Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 488
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Явно си с връзки  Mr. Green

# 421
  • На тепето...
Момичета, знаете ли къде мога да намеря пантофи във формата на животни?

# 422
  • Пловдив
Днес бяхме точно за пантофи на Младежка... Нямаше Crossing Arms Момчето каза, че до 10-14 дни очаква зареждането Peace
Във Форума в Тракия има единични бройки, но са изостанали и ...по мое мнение - грозни Mr. Green

# 423
  • Пловдив

А мина ли да питаш.Като нищо ги е забравила дънките.То е минало почти месец

# 424
  • Пловдив
Чух, че се готви да заработи голямо предприятие в Пловдив за някакви части, платки или нещо подобно..., Индустриална зона Тракия.
Някой да има повече инфо?

# 425
Пантофки с животни съм виждала голямо разнообразие като се тръгне от Джумаята по Малката Главна вдясно след Халите е магазинчето.  Wink
На Defonseca е, но онези пантофки май не бяха на лоши цени...  Thinking Може би около 30 м след Халите е, просто гледайте в дясната страна и няма как да сгрешите, то е само едно такова.  Peace

# 426
  • до Пловдив
Някои да знае какво става с магазин Oviesse в мол Пловдив вчера бяхме но е затворен?

# 427
  • Пловдив
Някои да знае какво става с магазин Oviesse в мол Пловдив вчера бяхме но е затворен?

Затворили са го поради ниски обороти.

# 428
Къде могат да ми сменят дръжката на кожена дамска чанта?

# 429
  • Пловдив
Прекрасен подпис и аватар  Heart Eyes (не можах да се сдържа)

Инак хората, които бяха на спирката срещу Тримонциум поправяха и куфари и чанти.
В темата вече, няколко пъти се спомена, че са се преместили в подлеза преди пешеходния мост.

# 430
Здравейте!  bouquet Трябва ми фитнес инструктор... Имам здравословни проблеми и трябва да сваля доста килца, а сама няма да успея... Наясно съм, че има във всеки един фитнес и мога да попитам, но ако някой има познат или е ползвал такива услуги, ще се радвам да ме насочи! Благодаря предварително! А щях да забравя- търся си и компания  Joy за преди обедите, можем да ходим заедно да сваляме килца!

# 431
  • Пловдив

Подлеза на малката главна, за съжаление, ако чантата ти не е маркова/естествена кожа/скъпа едва ли ще си заслужава, човекът не работи евтино  Peace

# 432
Някой има ли идея коя е сладкарницата в Кауфланд на пещерско шосе?

Дали има някъде сладкарница с вкусни торти, където мога да отида на деня да купя някоя от наличните торти и да ми напишат на момента ЧРД?

# 433
  • Пловдив
Някой има ли идея коя е сладкарницата в Кауфланд на пещерско шосе?

Дали има някъде сладкарница с вкусни торти, където мога да отида на деня да купя някоя от наличните торти и да ми напишат на момента ЧРД?
Попи мони е сладкарницата,но не зная за другата част на въпроса.

# 434
  • Пловдив
Попи-Мони е в Кауфланд на Пещерско.
Мон шери е в Кючука.
Чар - оказа се, че е сливенска в Тракия.
Това са сладкарски щандове и там определено не могат да ти напишат нищо на място.
В Лекси правят торти на място мисля, но дали биха писали в момента не знам.
За да ти напишат ЧРД на момента трябва сладкарницата да е при сладкарския цех и освен това сладкарите трябва да са на работа, когато отидеш. Според мен това е доста трудна мисия. обикновено всичко надписано се поръчва предварително.

Общи условия

Активация на акаунт