Ebay 94

• 53 816
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Максимум до седмица. Да, има и тракинг номер.

# 676
  • Около Костинброд
Спечелих и платих един търг, но продавача го канселира на 14 април, че бил болен и не можел да отиде до пощата. Както и да е, къде да очаквам да ми върнат парите - в картата или в пейпал акаунта? До колко време обикновено го правят? Ще бъде ли отбелязано това по някакъв начин в бида ми (видях, че има иконка за refund)?

# 677
  • В един копнеж!
Леко ще оспамя, но....Незнам защо, но вече трети диспут ми се налага да отварям поради неполучени пратки. Никаква информация по тях, без тракинг номер. И изтичащо или изтекло време на доставка. И трите ги изчаках до последният ден, обаче все да ми писва.  Tired Май ще се върна към предишния вариант от алито. А смятах, че ибей е по-сигурен в определено отношение.

# 678
Скрит текст:
Леко ще оспамя, но....Незнам защо, но вече трети диспут ми се налага да отварям поради неполучени пратки. Никаква информация по тях, без тракинг номер. И изтичащо или изтекло време на доставка. И трите ги изчаках до последният ден, обаче все да ми писва.  Tired Май ще се върна към предишния вариант от алито. А смятах, че ибей е по-сигурен в определено отношение.

Confused И аз утре ще отварям втори пореден... На предната поръчка имах тракинг номер - излезе ми информация, че полиция е задържала пратката. Shocked

# 679
Спечелих и платих един търг, но продавача го канселира на 14 април, че бил болен и не можел да отиде до пощата.

И аз се разправях с една, на която съм платила на 26 март  ooooh! Писах и, че предвиденото време за доставка мина отдавна, веднага отговори- имала здравословни проблеми и забравила, че има да праща  Rolling Eyes
Уж на другия ден го пусна, ама още си чакам.
Разстоянието е 350 км  Laughing

Едни очила също ги няма, а всичко е от същата държава, не е да пътуват от Азия....
Продавачите ли станаха несериозни  newsm78

# 680
  • при моите любими
Аз поради тази причина почнах да поръчвам само в Англия от английския ибей. Отиват ми за ден, два до превозвача и не го мисля после,

# 681
  • Около Костинброд
Май продавачите са станали несериозни. Иначе аз също отдавна поръчвам само до адреса на Габко в Англия, тъй като за голяма част от нещата така или иначе няма доставка извън Англия.
Иначе писах на продавача да го питам защо още нямам рифънд. Имал проблеми с пейпал. Simple Smile Ама днес се чувствал по-добре и можел да ми изпрати роклята.  Фийдбекът на човека е 100% положителен, така че се надявам да е свестен, че никак не обичам да оставям негативни коментари.

# 682
Какъв беше начина да се поиска комбиниране на пощенските? Има вероятност да спечеля две неща от един продавач, в обявата е заложено, че комбинира.
Забравила съм как ставаше  Embarassed

# 683
  • Пловдив
Какъв беше начина да се поиска комбиниране на пощенските? Има вероятност да спечеля две неща от един продавач, в обявата е заложено, че комбинира.
Забравила съм как ставаше  Embarassed

Отиваш в кошницата/ количката  Grinning  и цъкаш на Request total бутона  Hug

# 684
Отиваш в кошницата/ количката  Grinning  и цъкаш на Request total бутона  Hug

Горгона  Hug  bouquet
Дали да не се добави в първия пост от следващата тема, мисля, че ще е полезно  Peace

# 685
  • Beyond the Frontiers
Да питам нещо - получих си спечелен артикул, в обявата беше обявен за нов с етикет, е не е. Категорично, нито с етикет и си личи, че е ползван. Продавача е със 100% положителен рейтинг и то не малък, над 400 оценки. Ако му поставя неутрална оценка, достатъчно ли е? До сега не съм слагала лоши коментари, не ми се е налагало. Артикулът не е и в лошо състояние, но просто е дразнещо. Да не говорим, че ако беше написано, че е ползван, нямаше да го купя.

# 686
  • Пловдив
Да питам нещо - получих си спечелен артикул, в обявата беше обявен за нов с етикет, е не е. Категорично, нито с етикет и си личи, че е ползван. Продавача е със 100% положителен рейтинг и то не малък, над 400 оценки. Ако му поставя неутрална оценка, достатъчно ли е? До сега не съм слагала лоши коментари, не ми се е налагало. Артикулът не е и в лошо състояние, но просто е дразнещо. Да не говорим, че ако беше написано, че е ползван, нямаше да го купя.

Аз в такива случаи пиша на продавача колко съм разочарована, че е дал подвеждащо състояние на стоката си и му давам възможност да ми върне парите и да се разберем без кейсове и негативни оценки.Действам според отговора Simple Smile

# 687
  • Beyond the Frontiers
От връщане няма смисъл, цената не е висока. Просто е дразнещо, то няма как да се заблудиш, че е ново.

# 688
  • Пловдив
Ами ок - щом не си искаш парите ..пиши подходящ коментар.

# 689
поръчах една раница, която си имаше тракинг нъмбър и на проследяването си пише " in transit" поръчах я и я платих на 4ти март доставката беше до 14 април, не получих нищо, отворих кейс, свързах се с продавача и  му обясних той ми прати линка от тракинг нъмбър-а и ми каза да почакам още 7 дни ако е удобно, изчаках и пак нищо  писах му и ми отговори, че съжалява затова и че може да ми я прати отново. Какво мислите дали е възможно да ме измами и да не ми прати нищо, направо да искам рифънд или ?

Общи условия

Активация на акаунт