След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.32

• 25 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еви, какво се смееш, с леля си и с майка си е бил човека, я виж и по-носовете си мязат  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥

Реклама на серила правят  Peace

# 602
Еви, какво се смееш, с леля си и с майка си е бил човека, я виж и по-носовете си мязат  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кирето, от цялата актьорска гилдия, най-много уважава семейството си, уверих се  Peace Чак смешен става вече  ooooh!

Тука баклавата добре, ама главата...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен и баклавата неми аресва много  Joy Joy Joy

# 604
Иииииииииииииииии много сте лоши .... косата , брадата , главата ...чак и баклавата не харесате вече  Mr. Green  да не сте минали на кадаиФ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иииииииииииииииии много сте лоши .... косата , брадата , главата ...чак и баклавата не харесате вече  Mr. Green  да не сте минали на кадаиФ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тц, на пишмание, че по-сладко  Joy Joy Joy Joy Joy

# 606
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 607
Здравейте, момичета  wavey  Heart Eyes
Ели  Hug, Ирка  Hug, Кате  Hug, Пепи  Hug, Еви  Hug, Мише  Hug, Влади  Hug, Бу  Hug, Рени  Hug,Краси  Hug, да ви гушна всички, тъкмо сте се сбрали, че довечера я стигна до вас, я не  Sad.
След нощния монолог на Дани Катя ни заслепи с хубавица, ама да беше пропуснала онва ошмуленото, нищо, че е повелителка на сърцата.
И какво, да стягаме вечерните тоалети за 23.11., така ли? Ей, дочакахме... Ами да прескочим на място да го видим, тъкмо и Кокорчо ще поздравим, пък може и с леля и мама да ни запознае  hahaha   hahaha  hahaha
Пепи, аз още вчера предположих, че Кирето се крие от Зъбла, затова се виждат само в почивните дни, а ако не им съвпадат почивките.......
Дано Бу е права за сериала на Ханде, много искам да успееэ Praynig
Краси, ако трябва, и с визи, и с билети ще се снабдим щом е за Кирето. Ако пък някой има затруднение с визата, да ме упълномощи да го представлявам, ще се жертвам, какво да правя  Joy  Joy  Joy
Чао, слънчевки  Heart Eyes

# 608
Иркчони ..... гей ..мей няма да се предаваме ...виж аз въпреки метаморфозите на Кире ....как не се отказвам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Иииииииииииииииии много сте лоши .... косата , брадата , главата ...чак и баклавата не харесате вече  Mr. Green  да не сте минали на кадаиФ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тц, на пишмание, че по-сладко  Joy Joy Joy Joy Joy

нерде е пишманието ...та и аз да опитам .... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диди  Heart Eyes Hug

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катюш, не спираш да го отбелязваш, та всички да разберат значи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Той га ма видя и забрави кви глупости ги е редил  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 611
Аз  баклавата я харесвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
  • Керодиспансера
Значи, мама и леля са били с него, а жената на живота му,бъдещата снаха, не е  ooooh!ей на това казвам аз лИбоф Peace
И сега, на баклавата на Кирето залагаме рейтинга и успеха на сериала  Mr. Green

Диди Hug

# 613
Катюш, не спираш да го отбелязваш, та всички да разберат значи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Той га ма видя и забрави кви глупости ги е редил  hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
значи теб като видят и си сменят сексуалната ориентация , а мен Кирето ,като ме види и ще се обръсне ...шЪ знаеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катюш, не спираш да го отбелязваш, та всички да разберат значи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Той га ма видя и забрави кви глупости ги е редил  hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
значи теб като видят и си сменят сексуалната ориентация , а мен Кирето ,като ме види и ще се обръсне ...шЪ знаеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
То хубаво ще се обръсне, ми с Ошмулената как ще се разберете ми е интересно  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт