"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 332
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • В Града на Липите
Най-много да е пак в нечии фантазии  Joy
Няма как нито една от наличните ни героини, да го износи и роди и да му порасне толкова коса до 25-та серия  Grinning

Те Ел и Йо вече се ожениха в представите си, сега и едно бебе може да отгледат пак така  Grinning

# 691
Е стига дееее,какво е пък сега това бебе.Аман!Дано е на Фатих и Нилю,че този още малко да се очовечи. Peace
Може пък Елиф да го е довела в болницата като последно средство да стресне Комисарио и той от уплах да излезе от комата.

# 692
Няма ,няма ..фалшива тревога .
И в туитъра ,директно   го изпратиха бебето на масата на Таяр.
Искат първо Вуслат luvbed

# 693
   Това бебе си е чиста фенска фантазия. Те какво ли не туитват.
А за бебето на Аслъ много ми "намирисва", че си помни всичко, ами играе театър. Защо не искА Мерт да остане в хотела им? newsm78
Пельо не я мислете. Илкин е в истанбулския Дисниленд, но е качила снимка в инстаграм и не мога да ви я постна, защото само там нямам регистрация вече ooooh!

Хапнете по едно бонбонче за да успокоите страстите.

# 694
За Илкин снимки няма ли-сигурно Пельо е отстранена от работа за прегрешенията си и сега митка по увеселения.

# 695
Днес са започнали снимките за 25ти епизод.
От сета се пусна тази снимка с подсказка ,че в 25еп. има бебе,но за какво става въпрос никой не знае

Е как никой  Joy че то направо е одрало кожата на Йо.
Сега ако се появи някоя Ванска кадъна с бебе под мишница, голям смях ще настане.
Може да е видяла по новините простреляния ни Ком'сар и да е пристигнала с бързия влак  Grinning
newsm62 newsm62 newsm62

# 696
  • В Града на Липите
Да хапнем Сабинка, ама аз такива виртуални хич не ги уважавам.  Grinning

Ама как ги сочи Комисариото, не знам как не се изпариха от отрицателната му енергия  Joy  Joy
За късмет Лево не се навърташе наоколо.

Уф, язък за бебето. Точно се бях настроила  4470

# 697
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз като ви казвам, че Фатих ще става татко от затвора друг път ми вярвайте Mr. Green
Не може така, разделени Naughty Скарани, единия в затвор, другата сама /е, не съвсем въпреки онова мекотело Мерт/....А, вие ревла била, не знам си каква ми я нарекохте кадъната Joy Joy Joy Joy Joy
Сега ще изпревари и Пънарчето с бебе и абла си Асль Mr. Green и абла си Елиф.
Преди мислех, че Елифиното бебе може да е вероятност, но тццц Naughty - вече знам, то ще е в последната серия нейното и на комисарио Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 698
  Да не е тръгнало оттук за бебето? След тази снимка са, но ченгелчетата са ми димна завеса.

# 699
# 700
Сабина,
Шегата тръгна от един от снимачния екип /инстаграм/ти си поместила ..разговора .
Като стана патардия в туитъра  и той писа ,че се е пошегувал..
Къде е истината не знам

# 701
  Да не е тръгнало оттук за бебето? След тази снимка са, но ченгелчетата са ми димна завеса.

Тук пише, че си е изпила кафето и отива на работа  newsm78

# 702
Турските телевизионни драми остават най-продаваемите благодарение на актьори като Туба Бюйюкюстюн

Турските сапунки и телевизионни драми си остават един значителен фактор от турската икономика. Ако през 2007г са експортирани проекти за 1 милион в световен мащаб, то през 2023 се очаква сумата да нарасне на 1 милиард.

Серията от успехи на турските телевизионни драми и сапунки по целия свят не спира. Това се дължи не на последно място на популярността на техните актьори. В арабския свят последните проучвания показват, че Туба Бюйюкюстюн там е една от най-обичаните  телевизионни актриси. В Русия се продават нелицензирани Барби кукли, които следва да я представляват. В Сърбия и Черна гора тя печели наскоро телевизионни награди заради участието си в популярния драматичен сериал „Аси”, който е излъчван в 67 държави. Играещата вече повече от едно деситилетие в телевизионни сериали Туба Бюйюкюстюн, сега също е номинирана в категорията „ Най-добра актриса” на тазгодишните интернационални награди Emmy.
През последните деситилетия турските телевизионни драми се превърнаха в експортни шлагери. Икономически важни и използвани като мек политически инструмент полезни, те са успешни и отразяват много от променящата се динамика на световната политика. Продукциите стават все по-претенциозни, актьорите все по-скъпо платени, също костюмите и сет декорациите. Само историите остават много приличащи си: мелодраматични, повтарящи се и често поляризиращи.
Стилът на турските телевизионни драми се различава много малко от този на латиноамериканските телевизионни новели, които през 1980г все още владееха преобладаващо турския екран: Бляскав живот в градовете, феодално потискане на селското население, опасни любовни истории и игри на силата – от това 99% Забелязва се: богатите са със съмнителни, а бедните със стабилни морални представи.
Само през последните 2 години са продадени 15000 часа телевизионни материали в общо 75 държави, което носи приходи за не по-малко от 200 милиона щатски долара.През 2007г стойността им беше само 1 милион, но през 2023г е възможно да бъде 1 милиард. Сериите се излъчват в различни държави като тези  от Средния изток, Балканите, Кавказ, арабския свят, Афганистан, Пакистан или Швеция.

ТВ-драмите също като туристическа реклама

В Иран, Египет, България, Гърция, Македония, Русия и Казахстан сериали като  „Yaprak Dökümü”; „Bir Istanbul Masalı”; „Annem”; „Gümüş”; „Kurtlar Vadisi”, се излъчват в най-гледаното време. До днес три четвърти от населението на 16 държави от Близкия изток са гледали турските сериали по телевизията.
И туризмът се насърчава покрай тези сериали, особено тези правени в Истанбул. Социалната медийна специалистка споделя: „Обичам турските сериали, защото са толкова романтични, а и заради вълшебната природа- планините, морето. Мисля, че тази природа привлича към себе си хората така, че да искат да посетят Турция. А и местата и сградите са толкова чисти. Гледането на турски сериали ми носи чувство на спокойствие и комфорт.”
Изследователят Мохамед Зайед от своя страна смята, че турските сериали запълват тъкмо в арабския свят една значителна празнина. Покрай невероятните представяния и различните месности, подкупващи са и впечатляващите сценарии и фантастичната музика. Много от музикалните части принадлежат на турското музикално културно наследство и сега намират път към звуковите тонове за звънене на смартфоните.

Любими изпълнителки в арабския свят

Външният изглед на артистите също трябва да е много привлекателен. В наскоро проведена анкета по един тв арабски канал Туба Бюйюкюстюн е избрана на второ място за най-добра турска актриса след Бегюзар Корел, която е известна с ролите си в  „Binbir Gece” и „Karadayı”.
Бергюзар Корел печели с обяснението, че тя се възприема като „олицетворение на турската жена”, скромна и смирена и с това успява да докосне хората. Бюйюкюстюн от своя страна се определя като естествена и изключително красива.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 15:44 от Dimony

# 703
  • Разград
Илкин е качила тези снимки днес - отдала се е на почивка.
http://instagram.com/ilkint?modal=true

# 704
Димони,
Благодаря ти много...за превода !!
 Hug smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт