KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Кенанчик с чок гюзел елече. Grinning Барнал се е специално за срещата. Joy

# 601
Ни с елече, ни без елече, хич да не ми се мярка пред очите. Laughing Laughing
Побойник такъв!  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 14:30 от Mydream

# 602
Ни се елече, ни без елече, хич да не ми се мярка пред очите. Laughing Laughing
Побойник такъв!  Joy Joy Joy Joy Joy
Mydream  Hug и аз съм му набрала,  Joy
ама като го видя и омеквам.  Joy Joy Joy

# 603
Омеквам до едно положение.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 604
Как обичам след като съм отсъствала да вляза и гледам снимки, коментари. Голям кеф!  Hug  bouquet

Значи сме на  гарата.  Party Party Party Аз да питам, като не разбрала,  влак ще гониме ли,  или само ще чекаме и ще гледаме.  Mr. Green

# 605

Голямо сбаръщисване ще е.

А Фера защо е с колата. На гарата ли ще я оставя?

Laughing Laughing Laughing
Струва ми се, че на снимката, където Бергита се е подпряла на колата е и шофьорът на МС (този с костюма)  Peace

Аз обаче се питам сега Махир с какво морално право ще се мотае на гарата, когато Фериде заминава  Crossing Arms Не искаше ли да я отдалечи от себе си и какво по-хубаво от това за него  Crossing Arms Много дразнещи започнаха да стават отношенията им, наистина!

Остава отново Белгината да го е информирала, че Фериде заминава и вече циркът ще е пълен  ooooh!
Защото той самият изобщо не се интересува от нея, как е що е, по какъв друг начин иначе ще разбере  Confused Суна му даде дневника и не постъгна нищо, с думи ли ще го направи  Close

# 606
Да напиша нещичко и за Белгин.

Белгин първо реши, че ще върти Махир на пръста си,
ще става тя каквото реши и каквото каже и когато го каже и го поиска,
както се е случвало с другите мъже досега.
Но не става, няма и да стане,
в това трябва да бъдат убедени всички, които харесват Белгин и може би се надяват,
като нов и свеж образ, на който симпатизират по една или друга причина да се случи нещо между двамата.
Ако все пак възникне някаква ситуация, това ще е постановка, както вече се случи,
но без волята на Махир. Сега тук противниците на тези постановки, които се случват
с Махир и Фериде ще кажат, той така или иначе ще има вина, защото я допусна край себе си.
И да, и не.
Защото ние знаем, че всичко се случва с участието на Махир, но знаем също, че той каза на Фериде да си върви многократно доста преди Белгин да влезе в живота му.
Знаем обаче, че както и да се стекоха обстоятелствата, Махир обича Фериде, не я изтрива от сърцето си, както и да реагира, каквото и да прави.
Белгин е някъде около него, но в никакъв случай в него, в мислите му, да не говорим в сърцето му.

Белгин се опита да го заплаши, когато той след тайната среща с останалите мутряги и самата нея, се опита да и каже, че тя го е изманипулирала/което си е чистата истина/, но тя го заплаши, че може да го присъедини, може и да го отдалечи.
Това го спря да бъде вечерта още по-рязък с нея.
На другата сутрин с цветята и шампанскто беше просто културен, защото лисана усети накъде духа вятърът и врътката в думите и нейният план стана - да бъдем садедже приятели и партньори.
Което Махир, като човек, който вижда, че Белгин е в групата бандюги, няма как да отхвърли, няма как да не използва на този етап.

С две думи - тя усети накъде духа вятърът и промени тактиката, защото Махир не е като останалите мъже. Да, уличната школа така развива инстинктите....чувството за адаптация, ориентация, оцеляване и пр.

Въпросът е в това - никога не казвай никога! Белгин каза на онази с шлюпките, че досега само мъжете са се влюбвали в нея. Тук обаче нейното  никога не проиграва. Няма и да проиграе.
За Белгин и отношението и към Махир има два пътя/варианта.

