Д-р Красимир Корсемов! гр.Пазарджик

• 8 839
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на всички! Моят въпрос е какво ви е мнението за д-р Корсемов? Преди няколко дни ходих при него на 4Д и следователно ми каза "Ще имате момиче!". Но много майки ми споделят мнението си за него и всички са недоволни! Общото мнение е че каквото каже става обратното.. таа искам да попитам и вас на какво мнение сте. Simple Smile Предварително се извинявам ако има такава тема, не я намерих.  Embarassed Embarassed

# 1
Здравейте!
Аз съм бременна в 27 г.с. и мисля да ида на 4Д при Корсимов в "Здраве" - Пазарджик, за да видим най-вече пола на бебчето, защото на редовните консултации наблюдаващата докторка не може да го види на обикновения апарат, а и самото бебче се крие  Rolling Eyes
Записала съм си час за др. седмица и щом мине прегледа ще изкажа мнението си! Дано да сме полезни на мамите от Пазарджик и на тези, които имат намерение да идат на преглед при него!
Но по принцип чета и съм чула различни отзиви - някои са доволни други не!  newsm78

# 2
Здравейте! И извинете за късния отговор!
Просто съм забравила да пиша във форума за резултата от прегледа.
Като цяло съм доволна от отношението на доктора. Беше старателен и самия преглед беше с продължителност около 30-35 мин. Даде ни диск със снимки на бебето. Проблемът беше при нас, че нашето бебе пак се беше скрило и не искаше да си показва пола. Доктора каза, че е в най-неудобната позиция за гледане. Каза ни, че ще е момиче след доста усилия и мъки да види нещо.
Но при последната ми консултация, при наблюдаващата бременността лекарка, бебето се беше обърнало и тя каза, че е момче.
Така че, ние към момента сме малко раздвоени.

При нас е специфичен случая.

Но като цяло съм доволна от отношението на доктор Корсимов.

# 3
Az bqh tam na pregled i mi kaza che 6te e momiche dovolna sam mn dobre obesnqva

# 4
Здравейте!
Аз съм бременна в 27 г.с. и мисля да ида на 4Д при Корсимов в "Здраве" - Пазарджик, за да видим най-вече пола на бебчето, защото на редовните консултации наблюдаващата докторка не може да го види на обикновения апарат, а и самото бебче се крие  Rolling Eyes
Записала съм си час за др. седмица и щом мине прегледа ще изкажа мнението си! Дано да сме полезни на мамите от Пазарджик и на тези, които имат намерение да идат на преглед при него!
Но по принцип чета и съм чула различни отзиви - някои са доволни други не!  newsm78
Az bqh tam na pregled i mi kaza che 6te e momiche dovolna sam mn dobre obesnqva

# 5
mojeli da mi kajete kolko struva pregleda v pazardjik blagodarq predvaritelno

# 6
Здравейте,

Днес бях на преглед при Д-р Корсемов и бих казала, че съм доволна, сравнено с отношението на няколко други лекари. Човекът е възрастен, но с много опит. Задава въпорси, обяснява, отговаря. Преглежда внимателно. Относно пола на бебето - аз го смятам за чиста магия как лекарите дават преположение за пол въз основа на това мазало от плът, което се вижда на екраните на ехографа Grinning На мен ми каза предположение за пола, но тъй като бебето се криеше, не беше на 100% убеден. Каза, че следващия път ще опита пак и да не му казвам предишното му предположение, за да видим какво ще излезе.
Това с бъркането на пола си е възможно и в 21-век, освен ако не е прена тест от по 1000 лева.

Общи условия

Активация на акаунт