Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Аз ти Благодаря Лили, успех

# 541
  • Варна
Lili_mili, страхотно е това, което си написала, чак се просълзих.

Желая ти едни прекрасни и безпроблемни 9 месеца Simple Smile

# 542
Момичета, искам да попитам тези които са имали неуспешни опити в БГ, когато си поискахте документацията върнаха ли ви протоколите от стимулацията, на мен ми отказаха

# 543
  • При вещиците
Момичета, искам да попитам тези които са имали неуспешни опити в БГ, когато си поискахте документацията върнаха ли ви протоколите от стимулацията, на мен ми отказаха
Аз имах всички документи от една от клиниките, а за другите опити им разказах по спомен-лекарство за стимулация, продължителност, извадени яйцеклетки, останали читави ембриона. Успех!

# 544
# 545
Здравейте момичета,
Незнам дали въпросс ми е за тази тема,но все пак ще ви попитам.Предстои ми инвитро в Плевен като другия месец започваме стимулация с Гонал,Декапептил и Овитрел.Намерила съм лекарствата на доста по-ниска цена в Турция.Въпроса ми е относно транспортирането-в хладилна чанта ли е най-добре,тъй като прочетох,че съхранението изисква определена температура и дали е необходимо нещо повече освен рецепта за пренасянето им със самолет?

Благодаря ви предварително  Hug

# 546
Гоналът,който използвах в Турция задължително се съхранява при температура: 0-2 °С. Продава се заедно с лед и така може да издържи пренасяне в пространството около 8 часа при тези атмосферни условия като сегашните. Късмет!

# 547
Много благодаря за отговора! Късмет на всички Simple Smile

# 548
Лекарите от Мемориал казват,че  Гонал може да се държи "при яйцата" в хладилника..т.е може би до 5°С.
Ти сигурна ли си за опита си в Плевен?
Аз силно разочарована от др Конова и хомеопат-докторката им, затворих вратата с трясък  за всички бг клиники!
Плевен за мен е всичко друго,но не и квалитетна клиника!!! Каквото и да си решила-бъди взискателна! И питаща!

# 549
Правила ли си опит там и ако да при кой лекар?

# 550
  • При вещиците
...затворих вратата с трясък  за всички бг клиники!
И аз. Не че им пука, но поне аз няма да съм опитно зайче.

# 551
Карина цветната снимка е правена през май 2014г, както се вика прясна, прясна. А в Мемориал я правих през ноември.

Гонала ако се пренася правилно, няма никакъв проблем. На мен ми остана една опаковка гонал и с ледени блокчета в хладилна чанта го пренесох до България. Докато бях в стимулация от болницата казват да го съхраняваме в хладилник.

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 22:15 от Edilucky

# 552
@lilli_milli -благодаря за разказа ,след тези прекрасни новини   вярвам все повече и повече в тези хора. Бройките на фоликулите ми се виждат страшни:-) аз повече от две не знам какво е. Скоро чух за момиче от Владимиров ( тук с по един , там 25 без увеличение на дозата на гонал)Аз също съм при Ханде но октомври имахме задържан фоликул и сега март с нови надежди. Пожелавам ти прекрасни и безпроблемни 9 месеца.Пази се !!!
@venitch-след всичко което четох по форуми даже и не съм пробвала да си искам документацията(а аз имам не малко, за 14 месеца пациентка на клиниката имам 1-инсе , 2-икси,1-зет това с около 8 стимулации), имах онлайн резултати от Надежда и по тях си спомних и навързах нещата, написах всичко на лист и др.Ханде разбра всичко ( въпреи че Севда превежда бях си написали някой елементарни думи на турски , от речника, като стимулация, ден, фоликул, яйцеклетка, др.Ханде много се забавляваше, но честно ти казвам излишно е, момичетата превеждат всичкоооо)

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 23:51 от uonii

# 553
Здравейте момичета, започвам да си подготвям една писъмце до Севда, в което на кратко ще опиша проблема ни и ще поискам час за първичен преглед.
Въпроса ми към миналите по този път - на български мога ли да го напиша?

# 554
  • Живее на Луната
Lili_mili, благодаря за разказа и успешна бременност до край  Hug

Общи условия

Активация на акаунт