След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.32

• 25 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
сега е ред на ....Повелителката на сърцата .... Joy Joy Joy Joy
ммммммммммммммм   красота

# 571
продължавам ......

Еми няма такава красота .......

http://instagram.com/p/vUXfc3PL7l/?modal=true

# 572
  • Под Сините камъни
Еми продължавай  Grinning
Невероятна е ,като изрисувана  Heart Eyes
да я покажа

# 573
Добро утро, слънца  Hug Hug Hug

Гале  Hug Heart Eyes Диди  Hug Heart Eyes Кате  Hug Heart Eyes Пепи  Hug Heart Eyes
Лек и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 574
  • София
Добро утро  Hug

Имаме ли вече дата за начало на сериала на Керем?

Скрит текст:
Аз малко със закъснение ви чета, защото в последните седмици (да не кажа месеци) имам доста семейни задачки.  Blush

# 575
Добро утро  Hug

Имаме ли вече дата за начало на сериала на Керем?

Скрит текст:
Аз малко със закъснение ви чета, защото в последните седмици (да не кажа месеци) имам доста семейни задачки.  Blush

Мише  Hug Heart Eyes 23 ноември , 20 часа  Peace Уж  newsm78
Няма официално потвърждение на сайта на Канал Д

# 576
Ирка ....не знам ,дали знаеш ....но аз лично сега разбрах ...,че твоя любимец- Люк Еванс .../ главния в Дракула / ....е гей  Mr. Green............. сам си е казал ..в някакво интервю през далечната 2002 год. в английско списание

# 577
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

ШМ ако наистина  започне на 23 неделя, няма шанс да му потръгне, повечето хора все още не са забравили за ГБ. Да видим какво ще стане, аз ще погледна първи и може би втори епизод, ако ми хареса ще продължа, ако не, не.

Колкото до дизи-то на Ханде мисля, че ще се задържи, сценаристите са едни от най-добрите в бранша Пънар и Керем Дерен, те нямат неуспешен проект заедно, може да се каже, че Пънар имаше проблем със сценария на Сускунлар и малко там се удави, но двамата заедно нямат провал. 

# 578
БУ  Hug Heart Eyes
Всъщност, от къде разбрахме, че почва ШМ-то на 23-ти  newsm78

# 579
  • Керодиспансера
Добро утро, слънчеви момичета!
Галя HugДиди HugКатя HugПепи HugЕви HugМиши HugБу Hug
След среднощния монолог на Дани, Катя е продължила със страхотно изпълнение Heart Eyes само да беше ни спестила пленителката на сърца  Naughty че от сутринта ми идва в повече да се разсънвам с нея  ooooh!
Бу, пак идваш с информация  Heart Eyes дано и двамата да имат успех с новите си проекти,за да си заслужи жертвата, която  Керем направи да зачеркне и забрави ГБ  Naughty
Пепи,аз смятам,че когато обичаш и си щастлив с един  човек, точно в такива моменти трябва да си до него, да споделиш радостта му, все пак това е признание, което по един или друг начин е заслужил с труда си  Peace
Хубав слънчев ден ви желая!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 10:24 от Zaribena :)

# 580
  Здравейте  момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Еви  Hug всички блогъри,  които се занимават с дизитата написаха тази дата . Тя ще да е  Peace

Чета в темата на Керито  репортаж/ превод на снощните награди
 Сега пък се оказа , че Керито не знае как да работи с инстаграма  Joy Joy Joy Joy сега го учели приятели  hahaha hahaha hahaha

Интересно как лайва снимки(месеци подред) , качва такива + клипове , последва скоро приятеля си от Америка , сигурно  е наел някой срещу заплащане да извършва тази сложна дейност вместо него  hahaha hahaha hahaha  Не е истина как лънготи туй Кери  Joy Joy Joy Сигурно това е успешната формула за вземане на така мечтания Оскар  Peace Joy Joy Joy

# 581
Ели  Hug Heart Eyes Краси  Hug Heart Eyes

Керем ми падна много в очите  Naughty Айде, всичко друго мога да преглътна - севгилита, нов фейс, напъни, лъжи, обачееее да се прави, че не е имало в живота му ГБ... ей това никога няма да му простя  Stop
За мен той е вече един редови турски актьор, а как го бях издигнала в култ, не е истина просто  ooooh!

# 582
  • Керодиспансера
Краси Hug ех, това Кире, бе, как се оплита в собствените си лъжи  hahaha hahaha hahaha

# 583
  • София
Еви  Hug, мерси.

Ехеее, неделя. Пак ще има асоциации с ГБ. А, кои са конкурентите в този ден и час?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт