Отговори
# 585
# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей кат Каспър съм значи... Crossing Arms
Благодаря за помощта...  bouquet Оправих си се и сама.... Crossing Arms
И аз вече така ще правя...някой кат поиска нещо, ще се правя на приятно разсеяна. Naughty

Я стига пище ма Naughty и аз се опитах като Надето ама мамата не ми даде Naughty
Ка нема пищим ма.. Laughing Па яз не знаех къде да се нахакам...и ПО-то или у другата... Whistling
Тва любопитство ме изеде Naughty

# 587
Ренка помагай душа, Praynig че излезна Курето и Шурето 19 епизод с руски субове, и аз както винаги при подругите не мога #2gunfire а искам да го изгледам. Cry

# 588
  • в подножието на планината
Публикуването в темата днес си е цял късмет... ooooh! НапраО останах без нерви... #2gunfire

Оф, пък и няма втори фрагман на Съдбите... Rolling Eyes

# 589
Публикуването в темата днес си е цял късмет... ooooh! НапраО останах без нерви... #2gunfire

Heart Eyes Rolling Eyes Ми аз казах,ч е ще излъчват мен и фрагман нема... Mr. Green ама ти си чакай... Laughing
Луд умора нема...сал се пОти hahaha hahaha hahaha

# 590
Ренка помагай душа, Praynig че излезна Курето и Шурето 19 епизод с руски субове, и аз както винаги при подругите не мога #2gunfire а искам да го изгледам. Cry
Не мога да го намеря Rolling Eyes

Ей кат Каспър съм значи... Crossing Arms
Благодаря за помощта...  bouquet Оправих си се и сама.... Crossing Arms
И аз вече така ще правя...някой кат поиска нещо, ще се правя на приятно разсеяна. Naughty

Я стига пище ма Naughty и аз се опитах като Надето ама мамата не ми даде Naughty
Ка нема пищим ма.. Laughing Па яз не знаех къде да се нахакам...и ПО-то или у другата... Whistling
Тва любопитство ме изеде Naughty
Joy Joy Joy Joy

Разделените Mr. Green

Илде Hug

# 591
Клоди, Hug Heart Eyes

Зиз, Hug Heart Eyes чакам си аз... Laughing

Наде, Hug Heart Eyes  аз пък веднъж като го гледам на турски и вече не ми се гледа,откакто разбрах, че ще го спират... ooooh!

Браво на Белл Heart Eyes прочетох постовете й в другата тема на един дъх... smile3501 smile3501 smile3501

# 592

Heart Eyes Rolling Eyes Ми аз казах,ч е ще излъчват мен и фрагман нема... Mr. Green ама ти си чакай... Laughing
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 593
# 594

Ко? Да не ми завиде, че сурнах рейтингО у БосфорЪ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 595

Ко? Да не ми завиде, че сурнах рейтингО у БосфорЪ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да дойде фторник па ше видим Mr. Green

# 596
Звезде Grinning ми ти защото разбираш езика или поне повече от мен а аз откакто се появи Фахрие мога да гледам сериите и сутрин, и вечер, Joy и в Сряда, и в Петък Joy на всякакви разбираеми за мен езици.
Много ми харесват с Киво като екранна двойка, ама мнооооого. Heart Eyes
Охххх пишещите сте се увеличили, абе нямате ли си тема(тук) или Ви е кеф да Ви провокират и Вие да им се връзвате!? ooooh!

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ся гледам Фатиха и после ще вида и в оная тема какво става  Mr. Green

# 598
Наде, Hug и аз много харесвам Къванч и Фахрие като двойка, но много ме е яд, че ги събраха за толкова кратко в КСШ- то и пропиляха шанса да ги гледаме в друг проект заедно... Sad

И пак да не забравя... Mr. Green Искам втори фрагман на Съдбата... smile3515

# 599
  • По света и в нас.
Наде ,намерих това http://vbox7.com/play:1700fc558c
Но качеството му е под всякаква критика.

Общи условия

Активация на акаунт