VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 980
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 080
Прекалено ухилена влиза Венета и крайно приповдигнато настроение- не и е май много комфортно или се страхува да не се изложи за пореден път.
Или я е страх от всичките там - Жени, Албена. Не я обичат особено много съквартирантите  Mr. Green

# 1 081
Неловко й е след като е изчела какво сме писали за нея  Mr. Green и че не става за водеща  Crazy

# 1 082
Не знам ,ама е облечена ужасно и си криви постоянно устата   ooooh!

# 1 083
Щях! Аз самата съм фен на Вулева и майка й. Освен това смятам, че Ели Гигова е много възпитано момиче. Влади е един готин, но много измъчен човек. Но тъй като победителят е само един, то за ВБ - Образцов дом, това е Йорданка Христова. Игра играта така, както трябва и смятам, че ще победи заслужено.

И аз съм много възпитана, ама имам и други качества , дори ползвам образованието си за да се изхранвам.
Тази твърда увереност, че ЙХ ще е победител от къде е? От звездите, от вътрешния глас, от инфо от продукцията? Или щото ни набиват в главите, че е най-голямата звезда влизала във формата и трябва за благодарност да коленичим, че ни е огряла звездната и светлина. Нали никои не забравя,че победител в един ББ беше черната Златка? С клизма, ама я направиха победител и чухме радостния и рев. Каквото решат продуцентите, това ще направят. За мен Данчето се изложи, а истинския победител е Уош. Както и Медаров в сезона си. Истински , реални хора ,"някой като нас", но по-талантливи ,по комбинативни. Абе, готини.

# 1 084
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
От фейса:

Кой облича Минета ми е въпроса???? като коледна елха е!!!!  Mr. Green

Моля ви спрете да каните това животно Ваня. Исрено ви моля.

Кали се е видяла с Екимова и с последния мъж по време на участие, пред очите на охраната. Има достатъчно снимки в публикацията за доказателство. http://www.kliuki.bg/329085/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D1%8 … %B8-%D0%B2%D0%BB/  Rolling Eyes

Само на мен ли Калитууу с пацифистките си напъни ми стана още по-противна?! До вчера проучваше кой има нужда от "Имодиум" и се гмуркаше под ръба на тоалетната чиния, днес вече е бяла (пардон, избелена с три литра белина) и добра...Завършен лицемер!  Joy Joy Joy

Остана ли поне един зрител на формата ,на който да не му стана ясно колко неистово Ники Кънчев ,мрази К.Воче и как с всеки един коментар целенасочено я закопава още повече отколкото тя самата го направи,но малцина знаят причината за ,,внезапната му '' непоносимост към нея.Кънчев ,знаем ,че ти е слаб ангела,ама има и жени ,които казват ,,НЕ'' дори и на теб .....  Rolling Eyes
Йорданка Христова не си призна, за да спести на всички - съквартирантите в къщата, а и на самите нас - поредния истеричен скандал на Камелия. Благодаря ти, Данче!

# 1 085
Облеклото на Венета чия дизайнерска гавра е? И грима й е ужасен...Ще сънувам кошмари.

# 1 086
  • София
Тази твърда увереност, че ЙХ ще е победител от къде е?

Мое лично убеждение. Разбира се можем да се хванем на бас за 2 лв. Sunglasses

# 1 087

Йорданка Христова не си призна, за да спести на всички - съквартирантите в къщата, а и на самите нас - поредния истеричен скандал на Камелия. Благодаря ти, Данче!

И аз съм на това мнение, добре че не се разкри, че Воче щеше да ни побърка до края на предаването. Тази жена е за психиатър, тя не е добре и е добре да се пази психическия й баланс за добро на всички в тази къща. Луда жена, луда. Тя абсолютно не вижда нищо у себе си. Шикалкави до дупка, уж щеше да стои на разстояние 1 мин след това беше изправена пред Влади да се кара с него.

# 1 088
Aз едно не рaзбрaх: Йордaнкa черпи ли Пaмелa Aндерсън с тиквеник или поне с бучицa сиренце ?
И къде, мaмa му стaрa е пустото сирене?

# 1 089
  • Ямбол
Дадоха им алкохол, че да имат материали за другата седмица.

# 1 090
И защо не дават гостите в студиото. Да не са се избили вече.

# 1 091
Облеклото на Венета чия дизайнерска гавра е? И грима й е ужасен...Ще сънувам кошмари.

И аз това се чудя в момента.  hahaha
Жилетчица в стил Адидас и синджири, някаква никаква пола, шал(?), черен чорапогащник , лачени обувки... по отделно - ок, ама в комплект -  rotfImao

# 1 092
Цяла седмица ни надуваха главите, че Венета влизала в къщата, а не уточниха, че ще е само да им сервира алкохола  Mr. Green

# 1 093
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Aз едно не рaзбрaх: Йордaнкa черпи ли Пaмелa Aндерсън с тиквеник или поне с бучицa сиренце ?
И къде, мaмa му стaрa е пустото сирене?

Искаше, но го нямаше Къцко да й го поднесе  Joy Joy Joy

Тачо към ВенДета: Да ти сипя винце, да не ми пиеш бирата.  ooooh!
Ся ще ги напият, за да има материал до края на сезона... Разбраха разгеле, че здрав хемороид не ни остана от крясъците на великата певица  Sick  Връщат Тачо в играта  Joy

# 1 094
 Аман от децата на тая Вобе, аман! Кой пак и пипна децата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт