"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 366
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Добро утро! Оф, снощи изгледах серията!!! Първо я изчетох тук в темата  35
Някой мислил ли е какво гледа Чическу? Дали не е ликвидирал Хюсеин, докато Хюсеин е отмъщавал?

Ако Чиче е ликвидирал Хю, значи след това духа му е арестувал Йо  newsm78
Ама някакси доста инстински изглеждаше  Grinning
Рано им е още и на двамата. Разиграват драма сега.
Единия се прави, че има чест, другия определено има нужда от почивка, и разбор на ситуацията.
Сега двата отбора ще се кротнат, поради временно излизане от строя на основни играчи, после ще се прегрупират и в атакааа  Joy ще се лее кръв и щтракат белезници  Grinning

Хаххахахах Joy Joy
Бях збравила за ареста.... hahaha

# 676
Ама той само от намушкване ли лежи опулен на пода Thinking
Аз реших, че може и да е прострелване...
Мале,мале ooooh!
Опс Rolling Eyes, не - Алах,алах Joy Joy Joy

Аз го намушках в предположенията си Blush идея си нямам защо лежи.  newsm78 Може да се е спънал и да е паднал  Joy

Може да е получил инфаркт  newsm44

# 677
  • софия
Спиритче, виж ся аз си го обяснявам така, че тая работа с Елиф и невинността й с тате й са също като оная работа....
Само, че с Йомер и връщането му на работа в полицията, чрез използването на връзки Mr. Green
Нали, когато е за добра цел корупцията се толерира Laughing
Същото е и невинността на Елиф, щото е била контрабандистка в името на свята цел. Да избави Нилю-то Peace
да да,това ясно..... Joy и тая работа като оная... Joy карай...
язък, а па тоя Йомер само как я уплаши на гарата.....

# 678
  • В Града на Липите
...а па тоя Йомер само как я уплаши на гарата.....

Все едно не ги знаеш филмовите ченгета  Joy  Joy Все гледат да сплашват и да представят работите по-зле от колкото са. Явно това им е от служебните чалъми за измъкване на инфо  Joy
Пък и тогава още не беше Флюбен, иначе думите му щяха да звучат доста по-различно:
- Виж сега, аморе мио. Ако се правиш на перачка, за да спасиш сестра си и не ми казваш, работите ще загрубеят. Така ще затънеш, че и аз трудно ще те измъкна. Затова айде сега признай си, и да почвам да мисля, коя врата да заобиколя, и на кой да се обадя за съдействие  Joy

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 12:56 от hrissi_sz

# 679
  • Разград

# 680
Здравейте момичета!!!
Тука е най-прекрасното място за мен за отдих..
 След работа  с чаша кафе и цоп в темата .
Нямам дар слово да пиша много ,но пък Ви чета с удоволствие..
 Просто всички сте -невероятни..
Дано и нашето сериялче да се задържи с този рейтинг ,та дори да го подобри в тотала/но нямаме шалвари/
Доколкото разбрах от последните коментари след промяната в рейтинговата система ,най-важна се очертавала АБСгрупа ,която включва Аб+20,това20 попитах какво означава и ми казаха ,че е възрастовата група/склонна съм да им вярвам ,защото се включват и програми от преди 20часа.
А ето и списък от15сериала които се спират за периода от 2месеца

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/2-ayda-15-dizi-bitti

# 681
  Ха, добър ви ден! Аз докато направя сутринта мекиците и не мога да сколасам да влезна.
За плънка с дроб има ново хубаво брашно. Изобщо - за плънка с месо, няма значение, от къде е рязано:

# 682
Огромна статия на немски   за Турските серияли по света
Заглавието чрез гугъл"Турските телевизионни драми остават успех износ - благодарение герои като Туба Бююкюстюн"
 http://dtj-online.de/fernsehen-turkei-tv-serien-tuba-buyukustun- … HnYKq_rb5.twitter

