VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 54 120
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 720
Кали съвсем ми падна в очите.

# 721
Ох, знаех си аз ... Тачо и Тачовица  Rolling Eyes

# 722
Естествено, че са пример за ...Кали!
Жени и Тачо успяват да се впишат в тройки, четворки, петорки, а Кали горката като тръгне към 3ка и я наритват от семейното ложе...  Laughing

# 723
  • София
Скрит текст:
Жени и Тачо били пример за българското семейство rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми то, като имаш три деца от трима различни мъже, може и да ти изглеждат идеално семейство.
Права си, за това не се сетих  Joy А и го натърти.

# 724
  • София
Тази Кали е тотално изтрещяла...   Shocked Shocked Shocked каква глупост та n-ta степен съчини...

# 725
Жени и Тачо били пример за българското семейство rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми то, като имаш три деца от трима различни мъже, може и да ти изглеждат идеално семейство.

Joy Joy Joy

# 726
ам,чи кЪк.. двойки, тройки, обсъждане на интимни моменти на всеослушание, яко поркане и непрекъснато пушене...ако не го правите - нямате Никво, ама Никво семейство!

# 727
  • София
Скрит текст:
Венета - "ние с Маги"... Whistling
Тя толкова му е навита, че аха да му скочи  ooooh! Joy

Ами Аглея, така се търси нова работа, а не като нас със СВта и мотивационни писма!  Wink

Остарях, и пак няма да се науча на някой неща в живота  Joy

# 728
Какво им завиждате на Жени и Тачо за семейното щастие? След 5 години ще сте разведени жени,а те двамата ще живеят щастливо, докато смъртта ги раздели. Crossing Arms

# 729
Как пък все Жени и Тачо спасяват???Нещо много нагласено ми се струва Thinking

# 730
Кали колко много си вярва и дрънка ли, дрънка тъпотии и се опиянява от собствените си думи.

# 731
Какво им завиждате на Жени и Тачо за семейното щастие? След 5 години ще сте разведени жени,а те двамата ще живеят щастливо, докато смъртта ги раздели. Crossing Arms
Аууу! Не думай!  Joy Тя, смъртта, последно се казваше Зорница Линдарева.  Mr. Green

# 732
  • Ямбол
От една чалгарка не може да се очаква мисъл.

# 733
Кали колко "елегантно" подмина Воче. hahaha

# 734
Аууу! Не думай!  Joy
Не се смей, а взимай пример. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт