Ин витро център Стефанов

• 136 332
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
Момичета извинявам се че си повтарям въпроса,но не получих отговор и ме навежда на мисълта че явно доктора не работи с това лепило което в клиника Надежда практикуват в повечето случай.За лепилота РВМС.

# 661
Да д-р Стефанов ще ми я прави,но още не сме уточнили датата.Някой правил ли е такава процедура.
Да на мен ми е правил тази процедура  Simple Smile Нищо страшно не е спокойно  Wink

# 662
  • София/Стара Загора
Момичета извинявам се че си повтарям въпроса,но не получих отговор и ме навежда на мисълта че явно доктора не работи с това лепило което в клиника Надежда практикуват в повечето случай.За лепилота РВМС.

Почти съм сигурна, че не го използва и доколкото знам само в Надежда го прилагат...понякога колкото по-малко намеса има в матката, толкова по-голям е шансът природата да си свърши работата

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:48 от Mandy~with~luck

# 663
Не съм сигурна, но следя темата от началото и никой не е споменавал за лепило!

# 664
РВМС не е лепило  Simple Smile РВМС е лекарство, което имунолозите "правят" от кръвта на пациента,взета на 2 пъти и което доктора поставя в матката.
Ембриолепилото е друго. Него в Щерев и Надежда го поставят на всички пациенти доколкото знам.
Дано съм ви била полезна  Peace

# 665
Две години съм при Д-Р Стефанов през доста неща минахме ,но не съм го чувала да споменава за лепила  newsm78

# 666
Момичета според вас да се подлагам ли на манипулация за махане на задържания фоликул или да чакам да се спука сам

# 667
Момичета според вас да се подлагам ли на манипулация за махане на задържания фоликул или да чакам да се спука сам
Пробвай малко коремни преси, по 2-3 серии на ден по 20 коремни, например.
Не го приемай като шега съвсем сериозно - изпитано е!  Peace
Нищо не пречи да опиташ, нищо не губиш...

# 668
По добре се подложи не е болезнена.Аз чаках няколко месеца ,но не се спукаха само ще има да го мислиш и да отлагаш.Ако пак ми се наложи няма и да се замисля  newsm47

# 669
Ще опитам с коремни до 2 ноември ,ако няма резултат ще се подлагам,че отлагаме процедура от септември месец.

# 670
До втори имаш много време, давай с коремните и дано успееш!

# 671
Здравейте, искам да попитам за прегледа по време на цикъл? С вагинален ехограф ли се прави? Много ми е неудобно.

# 672
здравейте, да попитам тези от вас, които са пили Метфогамма по време на стимулацията, кога го спряхте? Продължихте ли да го пиете до пункцията? забравих да попитам  Embarassed На инструккцията пише- приемането на витамини и добавки продължава по същия начин, само че метфогаммата не е нито витамин, нито добавка  newsm78

# 673
Здравейте, искам да попитам за прегледа по време на цикъл? С вагинален ехограф ли се прави? Много ми е неудобно.
Да аз съм ходила на такъв преглед...Спокойно доктора се е нагледал на такива неща..   smile3521

# 674
Благодаря за бързия отговор на Станислава. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт