След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.32

• 25 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е да де, каквото си искала си разбрала  hahaha hahaha hahaha

# 691
  • У Диспансера ...♥♥♥
Любовта която пламнала зад кадър между Кокорчо и Ошмулената и която беше толкова обсъждана, приключи.

Аз не вярвам на това, ама ще видим  Mr. Green

# 692
     animal037  ......айди , чао от мен ....да се наредя в първите редици на опашката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ще ме гледате по гиджето ли беше , меджето ли  Joy Joy Joy Joy Joy
да си спомняте за мен с добро  Joy Joy Joy Joy Joy
Пепи  хайде ...закъсняваме ...опашката започна да се реди   Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 11:44 от Катето-Ханкерски вманиачена овцЪ

# 693
  ruporuu  последно повикване.....

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 694
и да  почерпя .....   офх чудя се ,  дали да не се въздържа ....защото  ако си е заплюл главната кифла или Серито .....  ooooh!  и сме от трън ,та на глог ...
ето моето предложение за ново гадже ....

# 695
хайдеееееееееееее къде сте бе .......

# 696
Любовта която пламнала зад кадър между Кокорчо и Ошмулената и която беше толкова обсъждана, приключи.

Чист ПР #Crazy #Crazy #Crazy заради новата боза

# 697
Ама те ходили ли са че да късат.

# 698
  • Под Сините камъни
закъснях ли  Mr. Green ей ме идаааааа   animal037  animal037  animal037  animal037

# 699
  • Керодиспансера
Диди Hug Катеее Hug Ирка  Hug Галя  Hug Миши  HugВлади  Hug  страхотна новина  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
С гугъл превод разбрах , че са скъсали преди месец  newsm78 ето значи -като рИва на сета  Mr. Green
Момичетаааа, бързайте докато не се е залепила някоя кифла за него  Naughty
А аз си мисля, че ако е имало нещо е приключило още с края на ГБ, снимката в киното беше последната заедно , а тя беше преди Америка  newsm78

# 700
  • В света на мечтите... ❤
Шшшш,за де сте се разбързали  Mr. Green  Чакайте още една бедна душица с вас  Rolling Eyes   Joy

Айде сега добЪЪЪр ден слънчица  Hug Heart Eyes Hug

И аз мисля,че има повече пиарски трик в тази новина,отколкото истина,не че не ми се иска да е вярно,но сега точно преди началото на сериала да съвпадне чак така  Thinking  Или той може да е на принципа: на всеки сериал- ново булче  Mr. Green

Желая ви усмихнат петък сладурчета  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Оххх,да се оплача,още съм без лаптоп  smile3515 smile3511

# 701

И аз не вярвам , нали преди дни самият К.Б каза , че любовта върви добре  Peace

Здравейте сега на всички момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 702

Аз не вярвам на това, ама ще видим  Mr. Green

+1

Колкото Ханде и К.Б бяха севгилита , толкова и сега  ЯмКера са се разделили . Peace

# 703
  • Под Сините камъни

Аз не вярвам на това, ама ще видим  Mr. Green

+1

Колкото Ханде и К.Б бяха севгилита , толкова и сега  ЯмКера са се разделили . Peace

Пууу че сте лоши  Mr. GreenНе ни оставихте и за 5 мин.да помечтаем

# 704
  • Керодиспансера
Ей, песимистките, я малко по оптимистично Naughty Момчето каза галиба - може би  Naughty върви добре, ама не е уточнил с кого върви, накъде върви, колко върви  NaughtyАаааааа , край, битти , това беше с Ямкера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт