Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 470
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
miraluba,  Десиссслава, благодаря ви за отговорите   bouquet  

# 436
  • Пловдив
Някой има ли идея коя е сладкарницата в Кауфланд на пещерско шосе?

Дали има някъде сладкарница с вкусни торти, където мога да отида на деня да купя някоя от наличните торти и да ми напишат на момента ЧРД?
в Бътерфлай в Капана са ми надписвали готова торта от витрината им!

# 437
Някой има ли идея коя е сладкарницата в Кауфланд на пещерско шосе?

Дали има някъде сладкарница с вкусни торти, където мога да отида на деня да купя някоя от наличните торти и да ми напишат на момента ЧРД?
в Бътерфлай в Капана са ми надписвали готова торта от витрината им!
До затворения прелез до Каспелата в кв.Смирненски има една сладкарничка- там продават и в момента надписват кой каквото иска. И зад Военна болница сладкарничката- също.

# 438
  • Пловдив
На мен ми надписаха торта в Чочко на 6-ти септември преди 12 дни  Grinning

# 439
Ехааа, момичета, много ви благодаря за отговорите!  bouquet  bouquet

# 440

А мина ли да питаш.Като нищо ги е забравила дънките.То е минало почти месец
ходя всяка седмица днес пак , работи се по въпроса види му се края Simple Smile

# 441
  • Пловдив
Попи-Мони е в Кауфланд на Пещерско.
Мон шери е в Кючука.
Чар - оказа се, че е сливенска в Тракия.
в тракийския също е Попимони - днес ми направи впечатление Peace

# 442
Поръчахме тортата за РД в ресторанта от Колекция, правят ги на място, дори се запознахме с майсторката. Така че и там могат да ти я надпишат.

# 443
От понеделник, евтини таксита вече няма да има. Кмета издал заповед, да няма тарифа под 65-75 ст. на километър.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 444
  • Пловдив
От понеделник, евтини таксита вече няма да има. Кмета издал заповед, да няма тарифа под 65-75 ст. на километър.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

#2gunfire дано да не е така...някъде официално има ли го публикувано?

# 445

#2gunfire дано да не е така...някъде официално има ли го публикувано?

Шофьори ми го казаха, но го намерих и публикувано: http://news.plovdiv24.bg/520957.html

# 446
Така е, но не предупреждават по телефона, а чак когато се качиш в таксито  #Cussing out

# 447
Като споменахте Попи-Мони,вчера пазарувайки в Тракийския Кауфланд,дъщеря ми си изкрънка парче торта,взехме някаква без шоколад,понеже кашля,еми само на външен вид я докарва,вътре беше като паста,безвкусна и понеже от подмятане до вкъщи се беше разполовила,забелязах,че между двата горни блата нямаше нищо!Никога не съм ги харесвала,та мнението ми се потвърди!

# 448
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile

някой може ли да сподели дали има средно големи гювечи в Кауфланд и да каже ориентировъчна цена?

# 449
  • о`майна лунна нощ е
От понеделник, евтини таксита вече няма да има. Кмета издал заповед, да няма тарифа под 65-75 ст. на километър.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

На първо място НЕ Кметът, а Общинският съвет гласува промени в Наредбата.
Второ - грамотни сте, четете редовно преса, слушате новини - това се коментира от месеци вече и ето, че стана факт.
Трето - колкото и да съм против вдигането на цените на каквото и да било, за миг поне се поставете на мястото на шофьорите на такси и сложете разходите по вашите автомобили, умножени поне по 2, за да видите какво всъщност вадят като пари в края на месеца.
Четвърто - такситата са алтернативна форма на превоз, като насреща им стои билетчето от 1 лев, което се плаща за градския транспорт.

Гърмежи по форумите няма да ви помогнат.

ПП - за протокола - ползвам ежедневно личен автомобил, но при необходимост и на такси се возя. Качвайки се в такова ме интересува да си отчита съгласно тарифата на стикерите и да притежава необходимите елементи, че е редовно, а не копърка.

Общи условия

Активация на акаунт