VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 914
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 065
Оффф няма ли  да свършва тая гнусотия ВБ  Sick от две седмици ни занимават с на Въргала миризмите, преди това с на някой пиянските изцепки и като теглим чертата доста елементарен сезон и хора в него! Не са ми интересни, напрягат ме излишно, само Wosh е забавен, а на мен такива хора ми се гледат. А не някакви луди, където само викат и се вживяват на психотерапевти, всъщност те самите да са за специалист! И продуцентите да ходят на преглед, след като смятат, че това е шоу  Sick Всички вън  Crossing Arms

# 1 066
Честно казано, и на мен отначало чоглаво ми става от пасуването на Йорданка, но като се замисли човек, права беше. И Популе е права! Защо насила Данчето да се вкарва в скандали с Камелия. Нито може да я надприказва, нито може да я умири. Да не говорим, че току виж утре и нея обвини, че мирише Joy На Вочето май това й е номерът в живота - издразниш ли я с нещо, пуска партенка за теб - миришеш, не се къпеш, не се бършеш, на дечицата ми посягаш...
Освен това и Данчето като Гигова - позиция само по глобалните въпроси. Ето, има войни, ново правителство, глад в Сомалия, защо да взима отношение за неща, които лично не я засягат. Само заради две изядени филии, изпита бира и истерична Воче Mr. Green
Цитат
Подличко подменените правила заслужават подличък отговор. Наистина постъпи умно Данчето
Peace
Цитат
И продуцентите да ходят на преглед, след като смятат, че това е шоу
Точно! След шоуто, всички заедно под ръчичка - на доктор!

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 21:38 от птица

# 1 067
Освен това и Данчето като Гигова - позиция само по глобалните въпроси. Ето, има войни, ново правителство, глад в Сомалия, защо да взима отношение за неща, които лично не я засягат. Само заради две изядени филии, изпита бира и истерична Воче Mr. Green
Тука бъркаш.  Grinning Точно по последните въпроси е вземала отношение.

# 1 068
  • Ямбол
Аз не съм никак убедена, че миризмата на Въргала е партенка.
Очевидно е, че сега се къпе доста по-често.

# 1 069
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Гигова много издиша. Две думи не каза за еболата, егати  Crossing Arms

# 1 070
Аз не съм никак убедена, че миризмата на Въргала е партенка.
Очевидно е, че сега се къпе доста по-често.

Ами партенка, колкото лудостта на Людмила е партенка  Mr. Green

Дано Ол старс не е толкова крейзи и миризлив  Praynig
Дано имат храна и мисии  Wink

# 1 071
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Готови ли сте за революция?
Голямата провокация на VIP Brother този път е към вас!
За първи път в историята на предаването Вие имате възможност да разговаряте на живо по телефон със съквартирантите!
Кога: понеделник 10 ноември от 14.30 по време на живото предаване по Diema Family
Как: Пряка телефонна линия. Следете внимателно за номерата на телефоните тук на нашата страница! Скоро!
Какво: Вие говорите на живо със звездите от Къщата! Можете да им кажете всичко и те ще ви отговорят!

Толкова по въпроса с Памела и Кончита  Joy Joy Joy

Е ся вече си намери майстора Вочето  Mr. Green Гостът кат я захапе по пладне, ще я пусне чак по мръкнало  Laughing

