Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 230
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 410
Стефани аз купих на майка един трилитров Максуел с керамична купа, мислех щото моделът е евтинджос, но и при него проблемът е същия, купата загаря, а като я измия има бял налеп newsm78
С тефлонова купа е!Не ми е загарял сериозно,ако има нещо по-твърдо изтърквам с по-грубата част на гъбата и е ок
И ти ли го имаш Максуела, ами тази от сайта ми каза, че е керамична, една черна....доволна ли си от уреда? newsm78[/size]

Да! Макар че не е от прехвалените върши си всичко.  Wink
Ох, малко ми поолекна, че не е съвсем лош, защото аз го купих на мама заради малката купа, самичка живее Hug

# 1 411
  • Варна
Да ви следя и чета като имам време, че съм хвърлила и аз око на кукърче.

# 1 412
  • София
Май се реших да си взема кукър,но сега се колебая между Делимано и Горение
Делиманото като че ли ми допада повече,но Горение готви под налягане и съответно ще мога да готвя бързо боб например или да сваря нещо друго,което иначе изисква много време,затова се чудя,вие какво бихте ме посъветвали,ако вие си взимате кое ще предпочетете?

# 1 413
Аз мисля, че и Делиманото е под налягане.

# 1 414
  • София
Сега гледах,първия уред си пише изрично,че е под налягане,но Делимано 50 в едно,което сега е на промоция за 180лв. никъде не пише,че готви под налягане:(
Някой дали го има да каже менние за него.Колебанието ми е между него и както казах вече Горението,някой има ли база за сравнение ?

# 1 415
Имам опит само с Горение. Доколкото знам (от четене във форума и ФБ-групи), предишният модел на Делимано е бил под налягане и е предпочитан пред новия модел заради това. Ако целта е пестене на време, вариантът под налягане е по-добрият.

# 1 416
Сега гледах,първия уред си пише изрично,че е под налягане,но Делимано 50 в едно,което сега е на промоция за 180лв. никъде не пише,че готви под налягане:(
Някой дали го има да каже менние за него.Колебанието ми е между него и както казах вече Горението,някой има ли база за сравнение ?
Взимай Горенето, Делимано 50 в едно не е под налягане и Делиманото дават дефекти

# 1 417
Мама е сварила яйцата в кукъра  Joy Joy Joy има само 1 счупено от 30 яйца на бойл е задала10 мин! Сложила е мека хавлия отдолу 3с.л. оцед и сол  newsm78 не каза колко и за пръв път ги е зарязала ,а няма поражения!!!! chef

# 1 418
Мама е сварила яйцата в кукъра  Joy Joy Joy има само 1 счупено от 30 яйца на бойл е задала10 мин! Сложила е мека хавлия отдолу 3с.л. оцед и сол  newsm78 не каза колко и за пръв път ги е зарязала ,а няма поражения!!!! chef
Аз вече две години ги варя на Фильо, но на стю....тази година съм у Гръцко та ще пропусна....но Фильо е с мен на Самотраки...детето понякога иска спагети, варени яйца та кукърчо е разположен на терасата hahaha

# 1 419
  • Варна
Така като ви чета-има ли нещо, което не може да де приготви на кукърче?

# 1 420
Така като ви чета-има ли нещо, което не може да де приготви на кукърче?
Няма! Сладко правя там, и буркани заварявам... Simple Smile

# 1 421
  • Варна
Мислим за нова кухня. Май друго освен кукър не ми трябва хахах

Mimi, твоя какъв е? Определено няма да мина без, но сега въпроса е как да си избера.

# 1 422
Мислим за нова кухня. Май друго освен кукър не ми трябва хахах

Mimi, твоя какъв е? Определено няма да мина без, но сега въпроса е как да си избера.
Моят е най старият модел Филипс, няма под налягане, имам го от три години Simple Smile

# 1 423
Я кажете за яйцата, как ги варите? Аз утре ще варя, може и в кукъра да ги сваря, не се бях сетила. Имам кукър Arielli, ако е от значение.

# 1 424
Изваждам ги от вечерта да не са студени, измивам ги, варя ги на стю, вода слагам малко да покрива яйцата...... Wink

Общи условия

Активация на акаунт