Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 93

• 46 547
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ето и официални снимки от снощи...

От Кей...    bouquet

Прекрасни !!! newsm09 newsm44 newsm47

# 661

Трея в ютуб... bowuu

# 662
# 663
Наконец- то Нюругль Йешилчай нашла подходящего партнера и проекта

http://ayakligazete.com/cnt/medya/nurgul-sonunda-dogru-partneri- … -buldu-20916.html

# 664

Коментар на една мамаша... bowuu Joy Joy Joy

Боже,от него ничего прежнего,один нос остался..... Ведь чрезмерный загар обостряет все недостатки-родинки и морщины,что он и имеет теперь!!!!

# 665
# 666
# 667

Бюлент Инал също е бил на "партито-гледане" на първи епизод...най вероятно заради Джевдет Мерджан...преди време той нали се снимаше в негов филм...с наш превод "Момичето ,което обичах",но който поради нисък рейтинг, беше завършен набързо...М/у другото аз много харесвам Бюлент...особено в тандем с Бергита...тяхната "Безкрайна песен" много ми хареса... bowuu Peace

# 668
Още информация от мамашите... Rolling Eyes bowuu

Первую серию сериала "Вдребезги" поддержали в соц.сетях Джансу Тосун, Ханде Сораль, Гюльбен Эрген и многие другие знаменитости.
Эфир серии посмотрели зрители из России, Украины, Казахстана, Греции и арабских стран, где актёров любят по сериалам "Бесценное время", "Любовь и наказание" и "Особняк с виноградными лозами".
Песня к сериалу "Глаза словно вода" за 4 дня набрала более 100 тысяч просмотров на ютубе.
Во всех группах рейтинга 1 серия попала в пятёрку лучших.

# 669
  love001 Ехоооо девойки тук съм и аз за Бате ви Ерко  Heart Eyes

# 670

Здравей ,Прооооо Hug Heart Eyes...къде се губиш ,джанъм.... newsm78...много закъсня ,мила...бат ти Ерко го гледахме снощи... bowuu Joy Joy Joy...но...нищо...ще те светнем...и ...за другият прондрелник да си на линия... bowuu Peace

# 671

Къде се изгуби ,бе момиче newsm78

# 672
Ох девойки, чок зор много работа  Rolling Eyes Но вече ще съм на линия  Peace  Ще изгледам първата серия тези дни и ще съм в час   bouquet

# 673
Ох девойки, чок зор много работа  Rolling Eyes Но вече ще съм на линия  Peace  Ще изгледам първата серия тези дни и ще съм в час   bouquet

Ох ooooh!...съчувствам ти Crossing Arms...аз пък вече съм кажи ,речи безработна... bowuu Grinning
Айде като начало...оооо ooooh!...ти не си изгледала още болюмчето ,а аз ще ти предлагам трея за 2 серия с бг субки ...от Кей...нашето златно момиче... bowuu  bouquet

http://vbox7.com/play:cfcfd43862

Значи ще се виждаме вече по често   friendship Hug...радвам се... Party Party Party

# 674
Про ...има и превод на първите пет минути на серийката...ще ги турна на първа страница на новата тема,която ще пусна по късно тази вечер...тъй ,че там можеш да ги изгледаш...

Общи условия

Активация на акаунт