След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.32

• 25 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Кате  Hug  , ако ще ходите групата  при Керито , стягайте редиците . За Турция ви трябва само един задграничен паспорт Peace  Joy Joy Joy  Къде ще гоните Керито през океана , За Америка и Оскарите , да стигнете ,  чок зор ще има . То интервюта , то визи ....  то самолетни билети .....  Joy Joy Joy
Щото след ШМ-то като гледам целта е  Оскара   Joy Joy Joy Joy

Ели  Hug

# 586
Здравейте слънца!
Я да ви напрегръщам здравата, че отдавна не съм ви посещавала!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Стана ми ясно, че Изгряващата мъжка звезда на годината  на комшийския небосклон е Кирчо Рижавото, ама от къде се взе тая сополива жена на годината, ей туй нещо не ми се връзва!?
При толкова красиви, талантливи жени актриси, баш  до туй .... Sick ли опряха, та и до един истински мъж, какъвто е Халит Ергенч са я изтипосали?!
ooooh! Whistling

http://www.gq.com.tr/

Да си призная, изгледах всички серии на Мерхамет, все съм очаквала някакъв завършек, но като този да спре в нищото, не е било... ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе на върлинестата руса кифла със здравата захапка й идва отвътре да е злобна и отмъстителна, не си я представям обаче омагьосваща Кире Рижавото! newsm78
Айде да ви е спорен деня, а аз да се омитам, че кажи речи  hahahaсъмна!

# 587
  • Под Сините камъни
Ренатка  Heart Eyes HugОх баклавичкаааа  smile3508
Ели и аз имах същото напредвид.Уж щастливи заедно,а той все сам ходи.Не че имам нещо против де  Mr. Green

# 588
Официално  премиерата ще е на 23.11.2014. Канал Д го обявиха преди малко Wink

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Те още вчера обявиха, че официално започва в Неделя, както бяха и слуховете. Ето във всеки слух винаги има доза истина  Mr. Green
Катюш  Heart Eyes Hug няма ме излагаш така, как го изтипоса официално такива неща на лични се пишат  Joy Joy Joy Joy Joy
Знам го това, но то е било отдавна, сега казва, че няма да коментира личния си живот и изглежда е сменил предпочитанията, а тогава е загатнал само, все пак сега е обявен за сексимвол, нормално е да му се променят възприятията  hahaha hahaha hahaha hahaha
А и във Властелина го чакаме да се появи, който излиза другата седмица и се очаква да е касов разбивач, какъвто беше и Дракула де  Heart Eyes

# 590
  • Керодиспансера
Рени Hug и аз погледнах финала на Мерхамет, ама нещо не ми стана ясно, след катастрофата, оживели,седнали на една маса четиримата  newsm78 а децата къде останаха newsm78но аз не съм изгледала всички серии, затова може би не схванах ooooh!
Ирка Hug

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели  Heart Eyes Hug

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси  Heart Eyes Hug
Аз го разбрах, че нямал много време да преглежда всичко в Инстаграма, щото те го питаха за снимката, че имала хиляди лайкове, на какво го отдавал това , снимката от това че е награден ставаше въпрос.

# 594
Рени  Hug Heart Eyes Влади  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes

Гледайте каква красота неописуема  hahaha

# 595
Веднага за оправяне на вкуса  Hug

И за още по-оправяне  Laughing

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
накрая каза, че това била много известна марка в света. Затова аз самия съм много щастлив , че съм след избраните. Много съм щастлив. Много, много щастлив  ooooh! ooooh!
И това го повтори хиляда пъти .

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еви  Heart Eyes Hug

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥

И с леля му  Mr. Green

# 599

Общи условия

Активация на акаунт