АВАТАРНИ ИГРИ 7

• 27 856
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • in Wonderland
Хайде, готова съм за играта Flutter
На Диди да пращаме комбинацията и филма, нали Peace

Hushy , ох и аз си направих комбинация с този филм  Joy Joy Joy . Разпознах те веднага , няма нужда да ми пращаш името на филма на ЛС . Страхотна си , много добре си се справила , браво  Hug . Toва ми е един от най - любимите филми  Heart Eyes
Аз ще мисля сега нов . Ние ще сме много малко участници този път , нещо май мн ги затрудних  newsm78

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 22:21 от ~ _Dee_Dee_~

# 31
  • Once there was a Hushpuppy...
Ехх, Диди Hug Жалко, че само ти се похаби комбинацията..
Но, защо не играеш и ти със същия, сигурно не е проблем newsm78

# 32
  • in Wonderland
aaa нe , няма проблем . Имам нещо друго на ум , само да намеря снимки  Hug

# 33
Диди, моля те да ме запаметиш така, че малко промених подписа, незначително е, но все пак Peace
Мерси Hug  bouquet

# 34
Уау,Хъш с името на един далечен залив ли си?

# 35
 smile3505 ,хи,хи, нали трябва да мълчим Wink
Май ще ме разпознаеш в гласуването, сигурно всички де Grinning

# 36
  • in Wonderland
Готово Хъши  .
Соси , ти какво се ослушваш още ??

Ето и моята комбинация :

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 23:28 от ~ _Dee_Dee_~

# 37
Много е интересна темата.Страшно много!Дано успея да се включа,че времето не ми стига напоследък.

# 38
  • in Wonderland
Подаръче , къде се губиш ? Почивай си сега повече ,че след някой и друг месец започва екшъна . Надявам се всичко покрай теб да е ок и да се занимаваш с приятни неща  Hug

# 39
Имах малко проблеми последния месец,но вече всичко е наред и най-после мога да се заредвам на бременността си.Да си почивам,отглеждайки тазманийско дяволче е малко трудно,но се старая.

Не мога да си избера филм.Всъщност избрах си един,но той пък много лесен ще излезе за разпознаване..

# 40
Ех, Дидии  Mr. Green
Тъкмо влизам да публикувам и те видях, съответно ще мисля отново  Mr. Green

# 41
Аз пък не се сещам кой е филма на Диди.. newsm78

# 42
Готова

Скрит текст:

# 43
  • in Wonderland
Ех, Дидии  Mr. Green
Тъкмо влизам да публикувам и те видях, съответно ще мисля отново  Mr. Green

Joy Joy Joy
Така ли стана , Хъши изпревари мен , а аз теб ! Все едно има 4 филма на кръст . Обаче явно мислим в една посока  Hug
Истината е ,че вчера чух по радиото много готин ремикс на музиката от филма ми и затова се присетих за него , колко е силен и колко го харесвам , и си сглобих нещо на бързо . Peace

подаръче , нищо , че е разпознаваем . То това е идеята , така да си направиш комбинацията ,че да те познаят  Wink
А за малката
Скрит текст:
викаш много буйна ? Аз не мога да се оплача от моята , само дето милата я тормозят зъбите и голям зор . Още е на първите осем , а всеки избива с разтройство , нерви , ревове... Не зная вече как да й помогна . Хомеопатия , гелчета , кехлибарени гердани - нищо не помага !
 Преди месец пък проходи и сега вече няма спирка . Всичко вкъщи се шета яко, чекмеджетата се "пренареждат " по сто пъти на ден , качва се по дивана , щорите са й най- любими ,, телефони , дистанционни - полудява за тях.Вече се мъчи и да бяга , но още не е много стабилна и няма такова падане . Постоянно е синя , обелена , одрана ....Но като цяло си ми е добричка .  Hug
Разбрахте ли какво ще е бебчето ?

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 08:00 от ~ _Dee_Dee_~

# 44
Добро утро Hug
и аз май се досещам за филма на Диди Wink
И на Одри Peace

Диди, Подаръче - това сега с тичането и белите са си бели кахъри Grinning Той, не че моя е много голям/прави бели със страшна сила/, но после като тръгнат по детската градина и започнат болестите, тогава вече си е зор Rolling Eyes

Забравих неделното кафе Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 09:49 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт