ми не са вдъхновяващи...Ето ги и тях:
http://www.technopolis.bg/bg/MULTICOOKERS/MULTICOOKER-REDMOND-RMC-M4500/p/821812
http://www.technopolis.bg/bg/MULTICOOKERS/MULTICOOKER-REDMOND-RMC-M4502/p/821813

# 719
  • Балчик
Защо, 4500 не е лош модел. Не съм срещала фрапиращи оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт