ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 90 117
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Mомичета, един Фраксипарин около 4 лв.  ли е? Аз като гледах в интернет си помислих, че опаковка от 10 бр. е толкова!? Питах само в една аптека, но явно е така! Не че няма да си го купя, но не  очаквах да е толкова скъп, това си е серизен разход на месец, но най важно разбира се е бебчето да е добре!

Да, около 4 лв. е една спринцовка. И аз в началото се втрещих колко е скъп, ама сега като ми предстои да минавам на Неупоген евентуално при + тест след трансфер, та Фраксито ми се струва направо жълти стотинки...  ooooh!
Спомням си навремето така ми се струваха супер скъпи изследванията на хормоните... Докато не стигнах до имунологичните и биопсиите...
Какво нещо е живота... човек винаги може още и още.

# 316
  • София
Ааа неупогена сега е паднал, беше 180 лв едната инжекциика с пет деления.

# 317
  • Варна
Ааа неупогена сега е паднал, беше 180 лв едната инжекциика с пет деления.

Crazy Чуствам се направо като братята Благовест и Светослав...

# 318
  • В сърцето на любимия човек
Надявам се да не се приеме за реклама, но ще го сложа в скрит текст за всеки случай.
Миналата година слагах Фраксипарин превантивно.
Скрит текст:
най-изгодно беше в аптеки Фармастор - с около 0.3-0.5лв на инжекция, а те имат и карти за допълнителна отстъпка.

# 319
Благодаря момичета   bouquet

# 320
Пънчита, и от Марешки ли са по евтини?

# 321
  • София
Последно 2013 г се бодох и най- изгодни бяха в Марешки. За кратко в аптека до нас даже по- тънкана от Марешки, но защото аз им казвах на каква цена ги взимам там и те да ми угодят...

# 322
  • В сърцето на любимия човек
Пънчита, и от Марешки ли са по евтини?
С картата за отстъпка излизаше по-евтино и от Марешки  Peace С нея съм спестила поне 100лв последната година.

# 323
  • Варна
В момента във Марешки (поне във Варна де), са 4.09лв. А в аптеки Поли - 3.98лв.

# 324
Момичета, а как се сдобивате с карта за отстъпка за Марешки?

# 325
Не съм чувала за карта за Марешки, но за Фармастор имам - отстъпката е 3%.

# 326
  • София
В Марешки няма карти с отстъпка.

# 327
Здравейте! Искам да попитам момичетата, които са преминали с вливки - Интралипид на естествен цикъл, преди овулация  newsm78 След вливките, пихте ли нещо - преди, след овулация, какво беше то. Утре ми предстои на мен и вече 3ти ден не мога да хвана имунолога по телефона, за да говоря с него, но така или иначе, днес трябва да успея .. но все пак, да "попия" малко информация.

# 328
Не съм чувала за карта за Марешки, но за Фармастор имам - отстъпката е 3%.
Ами то така става, като чета това което ми се иска  #Crazy  Обърквация отвсякъде. Ясно ми стана вече, че Фармастор имат карти, а Марешки нямат  Rolling Eyes

# 329
Момичета,
моля който е ходил на консултация при проф. Паскалева от 3-та градска, да каже колко пари взима за консултация, че на регистратура ми казаха, че взима по 60 лв, което изглежда адски много, при все че в НГЛ не ми взеха нищо  Rolling Eyes

Току що звъннах и за час за консултация при Хаджидекова, генетик в Надежда, казаха, че взима 150 лв. и се втрещих, за мен това е неоправдано много Shocked

Май няма да ходя никъде повече, ще си слушам Владимиров, ще си бия фраксипарин 0,4, пък след месец ще видим какво ще покаже кръвния анализ.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 12:00 от adelinni

Общи условия

Активация на акаунт