"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 314
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Ами ще остареем , ама няма да завиждаме на чуждите успехи. То си е въпрос на характер също.

# 736
Точно така,ще остареем,ама няма да злобеем.Освен това какво лошо сме направили с НЧ?-просто една снимка без фотошоп. Peace

# 737
  • In the light side of the Moon!
понеже Ринка е малко заета, затова аз ви пускам новата тема   Hug

хади заповядайте  Hug

НОВАТА ТЕМА  

# 738
  • Once there was a Hushpuppy...
Аа, Меги ни привиква Peace
Тъкмо щях да питам няма ли да се местим Laughing

# 739
А бе не се знае.  Wink Да не дава Господ!  Praynig Засегнатата страна замълча възпитано.  Peace Да го направим и ние!  smile3505

# 740
Момичета  Hug има нова тема

Нова тема

Ринка  Hug ни я е направила! Очаква ни!  Hug

Меги  Hug да се трия ли?  Joy Joy Joy

# 741
# 742
# 743
  • Разград

# 744
  • Сливен
Бонджорно, синьорини, newsm51 smile3525

Нямате умора, значи. За утре всичко сте разнищили. Аз обаче се надявам СЦ, както почти всеки път, да са ни приготвили някоя изненада.

А сега малко забавление с 25 начина за връзване на шал:

http://www.youtube.com/watch?v=Wi-nFzLUnng
И утре всички да сте накипрени с шалчета, 'щото нали Комисариото ще отвори очи трябва да сме във форма Simple Smile

Пепелче,    огромно благодаря за клипчето с шаловете. Много обичам да нося шалове. Където и да отида си купувам. Имам над 30 шала. Всеки ден мисля как да ги връзвам. Още утре ще съм с нов тип вързалка! Благодаря!
 Може пък, някога с теб да се засечем в Одрин. Като ме стегне чипика и хуквам на пазар! Peace

# 745
  • Сливен

На този етап, това с решението го свързвам по-скоро с гореща молба да се откаже от случая Таяр. Дано не му постави само ултиматум.
Но каквото и да направи, подсказката говори за много хубави следоперационни моменти в дома на Йо. Така че, на този етап смятам да им се насладя  Grinning а после да изсърбам попарата, която евентуално ще ни поднесат  Grinning

Хриси,и моето предположение беше същото Peace Друго не ми се вярва да е Naughty Ще направя като теб-ще се насладя на момента Wink,пък после каквото ще да става Crazy
Нямам търпение беее-отложих  родителската среща в сряда,щото съм заета Mr. Green Ако бях казала и защо я преместих,купона щеше да е пълен Peace

Детелинко,  Hug явно с теб сме от една кръвна група. Миналата седмица също отложих родителска среща за  друг ден. Казах, че в сряда съм МНОГО заета и ми е невъзможно , тогава да я проведа!  Заявих, да забравят за каквито и да е ангажименти  до края на годината в сряда. Никак не е удобно  по средата на седмицата.   Шефката се съгласи за четвъртък - и родителската среща и на другата седмица и съвета. Боже, ако знаят само защо отлагам- ще ме изгонят от училище. Но, голямото изкуство иска жертви! Peace

# 746
  • Сливен
Турските телевизионни драми остават най-продаваемите благодарение на актьори като Туба Бюйюкюстюн

Турските сапунки и телевизионни драми си остават един значителен фактор от турската икономика. Ако през 2007г са експортирани проекти за 1 милион в световен мащаб, то през 2023 се очаква сумата да нарасне на 1 милиард.

Серията от успехи на турските телевизионни драми и сапунки по целия свят не спира. Това се дължи не на последно място на популярността на техните актьори. В арабския свят последните проучвания показват, че Туба Бюйюкюстюн там е една от най-обичаните  телевизионни актриси. В Русия се продават нелицензирани Барби кукли, които следва да я представляват. В Сърбия и Черна гора тя печели наскоро телевизионни награди заради участието си в популярния драматичен сериал „Аси”, който е излъчван в 67 държави. Играещата вече повече от едно деситилетие в телевизионни сериали Туба Бюйюкюстюн, сега също е номинирана в категорията „ Най-добра актриса” на тазгодишните интернационални награди Emmy.
През последните деситилетия турските телевизионни драми се превърнаха в експортни шлагери. Икономически важни и използвани като мек политически инструмент полезни, те са успешни и отразяват много от променящата се динамика на световната политика. Продукциите стават все по-претенциозни, актьорите все по-скъпо платени, също костюмите и сет декорациите. Само историите остават много приличащи си: мелодраматични, повтарящи се и често поляризиращи.
Стилът на турските телевизионни драми се различава много малко от този на латиноамериканските телевизионни новели, които през 1980г все още владееха преобладаващо турския екран: Бляскав живот в градовете, феодално потискане на селското население, опасни любовни истории и игри на силата – от това 99% Забелязва се: богатите са със съмнителни, а бедните със стабилни морални представи.
Само през последните 2 години са продадени 15000 часа телевизионни материали в общо 75 държави, което носи приходи за не по-малко от 200 милиона щатски долара.През 2007г стойността им беше само 1 милион, но през 2023г е възможно да бъде 1 милиард. Сериите се излъчват в различни държави като тези  от Средния изток, Балканите, Кавказ, арабския свят, Афганистан, Пакистан или Швеция.

