"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 362
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • В Града на Липите
Цитат
Добро утро! Оф, снощи изгледах серията!!! Първо я изчетох тук в темата  35
Някой мислил ли е какво гледа Чическу? Дали не е ликвидирал Хюсеин, докато Хюсеин е отмъщавал?

Ако Чиче е ликвидирал Хю, значи след това духа му е арестувал Йо  newsm78
Ама някакси доста инстински изглеждаше  Grinning
Рано им е още и на двамата. Разиграват драма сега.
Единия се прави, че има чест, другия определено има нужда от почивка, и разбор на ситуацията.
Сега двата отбора ще се кротнат, поради временно излизане от строя на основни играчи, после ще се прегрупират и в атакааа  Joy ще се лее кръв и щтракат белезници  Grinning

# 661
  • Once there was a Hushpuppy...
Сега, като гледам трейя с Чиче как пада си мисля две неща.

Първото е, че би могъл убиеца/или желаещия да го убие, защото и аз мисля, че тази гад оцелява/ да е Хюсеин въпреки монтажа. Знаете, като ги правят трейлърите слагат разни моменти разбъркано, едно, друго, трето, пето - каша, която няма логика и последователност. А, целта е да те стреснат, зарибят и тн.т.
Та, единия вариант е да е Хюсеин аби Peace
Друг потенциален вариант за мен е Пънар. Все пак знаем, че и тя е в позиция да иска да се пази от него. На нея живота й зависи, а още по-страшното живота на бебето й зависи от Таяр.

# 662

На този етап, това с решението го свързвам по-скоро с гореща молба да се откаже от случая Таяр. Дано не му постави само ултиматум.
Но каквото и да направи, подсказката говори за много хубави следоперационни моменти в дома на Йо. Така че, на този етап смятам да им се насладя  Grinning а после да изсърбам попарата, която евентуално ще ни поднесат  Grinning

Хриси,и моето предположение беше същото Peace Друго не ми се вярва да е Naughty Ще направя като теб-ще се насладя на момента Wink,пък после каквото ще да става Crazy
Нямам търпение беее-отложих  родителската среща в сряда,щото съм заета Mr. Green Ако бях казала и защо я преместих,купона щеше да е пълен Peace

# 663
  • Разград

# 664
  • В Града на Липите
...Друг потенциален вариант за мен е Пънар. Все пак знаем, че и тя е в позиция да иска да се пази от него. На нея живота й зависи, а още по-страшното живота на бебето й зависи от Таяр.

Да, и аз си го помислих  Thinking Пънарчето доста търпи, и е страхливо, обаче може да й е паднало пердето и да го е намушкала с ножа за писма, примерно.  newsm78
Аслъ също ми е потенциален вариант. Ако е разбрала, кой е съучастника в насилствения аборт.
То при нея не е умишлено, но никога не се знае, как ще свърши една кавга.
Та може и това в трея със заканите на Хю да е нарочно, и все пак везните ми клонят малко повече към него  Grinning
Да не се окаже само, че половината герои, са били на посещение при Чиче и да не ни покажат, какво точно е станало. Или в следващата серия в ретроспекция  Joy

Детелинко, в никакъв случай не казвай  Joy  Joy

# 665
Ама той само от намушкване ли лежи опулен на пода Thinking
Аз реших, че може и да е прострелване...
Мале,мале ooooh!
Опс Rolling Eyes, не - Алах,алах Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 666
  • софия
На този етап, това с решението го свързвам по-скоро с гореща молба да се откаже от случая Таяр. Дано не му постави само ....
уффф, аз пък не искам да го моли за това. Ужасно ще ме разочарова.
Но мисля,че все пак тя ще  реши да се предаде или нещо такова, само и само да осъдят Тяйар и всичко да свърши

# 667
  • В Града на Липите
Но мисля,че все пак тя ще  реши да се предаде или нещо такова, само и само да осъдят Тяйар и всичко да свърши

Спиритче, какво точно ще си предава  newsm78
Сами бой й честити, че са я оправдали за деянията, и са я опростили предвид съдействието.
Само трябвало да свидетелства.
Лично той предвижил нещата и с двете си ръце занесъл документите  Grinning

# 668
На този етап, това с решението го свързвам по-скоро с гореща молба да се откаже от случая Таяр. Дано не му постави само ....

Че те всичко знаят за нея - и за баща й, и за документите, и за нейното пране... Какво ще им разкаже, с което да уличи Тайяр?  newsm78 Няма за какво да се предава, освен ако не извърши още нещо.

Хриси  Hug и аз го написах, ама няма да трия...

# 669
  • В Града на Липите
Ама той само от намушкване ли лежи опулен на пода Thinking
Аз реших, че може и да е прострелване...
Мале,мале ooooh!
Опс Rolling Eyes, не - Алах,алах Joy Joy Joy

Аз го намушках в предположенията си Blush идея си нямам защо лежи.  newsm78 Може да се е спънал и да е паднал  Joy

# 670
Само е някой стрелец, който я не може да борави с пистолетче, я някой го е бутнал или е залитнал докато се опитва да ликвидира "патрона" Mr. Green
Горкия, нЕма ли за него жена да го милва Mr. Green
Линейка да дойде Mr. Green
НЕкоя да го свествява, медицинска сестра ли що ли Joy Joy Joy
И ВИП стая в болницата му моля, за чиче да се предвиди Naughty

# 671
  • софия
Кой знае всичко за нея и баща и??

Явно съм гледала с едно око....Ел и баща и са невинни пред закона ли?????
Ай стига бе..... Joy голям смях....

# 672
Спиритче, виж ся аз си го обяснявам така, че тая работа с Елиф и невинността й с тате й са също като оная работа....
Само, че с Йомер и връщането му на работа в полицията, чрез използването на връзки Mr. Green
Нали, когато е за добра цел корупцията се толерира Laughing
Същото е и невинността на Елиф, щото е била контрабандистка в името на свята цел. Да избави Нилю-то Peace

# 673
  • В Града на Липите
Кой знае всичко за нея и баща и??
Явно съм гледала с едно око....Ел и баща и са невинни пред закона ли?????
Ай стига бе..... Joy голям смях....

Не, за баща й въобще не е ставало дума.
Върни си сцената. Това е в коридора на полицията, преди разпита на Мето и преди да се натискат по стаите  Joy
Дело ще има, но вероятно ще я оправдаят. Защото им е помогнала и е признала всичко.
Действала е по принуда. Незнам там сега какви врътки са измислили и вратички в закона, факт е, че Сами я поздрави.

п.п. Пък той баща й вече е мъртъв и да го изкарат най- големия мошеник на всички времена, все тая. Simple Smile

# 674
Знаят, каквото и тя знае за баща си. Всъщност е разказала всичко, нали затова я оправдават. А какво още е правил Ахмед Денизер тепърва ще се разкрива. Но тя няма какво да разкаже.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт