След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.32

• 25 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Нали щяха да са гости.. Mr. Green

# 631
  • Керодиспансера
Ренате  Hug Hug Или  Hug Hug Пепи  Hug Hug Лил  Hug Hug

Спомняте ли си оная снимка от сета на ШМ ,където Зъбла рИвеше и Кьорчо я утешаваше  Naughty ей тогава сигурно са снимали креватната сцена и тя е била много разстроена , защото на сета на ГБ с рев се налагаше и ни лишиха от много хубави моменти, но тук явно не и минава номера ,щото все пак имат някаква сюжетна линия и колкото да се отклоняват ,трябва да не бягат много от първообразите  Mr. Green

# 632
Браво на Ханде  Peace

Кате,много хубав подпис  Heart Eyes

Мъчно ми е за ЗейКер.  Crossing Arms

# 633
# 634
  • Керодиспансера

# 635
  • Керодиспансера
smile3501 smile3501 smile3501
[/quote][/spoiler][/spoiler]
Какво пощуряха всички с тия тренировки и фитнес  newsm78 не че има лошо , ама нещо май искат да докажат или избиват комплекси в спортната зала  Mr. Green

# 636
# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пепини, щото не си видяла ние с Катерино моме, какво правим в залата, значи Ханде я отвяваме кат прани гащи в центрофуга  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ели, то един път като почнеш да тренираш и после не можеш без това, като наркотик е. Аз когато бях много болна зимата и даже и нашите хора нямах сили да гледам, щом се оправих малко и първата ми работа беше да ида в залата.
Но според мен не е нужно да парадираш, че тренираш и постоянно да се снимаш как го правиш, еми имаш желание правиш го, какво го навираш редовно , не става дума само за Ханде, много са парадиращите.

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 639
Пепини, щото не си видяла ние с Катерино моме, какво правим в залата, значи Ханде я отвяваме кат прани гащи в центрофуга  hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Ели, то един път като почнеш да тренираш и после не можеш без това, като наркотик е. Аз когато бях много болна зимата и даже и нашите хора нямах сили да гледам, щом се оправих малко и първата ми работа беше да ида в залата.
Но според мен не е нужно да парадираш, че тренираш и постоянно да се снимаш как го правиш, еми имаш желание правиш го, какво го навираш редовно , не става дума само за Ханде, много са парадиращите.

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не Ханде .....Керем ще отвеем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели , а моя отговор на твоя въпрос е ,че се грижат за себе си и повече хора трябва да го правят ..няма нищо по-хубаво от това да спортуваш  Peace Hug

Ирка ,виж и тя тренира със собствено тегло  Heart Eyes Hug

Обаче ,Керем ги зариби всичките - Исмаил и Ханде ...само при Повелителката на сърцата не му мина номера ....ама тя хубаво не възприема  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 640
И аз един път да съм тук за вечерната проверка  Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 641
Баклава, кадаиф, пишмание........на турска сладкарница го обърнахте  Joy  Joy  Joy
Я малко шикер памук за прислаждане

# 642
  • Керодиспансера
Баклава, кадаиф, пишмание........на турска сладкарница го обърнахте  Joy  Joy  Joy
Я малко шикер памук за прислаждане

Диде, щото сме щастливи ,затова само на сладко налитаме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 643
А така, да има радост в сърцата  Heart Eyes То и Зъбла ще е щастлива, ако получи такъв поглед, ама има да чака.........и да рИве  Mr. Green То при толкоз рИване сета на ШМ ще заприлича на Амазонка през дъждовен период   Joy

# 644

Общи условия

Активация на акаунт