VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 936
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 945
аз пък мисля, че Венета, ще си води предаването "Голямата уста" от къщата и после ще си излезе
И аз така мисля. В другата част, която така си остана неизползваема. Така не разбрах кое му беше соц-а и образцовото на тоя дом.

# 946
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
ето нещо интересно
http://vipbrother.novatv.bg/news/view/1336/%D0%97%D1%80%D0%B8%D1 … 0%B2-VIP-Brother/
зрителите ще си говорят със съквартирантите

# 947
Така не разбрах кое му беше соц-а и образцовото на тоя дом.

Ха, де! И аз тва питам от началото на предаването.

# 948
Людмила остава за олстарс и влиза Червенкова.  newsm53

# 949
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Людмила остава за олстарс и влиза Червенкова.  newsm53
аааааааа не  Naughty
КОШМАР  #Crazy

# 950
Всеки трябва да си намери майстора.  smile3508

# 951
Според мен Воче поде, като припев на своето участие проблема с "децата й". Това беше адекватно, ако изобщо е било адекватно само един път. Първият, когато смъртно се обиди на Евгени, че е нарекъл сина й 'инвалид". Което само по себе си в 21ви век не би трябвало никак да е обидно, защото нали това възпитаваме и децата - че да си инвалид не е никаква обида.
След което тя умножи кризите си около 'намесата на децата', което според мен е основната й стратегическа грешка. Другата беше 'хигиенната тема' и клеветенето на съквартиранти.

В момента издиша и никой според мен не й дължи никакво извинение. Тя също обсъжда съквартирантите зад гърбовете им. Това, че не са направили публично достояние най-тежки неща от семейния си живот не значи, че не би обсъждала и тях, ако ги знаеше.

А да твърдиш, че нещо е било споделено 'само' с двама души в къща, в която има хиляда камери е глупост. Тя подава този dirt на публиката съвсем умишлено, целейки съчувствието й. Тя не цели да говори за проблема, да го посочи и да повдигне обществения интерес в/у този проблем по принцип - цели да получи симпатия на хората. Което според мен е не нищо повече от евтина търговия. После Кучкова била.. такава и онакава.

# 952
Воче иска извинение, но не дава такова.

Ето ти достатъчно за край на мислите към нея.

# 953
Людмила остава за олстарс и влиза Червенкова.  newsm53

Е, те това вече е черен хумор  Mr. Green

Всеки трябва да си намери майстора.  smile3508

така май ще си го намерим ние  - зрителите  Laughing   Peace

# 954
  • Ямбол
Не, това е просто фентъзи.

# 955
Воче има ли собствени песни? Има ли хит? Аз въобще не знам какво пее тази жена - чувала съм я, има хубав глас, но аз не знам дори една нейна песен. Може и да не съм в час, но с този глас би трябвало да направи добра кариера, а имам чувството, че хората я познават единствено като гадже на Гибона, след това като готвачка в "Черешката на тортата" и сега като тоалетна полиция Simple Smile.

# 956
# 957
  • Варна
Людмила остава за олстарс и влиза Червенкова.  newsm53

Е, те това вече е черен хумор  Mr. Green

Всеки трябва да си намери майстора.  smile3508

така май ще си го намерим ние  - зрителите  Laughing   Peace
Направо да ги отделят в Соц-а, защото това е бой, кръв и перушина още от входа! Joy
Няма нужда да страдат всички в къщата! Peace

# 958
Воче е разказвала много пъти по различни телевизии историята с дъщеря й. Много труд живот имала, все едно на другите всичко им е вървяло по мед и масло. И аз не знам нито една нейна песен. Дори в "Черешката на тортата" не съм я гледала. newsm78

# 959
  • Варна
Воче е разказвала много пъти по различни телевизии историята с дъщеря й. Много труд живот имала, все едно на другите всичко им е вървяло по мед и масло. И аз не знам нито една нейна песен. Дори в "Черешката на тортата" не съм я гледала. newsm78
В "Черешката на тортата" беше голяма надувка. Ходи с телевизионния екип до Италия за да напазарува за вечерята. Ненужна показност! newsm11

Общи условия

Активация на акаунт