VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 887
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 185
Сега като се замисля, в този сезон, няма нито "секси" жени, нито пък мъже...

Жени има, ама мъже не.

# 1 186
Мен пък на живото ми прави впечатленше, че много чистата Воче ВИНАГИ сяда в леглото си с дрехите. Ходи готви, чисти и после хоп в леглото - много чисто.. Определено

И аз съм забелязала, че това се случва. Чудя се дали "ухае" на манджа и пот.
Eх, julisa, ако можеше повече от един отговор да даваме, щях и Кали да пиша.

Ocaso , ти коя си хареса?

# 1 187

Кали, Ели, Албена, Ива, Елена, Жени и Зори.

Blush

# 1 188
Там си беше болонката, ама не джафкаше. Иначе много показателно беше, като си наливаха вино и бира, как двете от кланът Вулеви не се присъединиха. Стояха и гледаха отстрани.

А Данчето не каза ли, че Албена и майка й не пият алкохол? Може и заради това да е? Ама като цяло никой не ги иска, пък и те са "над тези неща"...като комуникация с други хора например.  

Хайде стига с тази "кучешка храна", като че ли не показаха, че са някви дробчета и воденички и подобни...

# 1 189
Хайде стига с тази "кучешка храна", като че ли не показаха, че са някви дробчета и воденички и подобни...

Брадъра тайно ги храни, за да имат силички да опъват нервите на останалите?

# 1 190

Кали, Ели, Албена, Ива, Елена, Жени и Зори.

Blush

Еха, голям избор имаш. Ще ти е трудно на анкетата кого да отбележиш  Laughing Peace

Брадъра тайно ги храни, за да имат силички да опъват нервите на останалите?

Ами така, де. Трябва да имат сили, че така или иначе Албена си е много лежерна и ако не хапне нещо, ако не го раздвижи тоя организъм, с маман ще почнат да изпадат в зимен сън и после кой ще съобщи на Аръков, че е бухта?  Grinning

# 1 191
  • Испания
...

Пиша това, което реша. Някакъв проблем?

# 1 192
  • sofia
Цитат
Обожавам кучета, имала съм, но никога не съм позволявала да се търкалят в чаршафите ми.
Дакелът ми спи в леглото, защото котаракът спи при детето... hahaha
Въобще не мога да разбера, поради що ХИГИЕНАТА се издига в култ в нашето общество? Защо е тази еснафска гордост, че си си излъскал подовете до блясък, че си прахосваш времето в бърсане и четкане, подреждане и пр....Ми не го разбирам това и толкоз! Crossing Arms
На мен баба Данче ми е симпатична, определено е и най-добре изглеждащата жена в къщата.

# 1 193
  • София
Цитат
Обожавам кучета, имала съм, но никога не съм позволявала да се търкалят в чаршафите ми.
Въобще не мога да разбера, поради що ХИГИЕНАТА се издига в култ в нашето общество? Защо е тази еснафска гордост, че си си излъскал подовете до блясък, че си прахосваш времето в бърсане и четкане, подреждане и пр....Ми не го разбирам това и толкоз! Crossing Arms
На мен баба Данче ми е симпатична, определено е и най-добре изглеждащата жена в къщата.
И моето куче спи по леглата, е предпочита това на сина, приел си го е за стопанин инак и на щерката по кревата се подвизва за следобеден сън  Joy. Куче, коте , то ми е член на семейството. Взела съм гледам го, такова е. Хигената у нас е на шест според моите разбирания, здрави сме, не миришем, изпрани и т.н.   hahaha hahaha hahaha

# 1 194
  • Испания
Цитат
Въобще не мога да разбера, поради що ХИГИЕНАТА се издига в култ в нашето общество? ...

Различни гледни точки, различно възпитание... Не виждам нищо смешно, но...
Нещо, напълно недопустимо за мен, е нормално за теб.
Всеки си организира живота и живее така, както смята за добре.  Peace

# 1 195
Йорданка Христова много се изложи. Показа страх да влезе в конфликт с Воче ли, що ли? При положение, че нямаше нищо обидно в написаното, тя дори ѝ го каза преди това, не помня точно в коя от истериите на Камелия, че децата ѝ са големи и стига с тези деца.
Много тъпо поведение от нейна страна, трябваше да се изправи, само щеше да извлече дивиденти за себе си, а може би щеше да направи услуга и на Воче да се свести малко. Все пак Йорданка е по-голям авторитет от Влади в къщата.

Допаднаха ми коментарите на Медаров вчера, въпреки че едва успя да каже нещо от Червенкова.  Хареса ми и как си устояваше мнението за Албена, въпреки напъните и на двете усойници.
А Червенкова ме изуми - откъде накъде ще съди някой, защото не искал да разкаже на цяла БГ гей ли е или хетеро? Тая жена не е сама в главата си май, или тотално е изгубила представа коя е и къде се намира. Отвратена съм и от нея, и от Венета. Мразя да слушам хора, които не приемат чуждо мнение и налагат своето. Ива Екимова имаше същата подобна изцепка миналата седмица, явно е заразно.

# 1 196
  • София
Не намирам нищо не в реда на нещата. Моя Сър Арчибалд след разходка му мия лапите и да се катери и ляга където иска. А и някой път да не съм ги измила, не е трагедия да сменя бельото ако се е качил, брей големи чистофайници всички, а на времето бабите ни или хайде пра такива са спали с говедата заедно. Аман от глупости. Ако хигиената е дойстойство за някои за мен не е. То за това не се говори...
Когато я имаш не коментираш, нямаш ли я, я виж станала "качество"  hahaha hahaha

# 1 197
  • sofia
Цитат
Въобще не мога да разбера, поради що ХИГИЕНАТА се издига в култ в нашето общество? ...

Различни гледни точки, различно възпитание... Не виждам нищо смешно, но...
Нещо, напълно недопустимо за мен, е нормално за теб.
Всеки си организира живота и живее така, както смята за добре.  Peace
Така е, но не разбирам, защо Вулеви са лоши мърли, поради това, че Исай спи в леглото им?
Шатци и у нас хигиената е на 6/абе, може и на 5 да е hahaha/, здрави сме и редовно се перем! Laughing

# 1 198
  • Испания
Аман от глупости. Ако хигиената е дойстойство за някои за мен не е.

И аз това казвам: Аман от глупости.  ooooh!

...
Така е, но не разбирам, защо Вулеви са лоши мърли, поради това, че Исай спи в леглото им?
...

Защото за мен са мърли поради този факт и не само. За теб и други - не.

Нямам намерение да споря. Изразих мнение.

# 1 199
А Червенкова ме изуми - откъде накъде ще съди някой, защото не искал да разкаже на цяла БГ гей ли е или хетеро?

Ако влиза в следващия ББ и Крум също направо си я представям как се пени "Кажи, че си гей, голям лицемер си, кажи де". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт