Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 196
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 840
Много е хубав новия филипс,но аз вече си взех редмонд Sad.Здраве да е !:)Да ви питам,понеже менюто ми е на немски.Програмата STEW липсва при мен до коя се  доближава повече до "ЗАДУШАВАНЕ" ИЛИ СУПА?

# 841
Момичета а може ли от някъде да са закупи халогенния капак на редмонд и той само за определени модели ли е? Решила съм да си взема от черен петък,  но искам задължително да има този капак. В къщи масово ядем на фурна и за това. Първо реших олята от Испания, но ако мога да поръчам капак към редмонд, няма да се занимавам с доатавки от Испания

Здравейте , живея в русия и там  по всички сайтове казват че халогенния капак става за всички модели на марката , даже някъде бях гледала видео че можете дори да го сложите върху обикновенна тенджера или кръгла тава и пак си пече. Така че не се притеснявайте. Дано съм помогнала.

# 842
Много е хубав новия филипс,но аз вече си взех редмонд Sad.Здраве да е !:)Да ви питам,понеже менюто ми е на немски.Програмата STEW липсва при мен до коя се  доближава повече до "ЗАДУШАВАНЕ" ИЛИ СУПА?
Стю буквално преведено значи ЗАДУШВАНЕ! Simple Smile

# 843
Извинявам се  ,за тъпия въпрос.Мими,блягодаря!От утре е на промоция в денси редмонд М90 за 259 лева,който чака промоция. Grinning

# 844
Извинявам се  ,за тъпия въпрос.Мими,блягодаря!От утре е на промоция в денси редмонд М90 за 259 лева,който чака промоция. Grinning
Извинявай, гледах брошурата на Денси но не видях никъде редмонд М90 за 259 newsm78
Би ли изпратила линк

# 845
# 846

Благодаря  bouquet
То пък сега, сайта нещо не им се отваря.
При тази цена възниква и др. главоблъсканица  newsm78
PHILIPS HD4749/70 или Redmond RMC-M90E
Тъкмо се нави ММ а аз не мога да взема решение  Joy

# 847
  • София
 Аз бих избрал Филипса от гледна точка на това, че марката отдавна е на нашия пазар и искрено се надявам, че криво-ляво са уредили и сервизната дейност. Редмънд правят прощъпулник у нас и не се знае кой, как и защо се е уредил за "доверен сервиз". В крайна сметка винаги можеш да хвърлиш чоп Hug Peace.

# 848
Аз бих избрал Филипса от гледна точка на това, че марката отдавна е на нашия пазар и искрено се надявам, че криво-ляво са уредили и сервизната дейност. Редмънд правят прощъпулник у нас и не се знае кой, как и защо се е уредил за "доверен сервиз". В крайна сметка винаги можеш да хвърлиш чоп Hug Peace.
Благодаря за отговора.
И аз по-скоро клоня към Филипса. Единственото ми притеснение е , Произведено в Китай. Нямам инфо за предходните модели, къде са произведени. Чета само хубави неща за тях. Дано и новия модел да се доближава до тях. Не вярвам "Черните Петъци" да прихванат новия модел. Така ,че няма да чакам повече .

# 849
  • София
 Бъди сигурна, че не са открили нов завод в Китай специално за този Филипс. Всичко се произвежда там,
просто сега някой И го е написал в описанието на уреда. И на моя Панасоник пише, че е произведен в Китай, но това не ме притеснява Grinning.

# 850
  • Балчик
Вие още ли вярвате,че има уреди, произведени не в Китай? Simple Smile С изключение на корейските.

# 851
  • Някъде на път....
Вие още ли вярвате,че има уреди, произведени не в Китай? Simple Smile С изключение на корейските.

Аз вярвам.  Peace
Има такива от Малайзия...  Wink

# 852
Здравейте , мили кулинарки  Hug
oli4ka@abv.bg , взимай смело Филипса и не си блъскай главата с въпроси дали е произведено в Китай-да,всичко се произвежда там ! Grinning Аз  от скоро съм собственичка на Филипс,но от този модел : http://www.cooker.philips.bg/kupi-sega/ и съм безумно доволна  Peace Когато го избирах,нямаше все още този,който е най-новият сега модел на Филипс ,но мен ако питаш,разлика никаква.Многото функции в менюто в крайна сметка не ги използваш,а те пък от своя страна надуват цената на техниката Wink Аз откак съм го взела,използвам предимно програмите за печене,задушаване и варене-нищо друго.Запръжки правя изключително рядко на програмата за пържене и това е.
Успех ти желая и стискам палци за добър избор Peace

# 853
Уф, и аз не мога да се реша кой да взема:
PHILIPS HD4749/70, Redmond RMC-M90E или Горение MCB6BA
 ooooh!
С какво филипса и редмънд превъзхождат Горението, освен броя програми.? И предимство ли са повечето брой програми?
П.П. на новия филипс има ли някъде по-подробно описание на програмите и уреда?

# 854
иванита,аз засега на видях по-подробно описание на самите програми на най-новия модел Филипс. Thinking Многото програми на кукъра са същата работа като при пералните-много програми,а накрая ползваш 3-4 макс. Grinning Относно Редмонд - аз не го закупих именно,защото на нашия пазар тепърва прохожда тази марка и нямаше да съм спокойна относно сервизното обслужване.Иначе марката като име е много иновативна и качествена,но това го знам за руския пазар.

Общи условия

Активация на акаунт