По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 154 392
  • 921
  •   1
Отговори
# 690
  • Мнения: 1 703
И аз до този извод стигнах - да ги режа и бъркам от време на време.

# 691
  • Мнения: 5 459
И аз днес съм на вълна пилешки пържоли. Ама всички наведнъж ли да сложа.....и понеже обикновено ги правя на скара, а тук ,вероятно ще приличат на задушени, какво друго да сложа на пържолките.

# 692
  • Мнения: 33 525
Като са много пържолите първо ги запържи на фрай да хванат тен и после ги сложи с бяло винце на стю, може и една върху друга, стават супер

# 693
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 27 990
Изчетох почти изцяло темата и съм на голям кантар да си взема ли Кукъра. Надявам се да не е да го използвам спорадично. И все пак. Ще бъдем пет човека семейство. Предполагам, че количеството, което може да се сготви е за едно хранене?

# 694
  • София
  • Мнения: 15 844
Всичко зависи от кой колко яде.Ние сме трима и много пъти кучетата дояждат, защото ни идва повече.А не го пълня дори до половината.А за решението, всеки сам си решава.Има други модели,които пекат и отгоре.Има които готвят под налягане.Има които пържат без мазнина.

# 695
  • Sofia
  • Мнения: 9 790
След дълъг размисъл и аз се обзаведох с мултикукър. Нео. Мноого съм доволна. Страшно удобно нещо. Не цапаш (и съответно не миеш) 5 тенджери и тигани, не миеш печка след всяко готвене и става много бързо и лесно. Вече готвих боб, мляко с ориз, гъби с ориз, пекох питка. Всичко стана чудесно. А като се сетих каква разкошна работа ще ми свърши на морето, че там по принцип изхранването ни е голям проблем, направо ми се приходи вече.  Mr. Green

# 696
  • Мнения: 167
След дълъг размисъл и аз се обзаведох с мултикукър. Нео. Мноого съм доволна. Страшно удобно нещо. Не цапаш (и съответно не миеш) 5 тенджери и тигани, не миеш печка след всяко готвене и става много бързо и лесно. Вече готвих боб, мляко с ориз, гъби с ориз, пекох питка. Всичко стана чудесно. А като се сетих каква разкошна работа ще ми свърши на морето, че там по принцип изхранването ни е голям проблем, направо ми се приходи вече.  Mr. Green
Здравей! Може ли да ми кажеш как правиш млякото с ориз?

# 697
  • Sofia
  • Мнения: 9 790
Както се прави на котлона, няма разлика. 250 гр. ориз със 150 мл вода сложих на програма варене докато поеме водата. Добавих 1 л прясно мляко, 7 с.л. захар и ванилия и варих докато се посгъсти. Не помня точно колко, може би към 20 мин още. Само не затваряй капака, че ще ти изкипи.  Mr. Green И изобщо си е рисковано мляко в този уред. Аз повече няма да експериментирам. Въпреки, че се получи рискът от изкипяване е голям, а ако изкипи после голямо миене пада.  ooooh!

# 698
  • Мнения: 8 699
Аз го сварявам 1:2 с вода писле литър мляко и колкото ориз,толкова захар .На stew за час и си беше перфектно.

# 699
  • Мнения: 471
Момичета някой знае ли как да направя бял /фрикасе / сос на кюфтета  с прясно мляко. Току що установих ,че нямам кисело ,а те са сварени в кукърчето и чакат.

# 700
  • София
  • Мнения: 15 844
Момичета някой знае ли как да направя бял /фрикасе / сос на кюфтета  с прясно мляко. Току що установих ,че нямам кисело ,а те са сварени в кукърчето и чакат.

Разбий в прясно мляко 2 лъжици брашно и яйце, разреди със сос от кюфтетата и ги налей на тънка струйка в кукъра , да клокнат за 10 мин. на задушаване. Или запържи в тиган масло с брашно, долей прясно мляко до гладък сос и го остави да покъкри и ето ти сос.

# 701
  • Мнения: 471
Тайна  Hug Благодаряяяяяя!!!!!!   bouquet Станаха страхотни !!!!!  bouquet

# 702
  • София
  • Мнения: 15 844
Тайна  Hug Благодаряяяяяя!!!!!!   bouquet Станаха страхотни !!!!!  bouquet
Радвам се.Сигурно има и други начини, но това се сетих в момента.

# 703
  • Мнения: 5 459
Аз снощи правих пържени чушки с прясно мляко и станаха невероятни. Момичета дайте някоя идея за пъстърва, че в този студ не ми се излиза да включвам скарата на терасата. И също така се чудя кремчето за бисквитената торта на какви програми да го направя.

# 704
  • Мнения: 8 699
alinna,аз кремпето ако е от тези купешки нишестета,само завирам водата на boil.Но знам,че има домашни кремове и много бих се радвала да споделите рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт