VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 856
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 035
За първи път се разочаровах от Йорданка ..  Sad

Когато казваш или мислиш нещо, трябва да имаш доблестта да стоиш зад думите си,
нейната анонимност не я разбирам. От скандал ли се страхува?

# 1 036
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Специално за Воче и аз няма да стана. И не от страх, а просто мразя да говоря с радиоточки... Да се обясняваш с човек, който ще те чуе, а не да се надвикваш с луд за връзване...

# 1 037
Ако нямаш смелостта да застанеш зад думите си, защо изобщо ги казваш. Peace

# 1 038
Цитат
Ако нямаш смелостта да застанеш зад думите си, защо изобщо ги казваш.

Защото го изискват от теб. Ако знаеш, че е анонимно ще си далеч по-честен.

# 1 039
Според мен Кали доста са я подковали отвън  Thinking Забелязвам промяна в държанието и видимо се отдръпна от Воче. За 5-те минути, в които се аргументира кого да спаси нямам думи, по-големи глупости не бях чувала .

# 1 040
Oх, а аз много обичам някой да ми обяснява как важните неща за него са войните, гладът в Сомалия и глобалното затопляне.  Whistling 
Важни са, да и? Какво правиш ТИ по въпроса? Печелиш дивиденти в ТВ шоу?  Whistling
М'че къ дa не сЪ вaжни, еле пa aко тaти ни нaбутa дa кaзвaме от телевизорa нa хорaтa къде имa войнa, глaд и т. н. Дaже колкото повече войни и глaд, толкоз по-добре - повече ше ни покaзвaт.

Е не съм вярвaлa, че в рaмките нa десет минути ще се чувствaм неудобно от чaлгaркaтa Кaли и от кaтедрaлaтa Йордaнкa.

# 1 041
Ако се сети да върне точно този епизод след като излезе от къщата.

Е, Гала ще й го пусне още на следващият ден  Mr. Green !

# 1 042
  • София

Естествено, че се страхува да не бъде замесена в скандал. Това, че ВБ иска да те "изплющи" не означава, че трябва сам да му даваш такава възможност. Браво на Йорданка! Възползва се от възможността да не се омаскари под давление на ВБ.   bouquet

# 1 043
  • София
Специално за Воче и аз няма да стана. И не от страх, а просто мразя да говоря с радиоточки... Да се обясняваш с човек, който ще те чуе, а не да се надвикваш с луд за връзване...
Абсолютно Peace

# 1 044
  • София

Естествено, че се страхува да не бъде замесена в скандал. Това, че ВБ иска да те "изплющи" не означава, че трябва сам да му даваш такава възможност. Браво на Йорданка! Възползва се от възможността да не се омаскари под давление на ВБ.   bouquet

Joy Joy Joy Че по-голямо омаскаряване от това има ли......  ooooh!

# 1 045
Тоя Влади егати  ощипаната мома, аз мириша ли, абе мълчи си бе капут. Ти мъж ли си къв си.
Цяла седмица поне по 2 пъти го чувам неговия проблем с лошата миризма.

# 1 046
  • София

Joy Joy Joy Че по-голямо омаскаряване от това има ли......  ooooh!

И кое му е омаскаряването? ВБ ти казва, че ще пишеш нещо анонимно. После иска от теб да не е анонимно...айде бе! Как ще те изплющииии..... Joy

Умна жена е Данчето Христова! Номер Едно Е!

# 1 047
  • София
Така, в понеделник чакайте нещо "невиждано"  Joy

# 1 048
Тоя Влади егати  ощипаната мома, аз мириша ли, абе мълчи си бе капут. Ти мъж ли си къв си.

Ако не се държеше така, отдавна да сме забравили за това.
Пък Кали е такава фурнаджийска лопата...нямам думи.

# 1 049
Никога не съм харесвала Йорданка.Каквото и да направи и каже винаги ще я оправдаят.От влизането и във формата е ясно,че е определена за ''любимата звезда на Б-я''.

Общи условия

Активация на акаунт