ТВ-драмите също като туристическа реклама

В Иран, Египет, България, Гърция, Македония, Русия и Казахстан сериали като  „Yaprak Dökümü”; „Bir Istanbul Masalı”; „Annem”; „Gümüş”; „Kurtlar Vadisi”, се излъчват в най-гледаното време. До днес три четвърти от населението на 16 държави от Близкия изток са гледали турските сериали по телевизията.
И туризмът се насърчава покрай тези сериали, особено тези правени в Истанбул. Социалната медийна специалистка споделя: „Обичам турските сериали, защото са толкова романтични, а и заради вълшебната природа- планините, морето. Мисля, че тази природа привлича към себе си хората така, че да искат да посетят Турция. А и местата и сградите са толкова чисти. Гледането на турски сериали ми носи чувство на спокойствие и комфорт.”
Изследователят Мохамед Зайед от своя страна смята, че турските сериали запълват тъкмо в арабския свят една значителна празнина. Покрай невероятните представяния и различните месности, подкупващи са и впечатляващите сценарии и фантастичната музика. Много от музикалните части принадлежат на турското музикално културно наследство и сега намират път към звуковите тонове за звънене на смартфоните.

Любими изпълнителки в арабския свят

Външният изглед на артистите също трябва да е много привлекателен. В наскоро проведена анкета по един тв арабски канал Туба Бюйюкюстюн е избрана на второ място за най-добра турска актриса след Бегюзар Корел, която е известна с ролите си в  „Binbir Gece” и „Karadayı”.
Бергюзар Корел печели с обяснението, че тя се възприема като „олицетворение на турската жена”, скромна и смирена и с това успява да докосне хората. Бюйюкюстюн от своя страна се определя като естествена и изключително красива.

Димони,  Hug благодаря! Изчетох го с удоволствие. Нали и аз съм от тези ЗАПЛЕНЕНИ от Туба, които вече четири пъти отскачат до Истанбул, с едната мисъл да я зърна! Peace Peace Peace ДАЙ, бОЖЕ, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА УСПЕЯ! Peace Peace Peace

# 747
  • Сливен
Здравейте wavey wavey
Една красива жена

и още:

и ОЩЕ :

# 748
  • София

На този етап, това с решението го свързвам по-скоро с гореща молба да се откаже от случая Таяр. Дано не му постави само ултиматум.
Но каквото и да направи, подсказката говори за много хубави следоперационни моменти в дома на Йо. Така че, на този етап смятам да им се насладя  Grinning а после да изсърбам попарата, която евентуално ще ни поднесат  Grinning

Хриси,и моето предположение беше същото Peace Друго не ми се вярва да е Naughty Ще направя като теб-ще се насладя на момента Wink,пък после каквото ще да става Crazy
Нямам търпение беее-отложих  родителската среща в сряда,щото съм заета Mr. Green Ако бях казала и защо я преместих,купона щеше да е пълен Peace

Детелинко,  Hug явно с теб сме от една кръвна група. Миналата седмица също отложих родителска среща за  друг ден. Казах, че в сряда съм МНОГО заета и ми е невъзможно , тогава да я проведа!  Заявих, да забравят за каквито и да е ангажименти  до края на годината в сряда. Никак не е удобно  по средата на седмицата.   Шефката се съгласи за четвъртък - и родителската среща и на другата седмица и съвета. Боже, ако знаят само защо отлагам- ще ме изгонят от училище. Но, голямото изкуство иска жертви! Peace

Браво български "учители"  newsm11 smile3501 smile3501 отлагайте родителски срещи, утре може и друго щото дават турски сериал. Това си е за аплодисменти и хвалби. И за "голямото изкуство" жертва. #Crazy

# 749

Браво български "учители"  newsm11 smile3501 smile3501 отлагайте родителски срещи, утре може и друго щото дават турски сериал. Това си е за аплодисменти и хвалби. И за "голямото изкуство" жертва. #Crazy
newsm10 newsm10 newsm51
Само мога да те поздравя за него...

Общи условия

Активация на акаунт