# 683
   Ето ви един страшен комисар

# 684
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Човек н'мож ви догони вас.  ooooh!   animal037Дано поне от тичане съм стопила малко, че съм на диета.  Mr. Green

Благодаря за всички преводи, трейлъри и подсказки.   bouquet Hug Hug

Това кардинално решение на Ел е чок интересантно. Thinking Има логика да е свързано с Чиче, но не мисля, че Ел е способна да нарани човек. От друга страна Йо вече си няма стая, защото там се нанесоха Хатиджето и Фатма, та според мен ще е супер да се нанесе при Денизер.  Simple Smile Верно, че е малко пренаселено, ама то един комисар никога не е излишен.  Laughing

Линка,  Hug както ти каза Хриси, Енгин има опит в подобни сцени. В Облака героят му имаше епилептични припадъци, които бяха доста внушителни и Енгин се виеше и тресеше целия на земята. Та в леглото дори му е било удобно. Laughing Междудругото, ако някой има линк може да пусне. Спомням си,че като гледах Облака бях много Фпичитлена от тези припадъци.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 13:27 от daizy_g

# 685
...а па тоя Йомер само как я уплаши на гарата.....

Все едно не ги знаеш филмовите ченгета  Joy  Joy Все гледат да сплашват и да представят работите по-зле от колкото са. Явно това им е от служебните чалъми за измъкване на инфо  Joy
Пък и тогава още не беше Флюбен, иначе думите му щяха да звучат доста по-различно:
- Виж сега, аморе мио. Ако се правиш на перачка, за да спасиш сестра си и не ми казваш, работите ще загрубеят. Така ще затънеш, че и аз трудно ще те измъкна. Затова айде сега признай си, и да почвам да мисля, коя врата да заобиколя, и на кой да се обадя за съдействие  Joy

Напразно обвинявате комисаря. Не искате да кажете, че той съзнателно е излъгал и заплашил Елиф, като традиционно и елементарно ченге.  Naughty Не сте прави. Той вярваше, че е така и се учуди, че всички обвинения от Елиф са снети. Не се надяваше на това. Всъщност снемането на обвиненията се дължи на Сами, който изключително уважава нюха и възможностите на Йомер и, след като разбра, че любовта между двамата е толкова силна, че нищо не може да я разруши, предпочете да запази комисаря за полицията, да му подсигури развитие в кариерата, каквото заслужава, като оневини Елиф, че нейното  прегрешение да не тегне върху служебното досие на комисаря.

Така че, наздраве за Сами!  Peace

# 686
Днес са започнали снимките за 25ти епизод.
От сета се пусна тази снимка с подсказка ,че в 25еп. има бебе,но за какво става въпрос никой не знае

# 687
  • В Града на Липите
Днес са започнали снимките за 25ти епизод.
От сета се пусна тази снимка с подсказка ,че в 25еп. има бебе,но за какво става въпрос никой не знае

Е как никой  Joy че то направо е одрало кожата на Йо.
Сега ако се появи някоя Ванска кадъна с бебе под мишница, голям смях ще настане.
Може да е видяла по новините простреляния ни Ком'сар и да е пристигнала с бързия влак  Grinning

# 688
Не не , Аслъ ще научи че не е бременна или Нилюто е хванала нещо от сорта ще е , Йо и кекс във Ван абсурд.

# 689
Последно, някой знае ли колко време мина от кекса с чай?
Че аз им изтървах спатиите - бяха голи,, Елиф по къси гащи и тънки блузи, сега е с палта и пуловери... Ако ще има бебе, ще е тяхното.

На Аслъ го нема, на Нилю... едва ли. Завръзката ще дойде от наше чедо. Ама, от стреса Елиф не е разбрала... то винаги така става. Стресът е причина за всичко.  hahaha

Нещо синьо, нещо ново.... момиче ще е явно. С това туту, дето са го издокарали  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт