Ин витро център Стефанов

• 136 369
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
Нека и аз да се включа. Стартирах на 11.10.15  по дълъг протокол съм и в момента съм на декапептил 0.1мг. Всяка сутрин си бия инжекцията сама Simple Smile с което много се гордея,че се пристраших.Също пия и витамините вече 5 месеца продължавам,а сега ми изписа и преднизолон заедно с инжекциите.Ясмина го спрях 2 дена след старта и на третия ден цикъла ми дойде,което е добре.Въпроса ми е следния,някоя от вас която е по дълъг протокол би ли ми споделила кога стартира на кой ден от предходния цикъл,защото повечето казват на 21 ден,но аз не съм на 21-ви ден, на 17 ден?

# 646
Аз бях по къс протокол, не мога да помогна....

# 647
Нека и аз да се включа. Стартирах на 11.10.15  по дълъг протокол съм и в момента съм на декапептил 0.1мг. Всяка сутрин си бия инжекцията сама Simple Smile с което много се гордея,че се пристраших.Също пия и витамините вече 5 месеца продължавам,а сега ми изписа и преднизолон заедно с инжекциите.Ясмина го спрях 2 дена след старта и на третия ден цикъла ми дойде,което е добре.Въпроса ми е следния,някоя от вас която е по дълъг протокол би ли ми споделила кога стартира на кой ден от предходния цикъл,защото повечето казват на 21 ден,но аз не съм на 21-ви ден, на 17 ден?
И аз не бях на 21 ден и се терзаех като теб. Не помня точно на кой ден беше, но сега терзанията ми спят до мен,след като им се скарах, че всички бебета вече спят, а не пеят.

# 648
Благодаря ти Кей,много ме успокои,не,че съм се съмнявала в доктора,но наистина ми беше интерестно защо по-рано започнах аз,но ето,че не съм единствената Simple SmileРадвам се,че при теб нещата са завършили с положителен резолтат.Дай Боже всеки му Simple Smile

# 649
Аз също бях с дълъг протокол стартирахме на 24 ден от мц с декампетил мина един мц и на 9 ден започнах с гонал ,като през това време взимах всички витамини и декампетила.Ходиш през няколко дена на изследвания и да види как се развиват фоликулчетата.На 19 ден ми вливаха имуновенина ,а на 20 пункцията на 25 ми беше трансфера на 5 дневни ембриони,но резултата беще отрицателен накрая.Съжалявам ,че ти го пиша ,но съжаление се случват и такива неща.Желая ти успех и дано се случи от първият път при теб  Peace

# 650
Съжалявам за неуспешния опит и ти пожелавам следващия да ти донесе двойна радост Simple Smile

# 651
Съжалявам за неуспешния опит и ти пожелавам следващия да ти донесе двойна радост Simple Smile
Благодаря ти  Hug

# 652
Здравейте и от нас. На 5 ти бяхме на първи преглед при д-р Стефанов. Даде ми рецептата с витаними и противозачатъчни и каза на втори ден да отида пак. Днес звънах да си запазя час за този понеделник ( имам редовен цикъл) и по телефона момичето ми каза - не може. Чак крав на ноември? Много съм объркана? При вас така ли беше?

# 653
А ти каза ли им, че доктора ти е казал да запазиш час тогава? Не ми се е случвало иначе? А противозачатъчните колко време преди опита се пият?

# 654
Аз пих противозачатъчни два месеца, като на втория цикъл започнах стимулацията и никога не са ми отказвали час ако имам уговорка с доктора. Обади се пак и им обясни каква е ситуацията...

# 655
Ако не кажеш ,че си в стимулация няма скоро да те запишат...Това д-р Стефанов ми го е казвал  Wink

# 656
Запазих си час Simple Smile обясних, че д-р иска да види дали фоликула се е спукал, тъй като от предната стимулазия бяха останали кисти. И така  Laughing много се вълнувам, дано всичко да е наред и да започнем със стимулацията. Някой от вас борила ли се е с упорити кисти?

# 657
Да аз вече втори месец чакам да ми се спука фоликула и днес вече решихме да го спукаме с игла под упойка.

# 658
Сладкишче кога ще е прцедурата? Д-р Стефанов ли ще ти я прави. Стискам палци  Praynig

# 659
Да д-р Стефанов ще ми я прави,но още не сме уточнили датата.Някой правил ли е такава процедура.

Общи условия

Активация на акаунт