МАШИНА ЗА ХЛЯБ-57-ма тема

• 51 620
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Пак съм аз  Mr. Green
Взех на празна карта от сделките   http://www.kitchengadgets.org.uk/panasonic-sd-2501wxc-breadmaker-review/
И сега не знам да я плащам ли, друга ли да търся?
Хубава ли? Никъде не видях колко бъркалки и реотана има.
Да търся ли друг модел от тук - да прави много неща, и да си има и резервни часи за нея?

# 271
пак съм аз  Laughing
при положение ,че брашното е максимум от 600 гр  може да се приеме ,че машината е до 1000 гр  - т.е.  с 1 бъркалка.   1 реотан със сигурност.  резервни части ... един Бог знае какво ще се случи утре.  Laughing  ако те устройва цената  взимай. според мен не трябва да даваш повече от 100-на лв за нея.

# 272
Ваня -намерих  това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639691.15
 прочети коментара  ronicat  там пише ,че е със същият модел. Пиши й може да ти даде съвет от извора.

# 273
  • София
пак съм аз  Laughing
при положение ,че брашното е максимум от 600 гр  може да се приеме ,че машината е до 1000 гр  - т.е.  с 1 бъркалка.   1 реотан със сигурност.  резервни части ... един Бог знае какво ще се случи утре.  Laughing  ако те устройва цената  взимай. според мен не трябва да даваш повече от 100-на лв за нея.

Бонго, завий ми две за по 100 лева hahaha.  Това е една от най-добрите машини по принцип. Доколкото си спомням, Алис от по-старите теми не можеше да я нахвали. Има и още две-три мами с Панасоници, ма нещо вече не списват тук newsm78.

# 274
Точно за Алис се споменаваше ,че я е препоръчала .

# 275
можеш да поискаш от момето  Laughing
като гледам какво пише  в сайта стигнах до това заключение. машините от чужбина са доста по-евтини от същите купени в БГ.  гледам за някакво намаление от 35 % , че модела е от 2012г  , малка машина....  за това написах ориентировъчна цена 100 лв.  аз лично не бих дал повече от 80 лв. все пак марката не ме храни  Laughing

# 276
Родителите ми имат Панасоник, тяхната машинка прави страхотен хляб, по-добре изпечен от моя(Kenwood), при условие, че е с по-кратка основна програма и дори е по-тиха, компактна. Явно са и здрави тези хлебопекарни, защото тяхната е купена втора употреба, внос от Англия, отделно я ползват вече две години, абсолютно всеки ден, дори понякога и по два пъти. За части-не знам дали има, ако се счупи ще я хвърлят-тя си "изби" парите отдавна, струваше 40 лв.

# 277
Моята е 2501, от м.г сделки в амазон. Но правих тази рецепта - от клипчето - супер хляб направи:
http://www.youtube.com/watch?v=f3Ym5r7UZgQ
и това също - нищо не съм разбърквала предварително - дори яйцето!
http://www.youtube.com/watch?v=HQZ9BywP-AU

# 278
Такаааа, сега ще падне голямата чуденка  Mr. Green

Да платя Panasonic-а /175 лв/  или да си поръчам  Silver crest /90 лв/ от Lidl.
И на двете ще им плащам доставки, така че не ги пиша

Моля за помощ  Hug

ПП Малко кофти ми е писането и в двете теми, за което се извинявам, но различни хора ги преглеждат

# 279
Такаааа, сега ще падне голямата чуденка  Mr. Green

Да платя Panasonic-а /175 лв/  или да си поръчам  Silver crest /90 лв/ от Lidl.
И на двете ще им плащам доставки, така че не ги пиша

Моля за помощ  Hug

ПП Малко кофти ми е писането и в двете теми, за което се извинявам, но различни хора ги преглеждат
Аз съм за Panasonic-а. Имам Silver crest  и не съм очарована от нея.

# 280
2 Силвера ще надживеят 1 Панасоник. парите са еднакви

# 281
Ако поръчаш от Лидл и има ще я доставят в магазина в твоя град и доставка няма да платиш .
 След това казанче + бъркалки са 20 лв . На Панасоника колко са ?

# 282
  • София
Ако поръчаш от Лидл и има ще я доставят в магазина в твоя град и доставка няма да платиш .
 След това казанче + бъркалки са 20 лв . На Панасоника колко са ?

А прочете ли, че хората ползват Панасоник втора употреба от няколко години и не се е налагала смяна на казанче и бъркалки !? Та по тоя повод и аз гласувам за Панасоника. Много бързо забравихте и за недопичането на лидълската машина, както и за смазката около осите.

# 283
 Аз просто попитах , и не размахвам назидателно пръст никому .
 Съвсем конкретно и искренно си споделям проблемите и не съм екзалтиран фен на нищо.
   Ще ви помоля господин Мунчо да спрете нападките спрямо мен . Тона ви е меко казано неучтив.

# 284
Ами май ще е Панасоник-а.
Благодаря на всички за коментарите, мненията и препоръките  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт