Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 338 978
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 725
Sylya, честито! Аз съм с Горение и съм супер доволна, но следващият кукър (надявам се да не е скоро все пак Mr. Green) мисля да е такъв  Peace

# 1 726
  • Пловдив
Още не ми е пристигнало от Англия.
Изчетох много отзиви, но ме мотивираха тези:
/цитирам по памет/
- Рускиня казала на българка, че когато ходела на море/на почивка/ със семейството си, това и спестявало цяло състояние от храна. Запознали се на нашето Черноморие и жената и казала, че и излиза по-евтино да купува продуктите от нашите магазини, от колкото да се хранят със семейството и по ресторантите, където на морето всичко е 5-6 пъти по-скъпо. Слагала продуктите, отивала на плажа и се връщала когато си поиска, а винаги имала топла храна.
Изобщо рускините много ги купуват за вилите си и за да си спестят време и пари, когато отиват на къмпинг и изобщо на почивки.
- Втория случай е с жена, която разказва това: "Сестра ми много обича да готви и от години си беше харесала мультиварка-скороварка, но все за нещо друго и отиваха парите и не успяваше да си я купи. Накрая тъкмо събра пари и зет ми се разболя тежко. Стоя в болница с месеци, изискваше се специална диета, като на бебе за да прояде отново, а сестра ми се разкъсваше между болницата, работата, 2-те си малки деца и възрастна свекърва. Накрая от съжаление/не се знаеше дали зет ми ще оживее/, а и за да я зарадваме малко, събрахме пари с мъжът ми и и купихме хубава скъпа мультиварка-скороварка. След няколко месеца получихме отзиви от сестра ми, че направо се е родила с нея. Зареждала я всяка вечер и така си отглеждала семейството."
- Жена бременна в 9-я месец с първото си дете казва: "Вече ми беше много трудно да правя всичко, което правех до сега и си дадох сметка, че като се роди бебето, времето ще е още по-малко. Мъжът ми ми купи Мултикукъра. После родих бебето и сега направо се радвам, че имам Кукъра. Прави детско меню идеално. Каши за бебето и храна за нас. Въобще не се интересувам, че ще изгори яденето. Зареждам машината и се занимавам с бебето. Когато имам време отварям гърнето."

# 1 727
  • Мадрид / София
Много ми приличат на рекламни отзиви, а не на реални случаи. Както и да е, все пак тези уреди са в помощ на домакинята, стига готвенето да става на ток.

# 1 728
  • Пловдив
Оооо, не са рекламни отзиви! Аз просто ги преразказах като рекламни отзиви.
Така ми се получи просто .....  Joy Joy Joy
Хахахаха .... като ги чета сега и на мен ми изглеждат като рекламни отзиви, въпреки, че съм ги писала самата аз.
Всички тези отзиви съм чела по форумите, където хората дават оценка (дали са доволни или не) от нещо. Предимно руски форуми подобни на БГ Мамма.  Отзивите бяха къде къде по-подробни от това, което разказвам аз, а хората даваха и недостатъците на конкретния модел, аз просто ги спестих, защото моя, който си поръчах от Амазон не е като техните.

# 1 729
  • Мадрид / София
Хаха добре, да му се радваш много.

# 1 730
  • София
Здравейте, момичета! Обръщам се към всички вас с надеждата, че ще намеря разрешение на моя проблем, макар че темата е за мултикукъри. Имам слоукукър, който купих от Англия, не знам дали тук ги има. Обаче си счупих керамичния гювеч и сега проблемът ми е, че не мога да намеря резервен. А има и друго: никъде не можах да видя в упътването на уреда, колко литра е. Затова го напълних с вода (залепих отчупеното от гювеча,и тогава налях водата) и събра 4,7 л. до ръбчето за капака. Гледах едни резервни гювечи в нета със същата форма, но те са за 5,5 л. Та, ако можете да ми светнете, дали мога да намеря някъде, че направо ми се плаче... много ми беше удобен.

Забравих да кажа, че е с елипсовидна форма. Марката е ONN, като О-то е едно такова, като знака за включване и изключване на бутона на дистанционните например, с една вертикална чертичка отгоре. Силно се надявам при вас да намеря решение, иначе ще трябва да купувам нов, а толкова съм си свикнала с този... Нали знаете, като се озовеш в ситуация без нещо, с което ти е било удобно и си свикнал, все едно си без ръце после.

# 1 731
За мен не са реклами, имам машинката от три години, откакто съм я купила фурната ми стои като шкаф...котлоните също! На кийто съм казала и си е купил е възхитен, почнах да правя кексове и сладка даже! Simple Smile

# 1 732
  • София
Здравейте, момичета! Обръщам се към всички вас с надеждата, че ще намеря разрешение на моя проблем, макар че темата е за мултикукъри. Имам слоукукър, който купих от Англия, не знам дали тук ги има. Обаче си счупих керамичния гювеч и сега проблемът ми е, че не мога да намеря резервен. А има и друго: никъде не можах да видя в упътването на уреда, колко литра е. Затова го напълних с вода (залепих отчупеното от гювеча,и тогава налях водата) и събра 4,7 л. до ръбчето за капака. Гледах едни резервни гювечи в нета със същата форма, но те са за 5,5 л. Та, ако можете да ми светнете, дали мога да намеря някъде, че направо ми се плаче... много ми беше удобен.

Забравих да кажа, че е с елипсовидна форма. Марката е ONN, като О-то е едно такова, като знака за включване и изключване на бутона на дистанционните например, с една вертикална чертичка отгоре. Силно се надявам при вас да намеря решение, иначе ще трябва да купувам нов, а толкова съм си свикнала с този... Нали знаете, като се озовеш в ситуация без нещо, с което ти е било удобно и си свикнал, все едно си без ръце после.
Привет! Мисля, че резервните струват около 80 лв и не е ли по-добре да си купиш нов?

# 1 733
Здравейте Simple Smile искам да попитам откъде си поръчвате olla освен от фб от десислава някой друг поръчвал ли е по друг начин

# 1 734
  • София
Здравейте Simple Smile искам да попитам откъде си поръчвате olla освен от фб от десислава някой друг поръчвал ли е по друг начин
Помислете за евентуална гаранционна поддръжка и сервиз - всяко пътуване на уреда до Испания и обратно се плаща две по 80 лв - 160лв само за да пристигне в сервиза. Отделно се плаща самият ремонт.Дали си струва да се дадат толкова много пари? На пазара и у нас вече има достатъчно марки и модели.

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 11:18 от izoma

# 1 735
  • Варна
Страшно съм разочарован от salebg - преди седмица си направих поръчката, и оттогава - ни вест, ни кост от индукционния котлон...звъня постоянно - никой не вдига... #2gunfire Сега откъде да си намеря индукционен котлон с програма за ориз...

# 1 736
Не мога да разбера защо Олята не се продава извън Испания? Да е кой знае каква патентована техническа новост, не е.
По-скоро е популярна в Испания  и надценена в България. За поддръжка и сервиз - пие се студена вода.

# 1 737
Да прави сте за гаранцията, тогава какво ще ми препоръчате искам да е херметик и да мога да му сложа халогенен капак?

# 1 738
За съжеление,няма още в Бг кукър като Оля с три налягания и програма турбо.Горение не е лош,но напоследък зачестиха тези грешки Е4,а и ще го спират от продажба този от 179 и ще остане от 99 лева без функция печене.Една приятелка ходи до сервиза беше си поръчала гумичките и са и казали,че няма да го предлагат ще остане само евтиния вариант.

# 1 739
Аз поръчах до адрес в Испания и от там ми го донесе познат.

Общи условия

Активация на акаунт