Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
mamochka, радвам се , че си останала доволна от първичния преглед. Наистина, щом казват момичетата, проф Кахраман може би е много натоварена. По-важното, според мен е случая на всяка една пациентка да се обсъжда от екипа и да се взима правилното решение.

# 151
Mamochka, радвам се че връщаш толкова позитивна от Истанбул и най-важното с начертан план. Само ми е интересно в БГ никой ли не го видя този хидросалпингс и с него ли ти правиха процедури  newsm78

Момичета, имам въпрос за лепенките Климара. Четох че си ги лепите на ръката а вътре в листовката е показано на корема. Кое е правилното?

Здравей Bell@,
На мен ми показаха да си ги лепя на гърба, горе на мекичкото между врата и рамото. И аз така процедирах  Wink Тъй като беше топло времето, по което правих процедурата, беше удобно като място - хем не се вижда, хем лесно мога и сама да я махна/поставя. Имай предвид, че особено след втората лепенка мястото, на което е била залепена може да се зачерви и да те сърби след като я махнеш...При мен така се получи защото втората трябваше да я държа докато падне, което е повечко дни.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 22:55 от Shushku

# 152
  • Живее на Луната
Благодаря на момичетата, които се включиха по моето питане.  Hug Как стои въпроса с мокренето, мога ли да се къпя с тях или трябва да се пазят?

# 153
  • Пловдив
Момичета, здравейте! Искам да попитам тези от вас, които са правили ЗЕТ в Мемориал...има ли и някаква друга схема при подготовка на лигавицата или само тази с Естрофема - 3 х 1табл?

# 154
Здравейте момичета, има ли някоя от Вас, която се е чудила коя клиника да избере, между Мемориал и Бахчеджи и в крайна сметка отива и на двете места на първоначален преглед, след което прави своя избор за провеждане на процедура? Седя, чета, мисля и незнам как да постъпя. Като за начало май ще си извадя червен паспорт, януари ще започна с превода на документите, до тогава продължавам  да чета и да мисля  newsm78 и се надявам в края на януари-февруари да реша.
Вие какво бихте ме посъветвали, как взехте вашето решение?

# 155
  • София, Бургас
Аз така направих в последния момент. Отидох в Мемориал, не ми допадна..чудихме се какво да правим и записахме час за следващия ден в Бахчечи. Направихме спермограмата в Мемориал на другия ден и след това отидохме в другата клиника. Когато проведохме първичния преглед там, решихме, че това е нашия доктор и клиника и останахме там. Приеха ни спермограмата от Мемориал и всички други изследвания продължихме при тях. Така, че те съветвам, запиши си час и в двете клиники и после решете. Докторите ще предпишат изследвания, ще поговорите с тях и накрая ще вземете решение..

Благодаря момичета за милите пожелания. Днес пак бях на преглед и всичко е наред. Пожелавам на всички скоро да се похвалят!!

# 156
Кате, а каква е цената на първичния преглед в Бахчечи?

# 157
  • София, Бургас
Мисля, че беше 300 лири..ако има някой да потвърди. Това по спомени от лятото, но то толкова платих от тогава, че може и да се бъркам нещо..

# 158
Мерси, Кате! Hug

# 159
Аз така направих в последния момент. Отидох в Мемориал, не ми допадна..чудихме се какво да правим и записахме час за следващия ден в Бахчечи. Направихме спермограмата в Мемориал на другия ден и след това отидохме в другата клиника. Когато проведохме първичния преглед там, решихме, че това е нашия доктор и клиника и останахме там. Приеха ни спермограмата от Мемориал и всички други изследвания продължихме при тях. Така, че те съветвам, запиши си час и в двете клиники и после решете. Докторите ще предпишат изследвания, ще поговорите с тях и накрая ще вземете решение..

Благодаря момичета за милите пожелания. Днес пак бях на преглед и всичко е наред. Пожелавам на всички скоро да се похвалят!!
Значи от Бахчеджи не са имали против, че си посетила първо Мемориал и ги поставяш на кантар, така да се каже, докато избереш Wink, не се е променило отношението към теб като са разбрали? Защото всички знаем как е тук  Close Конкуренцията е голяма работа  Outta Joint

Нали спермограмите ставали за три дни, Кате ти как я занесе на другия ден в Бахчеджи?

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 17:25 от d_ivanova

# 160
Аз също се чудя за клиника Бахчечи, въпреки, че вече имам записан час за Мемориал.

# 161
Аз също се чудя за клиника Бахчечи, въпреки, че вече имам записан час за Мемориал.

Нямаш ли възможност да запишеш същия или предния ден час за Бахчеджи?

# 162
Благодаря на момичетата, които се включиха по моето питане.  Hug Как стои въпроса с мокренето, мога ли да се къпя с тях или трябва да се пазят?

Здравей, Bell@
Зависи какви са заръките на лекаря ти. При мен беше следната схема - сутрин Ден 1- къпя се и слагам лепенката. На следващия ден (Ден 2) не трябва да я мокря. Ден 3 - махам я, къпя се спокойно и слагам на другото рамо втората лепенка. С нея си се къпя всеки ден и я оставям да падне сама макар че досторът след прегледа и хормоналните резултати ми казваше да я махна.
Ако имаш още въпроси можеш и на личния да ми пишеш  Wink

# 163
Мисля, че беше 300 лири..ако има някой да потвърди. Това по спомени от лятото, но то толкова платих от тогава, че може и да се бъркам нещо..

Потвърждавам - 300 лири при д-р Карликая  Wink

# 164
На мен Естрофема го направиха 2х2 и лепенките Климара форте по 2 през два дни, тънка лигавица, сега на 9.12 ми е трансфера, пък да видим Wink Успех на всички Wink

Общи условия

Активация на акаунт