Или се влюбва в него, сериозно, както никога не е била, под влияние на това му помага безкористно, променя се по някакъв начин самата тя, или се влюбва, помага му, но до едно положение, когато след всички нейни опити, политики и стратегии не види в Махир взаимност ще покаже отровните си зъбки и ще нарани и него, и Фериде./а може би или, или/

Истината е, че раздвижи положението, сериала, подложи на изпитание любовта им, намеси се в живота им, а за Махир - щом е проучена чак Айтен, намесата е огромна.
Белгин става част от дните на Махир и Фериде, независимо, дали зрителят я харесва или не.
С нея по някакъв начин ще им се наложи да се съобразяват.
Засега.

# 607

Това пък май е колата на Карадайъ.  Thinking

# 608
Освен случайно да ги срещнат сълъбетата на гарата...  newsm78

# 609

Мисля, че е възможно Кериме да каже на Махир.

Снощи като се скараха с МС тя му каза, че е доволен, защото отпътуването на Фериде му върши чудесна работа. Надява се, когато тя е далеч от Махир никога да не научи за злините, които е причинил.
И се закани, че няма да допусне Фериде да си тръгне.

# 610
Неслучайно Кериме беше толкова категорична и рязка с МС.
Когато се случи последният път спречкването между тях, тя го напусна без зрителят да има нагласата, че тя ще се опълчи толкова крайно и ще отиде на хотел, а после и при Фериде.
 Керимето буквално си го заряза. Да не говорим, че прие Махир. Посрещаше го в розовата къща.
Тя разбра, че щастието на дъщеря и е най-важно.

Сега отново вижда, че Фериде се отдалечава от нея, губи я, защото бяга от Махир, защото се измъчва и страда.
Така, че пак в името на Фериде, възможно е да направи този ход с Махир.
Ще видим. 

Друг е въпросът, ако гледаме реално, доколко това носи плюсове на Фериде, защото е ясно, че драмата продължава.
Ако Кериме пази тайната за МС, не мисля, че заплахата с другия син е единствената причина.
По-скоро мисълта, че МС е такъв баща, страданието на Фериде от цялата ситуация за вината на МС - относно смъртта в семейство Кара и щастието на Махир и Фериде.

# 611
Да, за Кериманата не се бях сетила, тя може и да окаже някакво благотворно влияние над Махир  Peace

# 612
  • Варна
         Добър да е денят ни, хулигани!      Hug   Hug   Hug

За съжаление Мамма не ме обича и често-често си измисля разни технически проблеми и обновяване, за да не ме пуска при вас!  Cry Но аз пак си изгледах и този неприятен за мен епизод  ooooh! с мисълта, че по-лошо няма накъде,  newsm78  ама има, имаааааа!   smile3511   Точно пък тази щафрантия   #Cussing out  трябваше да съобщи на Маир новината за баща му!   smile3516   И да стои в болницата през цялото време - навлека му с навлек!  #Cussing out  И сега какво???  newsm78  Махир щял да отиде на гарата???  newsm78  - Нищо не е !  smile3513  Това няма да спре Фериде!   Naughty И пеша до Анкара да отиде, пак не е достатъчно!  Naughty  След всичко, което я накара да преживее, трябва да направи мнооого голяма саможертва, за да има очи да иска прошка!  ooooh!  Но не вярвам!  Naughty   Вече не!  Naughty Образът на  Махир наистина много избледня, и аз отдавна вече не го харесвам и не оправдавам действията му, подчинени на йезуитския принцип - "Целта оправдава средствата!"   newsm11

# 613
Планет, няма как да ми харесва образа на Махир, поставен до Белгин, в сравнение - Махир до Фериде.
Няма как да ми харесва Махир сред онези мутри. Противни, долни, манипулативни, убийци - преки или косвени.
Смачкан стои Махир. Зависим. Поставен е на колене от една жена, чийто живот има тъмна и неприятна страна.

Подкрепям за образа на Махир до голяма степен.

# 614
А най-тъпото ще бъде, ако Фериде го прегърне на минутата и го погледне любовно от раз.
Още по-смешно той - нея. Изведнъж от гузен, лъжлив и студен поглед - да пламне от любов.

Общи условия

Активация на акаунт