KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 757
  • 741
  •   1
Отговори
# 525

И Ясин вика на Махир: "Бате, ти виждал ли си любимата си с друг, ръка за ръка?"

Хахахаха

Не, любимата му го е виждала да се целува.

Пада му се на Ясин.

# 526
Пистолета на местопръстъплението в ръцете на други.  Whistling Този филм вече го гледахме във втори сезон. Само дето героите бяха подредени по друг начин..

# 527
# 528
  • София
Може би Варна,като преведе трея,ще стане по ясно,най вероятно ще съдят Махир за убийство или опит за убийство,ако Змията е жив.МС няма да пропусне да го тикне в затвора,ако му се отдаде подходяща възможност,но пак съм разочарована,ако се развият така нещата,искам Махир да моли Фериде да остане,а не тя да остане за да го съди

# 529

Този ситния измисли идеята за друга жена.  Twisted Evil  Върна му се тъпкано!   Mr. Green

# 530
Няма да влезе Махир в затвора, защото всичко ще си остане между бандюгите.

Илкнур разговаря с Белгин и казва: "Може би, когато батко намери истинския убиец, ще се помирят отново с татко"

След това Белгин казва на Махир: Кой си ти? С каква цел влезе между нас?

Явно ще има и още един коз срещу Махир Белгин. Ще научи от Илкнур какво всъщност преследва той.

Май някой след предния епизод ми беше отговорил ,че Белгинката знаела кой е Махир...Знае ,трънки....

# 531
Белгината не да убива, на ръце да проходи, пак нЕма да я огрее с Батю.Той е джИлязо и е на Фера! Peace
Не се знае дали е на Фера. Joy
А и не ми се иска след всичко, което и причини да бъдат пак заедно.
Няма да е никак убедително.
Зависи от гледната точка...за мен си е добре да си гледам гълъбетата заедно! Rolling Eyes

# 532
# 533

Никой няма да съди Махир.

Нещата около Бердан ще бъдат потулени.

Бандитите нямат полза в тяхното леговище да бъде открит труп.

Те самите всички са на ръба на закона. Само полицейско разследване им трябва.

# 534
Айтенка беше номер едно в този епизод. Показа самообладание и завидна трезвеност в мисленето  Party

Махир беше точно на обратния полюс - по-тъп от всякога! Наредил всичките си "годеници" в коридора на болницата и си седи бей гиби на пейката, че и командва Орхан на всичко отгоре...

Този път Батю даже и не трепна като видя Фериде  #2gunfire за присъствието на Белгин просто ще остана без коментар... дъноооооооооо!!!

# 535
Добре,че занулиха поне един от тия муцуни...Чакам и Нежо да починИИИИИИ hahaha

# 536
Еййййййй...много сте и набрали на Белгинката...все очите ви у нея...ами ако не беше тя ..примерно...змията като нищо щеше да опушка Махир... bowuu
Все си мисля ,че накрая тя ще играе някаква двойна игра или пък ще помогне на Махир...и...на нея и е много ясно ,че Махир все още обича Фера...точка... Joy Joy Joy Joy Joy
Я...си спомнете Миндилката...каква беше преди време...а сега каква е... newsm78 newsm78 newsm78

Ами очите ни са в нея, защото през целия епизод ни я показват до батю, от сабах  с шампанското  до късна вечер при Бердан/най-вероятно е тя/
 Във фрагмана пак я има.
Тя му каза на Махир за Назиф баба.
Тя е навсякъде и най-вече до Махирко.
С две думи, на този етап е важен фактор в живота на Махир.
Няма как да не я обсъждаме.  Grinning

Като се откаже от номерата си и мераците си, играе честно - може да се класира да си помисля и нещо приятно за нея. На този етап няма грам шанс.
Ето, знаела за Айтен, когато отишла в салона коя е.
Тази е пълна с игри и номера. Батю е проучен до десето коляно.

Нищо чудно тя да каже на Фериде за МС.
Представям си кефа на Белгин.

# 537
Айтенка беше номер едно в този епизод. Показа самообладание и завидна трезвеност в мисленето  Party

Махир беше точно на обратния полюс - по-тъп от всякога! Наредил всичките си "годеници" в коридора на болницата и си седи бей гиби на пейката, че и командва Орхан на всичко отгоре...

Този път Батю даже и не трепна като видя Фериде  #2gunfire за присъствието на Белгин просто ще остана без коментар... дъноооооооооо!!!

Точно. Той взе да затъпява като види Фериде.

# 538
И Ясин вика на Махир: "Бате, ти виждал ли си любимата си с друг, ръка за ръка?"

Олеле!  ooooh! Осман ще яде бой и от Батю. Тука вече става страшно!

# 539

Този ситния измисли идеята за друга жена.  Twisted Evil  Върна му се тъпкано!   Mr. Green

За това съм напълно съгласна. С две ръце за.

Общи условия

Активация на акаунт