# 1 072
  • София
Гигова много издиша. Две думи не каза за еболата, егати  Crossing Arms
Joy

# 1 073
Данчето постъпи точно по социалистически - пусна донос и замълча. И хич не се сети,че капиталистическите гадове продуцентите търсят точно такива неща за да ги 'изплющят". Обяснението и беше никакво, а постъпката и е в синхрон със всичко досега - криенето на сиренцето, да сиренцето, хилежа когато намокриха леглото на Вулеви....абе истински соц човек, винаги готов да се порадва на нещастието на другите и да се скрие от "бурята".Браво Данче, като излезеш удари шамар на тоя който те е лъгал,че си толкова прекрасна и те е вкарал в ББ.
Я ми кажете мили дами, защитнички на Йорданка, щяхте ли да кажете "нейно право е да замълчи" ако го беше направила Вулева? Или Влади? А?
Някой тук каза браво на Ели Гигова.Браво за какво? Иска световен мир и правителство, а в 'нещо което не я касае не иска да се замесва.Такива ги наговори,нали? Абе Ели, що се срамиш по телевизиите , не ставаш за водеща, не ставаш за реалити....ако беше истински умна при това образование вече трябваше да помагаш на тати в реденето на милионите.Поне хотелче да ти даде да управляваш,а? Май и за това не става , по добре да и купи телевизия , вече се изприщвам като я вида - в нова ,в БНТ...
Мнението ми може да не ви хареса, ама си е мое и го казвам #2gunfire

# 1 074

Чудесно ти е мнението   bouquet

Цитат
Подличко подменените правила заслужават подличък отговор. Наистина постъпи умно Данчето

Ех, това Данче беее - честита с такива верни почитатели - каквото и да направи (или не направи Wink ), все им изглежда като сълзица  Thinking
Спомних си Евгени: "Подписал съм седемнадесет страници договор"   И в тази връзка внезапно  Laughing ми хрумна, че  кога, как и дали може да се променят  (било то подличко или не) "правилата"  все някъде из въпросния договор ще да е написано newsm78

Ама не искала да се кара с Воче ... е, че кой нормален човек ще иска?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 22:02 от Banshee

# 1 075
Данчето голяма тарикатка излезе. Хитра лисица.

# 1 076
На мен ми хареса, че някои съквартиранти най-после се усетиха, че Воче повтаря едни и същи неща ( и клевети) с определена цел.
Тази жена изключително ми падна в очите. Значи може да клевети Влади, че смърди, а после искала да го опознае. И за децата, аман. Не й дължи извинение, просто не й дължи. Тази жена е сложила тази история в устите не само на съквартирантите, а и на цяла България. Съответно няма право на нищо.   

Кали малко ми е прекалена откъм медииране на конфликта.
Все пак успя да го потисне и притисне да се извини.  Confused

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 22:11 от 10 c`s

# 1 077
  • София
Данчето постъпи точно по социалистически - пусна донос и замълча. И хич не се сети,че капиталистическите гадове продуцентите търсят точно такива неща за да ги 'изплющят". Обяснението и беше никакво, а постъпката и е в синхрон със всичко досега - криенето на сиренцето, да сиренцето, хилежа когато намокриха леглото на Вулеви....абе истински соц човек, винаги готов да се порадва на нещастието на другите и да се скрие от "бурята".Браво Данче, като излезеш удари шамар на тоя който те е лъгал,че си толкова прекрасна и те е вкарал в ББ.
Я ми кажете мили дами, защитнички на Йорданка, щяхте ли да кажете "нейно право е да замълчи" ако го беше направила Вулева? Или Влади? А?
Някой тук каза браво на Ели Гигова.Браво за какво? Иска световен мир и правителство, а в 'нещо което не я касае не иска да се замесва.Такива ги наговори,нали? Абе Ели, що се срамиш по телевизиите , не ставаш за водеща, не ставаш за реалити....ако беше истински умна при това образование вече трябваше да помагаш на тати в реденето на милионите.Поне хотелче да ти даде да управляваш,а? Май и за това не става , по добре да и купи телевизия , вече се изприщвам като я вида - в нова ,в БНТ...

Щях! Аз самата съм фен на Вулева и майка й. Освен това смятам, че Ели Гигова е много възпитано момиче. Влади е един готин, но много измъчен човек. Но тъй като победителят е само един, то за ВБ - Образцов дом, това е Йорданка Христова. Игра играта така, както трябва и смятам, че ще победи заслужено.

# 1 078
Оф, Венета толкова ли няма с какво да си запълни тооооооооооооооолкова рекламираното едночасово предаване?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 079
Прекалено ухилена влиза Венета и крайно приповдигнато настроение- не и е май много комфортно или се страхува да не се изложи за пореден път.

Общи условия

Активация на акаунт