"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 119-та тема ;)

• 32 276
  • 740
  •   1
Отговори
# 720

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Радват се на Крачо  Party Party Party Party

# 721
Време беше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А Мира ще му прости и хайде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

........ награбване  Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party

# 722

Горките деца, ще сънуват кошмари  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 723
  • Яко в Матрицата...
Знаех си, че трябва да влезна тук, за да си оправя настроението Hug Hug Hug

Вени,  Hug Hug Иве Hug Hug Hug

Не знам награбване без сватба дали ще ги огрее, но любов ще има Crazy Crazy Crazy ... ама не в този епизод Joy Joy Joy

# 724

Видяхте ли горе тая дето прелетя-ей това съм аз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пикирам и правя заход за кацане   hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 725
# 726
Знаех си, че трябва да влезна тук, за да си оправя настроението Hug Hug Hug

Вени,  Hug Hug Иве Hug Hug Hug

Не знам награбване без сватба дали ще ги огрее, но любов ще има Crazy Crazy Crazy ... ама не в този епизод Joy Joy Joy
Ще ни огрее, ще ни огрее  Party Party Party Party Party Даже Мерт и Ейлюл може да видят Могадишо преди сватбата  Grinning Grinning но няма да е скоро  Naughty Naughty
А помните ли Селим колко беше горд и доволен, като видя Ейлюл в леглото на Мерт  Crazy Crazy Crazy

# 727
# 728
# 729
# 730
  • Яко в Матрицата...
Ани,  Hug Hug Hug пълниш ми душата с най-любимия ми момент.

Скрит текст:
Тръстиката е много буйна, но аз й се радвам от една страна... че без нея лошо Joy Joy Joy Joy

Вени - аз писах тях да ги огрее... на мен ми стигат мир и любов, колкото по-скоро, толкова по-добре. Мерт ще мечтае май още дълго Могадишу. Узай добре си плете кошницата.

# 731

Скрит текст:
Тръстиката е много буйна, но аз й се радвам от една страна... че без нея лошо Joy Joy Joy Joy

Вени - аз писах тях да ги огрее... на мен ми стигат мир и любов, колкото по-скоро, толкова по-добре. Мерт ще мечтае май още дълго Могадишу. Узай добре си плете кошницата.

Maй на всички това е любим момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes отворен Яманчи и отворена Мира  Joy Joy Joy в края на същата серия вече нещата стоят по друг начин ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes започват да се опознават и .. да се влюбват .. и до там с отворковците  hahaha hahaha hahaha

# 732
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Скрит текст:

Maй на всички това е любим момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes отворен Яманчи и отворена Мира  Joy Joy Joy в края на същата серия вече нещата стоят по друг начин ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes започват да се опознават и .. да се влюбват .. и до там с отворковците  hahaha hahaha hahaha

Именно, няма какво да губят и са абсолютно автентични - Яман от Тузлудере и Мира от Алтънкой Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това са най-сладките моменти от една връзка Crazy

# 733
http://noluyo.tv/haberler/ya-mira-bir-iliskinin-halleri/
Koгато разбрахме,ч е двамата ще изиграят двойка в нов сериал решихме,ч е много си отиват. После сериала започна и ние бяхме впечатлени от красотата им. На всикчото отгоре разбрахме, че са заедно в реала ...
Техните врагове станаха наши врагове, а техните приятели - наши приятели. Сега те са разделени и натъжават и себе си и нас. Затова ние решихме да споделим някои от техните хубави моменти.

Да спите спокойно един до друг ...

Да се събуждате с невероятна лекота заедно ...

Когато се видяха за първи път разбраха, че са срещнали най-важния човек в живота си,

Довечера ще продължа. Някои реботи не ги разбирам ... Ренка, помагай  Hug Hug Hug Обаче е написано много хубаво всикчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 734

Общи условия

Активация на акаунт