Имам новина голяма- през АВГУСТ ставам мама!

• 35 942
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
Чудесно утро на всички Мами,

за тези които днес са на преглед, успешен преглед и ще ви чакаме да разкажете как е минало Simple Smile

Прекрасен ден от снежна Рила Simple Smile

# 451
  • Sofia
Dessyy90, успех на прегледа! Представям си как нямаш търпение:)
Аз съм емоционално зле. Плаче ми се, будя се нощем, сдърпах се по празниците с майка ми и баща ми...не ми се говори направо:( крепят ме децата, мъжът ми и точицата в корема Confused

# 452
janin4eto_87 и аз съм като теб, но каквото и да е станало със сигурност твоите родители ще са щастливи като разберат страхотната новина Simple Smile и ще се забрави всичко с незабавен ефект Simple Smile
Пак нали казват солта на живота е кавгата, тя си е необходима понякога Simple Smile Пожелавам ти един усмихнат ден заради мъничката  точицата която те крепи Simple Smile

# 453
  • Бургас
Здавейте от още една очакваща Август Simple Smile
Втора бременност,имаме си момиченце на 6г.
Термин 09.08.
Тази ми бременност започна леко стресово със зацапване,но към момента нещата се стабилизираха.
С бъдещата кака се чуствах просто прекрасно,сега нещата са по-различни-гадене и отпадналст.
Вкусът ми също се промени-от пристрастен шокоманиак сега само от мисълта за шоколад ми се гади.
Лека работа на работещите(като мен)

# 454
  • Sofia
janin4eto_87 и аз съм като теб, но каквото и да е станало със сигурност твоите родители ще са щастливи като разберат страхотната новина Simple Smile и ще се забрави всичко с незабавен ефект Simple Smile
Пак нали казват солта на живота е кавгата, тя си е необходима понякога Simple Smile Пожелавам ти един усмихнат ден заради мъничката  точицата която те крепи Simple Smile

Те знаят, че съм бременна..на тях винаги първо казвам Simple Smile точно това е проблема. Как ви се струва, че още преди да отида на първи преглед, майка ми написа в нейния фейсбук, че съм бременна?!?!? Всички роднини и съседи вече знаят. Бях потресена и сърдита, а тя ми заяви, че са празници и не си заслужава да се сърдим за дреболии...
явно трябва сериозно да обмисля взаимоотношенията си с тях  Cry

# 455
  • София
Добро утро и от мен!

И аз не съм много в настроение тия дни, снега малко ми го пооправя - и аз обичам зимата и снега.

Деси, успех на прегледа!

Жанинче, на твое място и аз бих се разсърдила на такова оповестяване на новината.

Добре дошли на новоприсъединилите се, успешна бременност!

# 456
janin4eto_87 остави ме без думи Sad  но не взимай крайни решения ... По сърди им се малко, пък им прости Simple Smile тъкмо ще си вземат поука ...

# 457
  • София
Привет!

Записвам се и аз в хубавата тема с вероятен термин 06 август, имам една кандидат кака на почти 4 години. Днес бях на преглед и видяхме растящото човече със сърдечен ритъм. Ще се радвам да си общуваме оттук нататък   bouquet

# 458
Anabella Добре дошла Simple Smile и аз съм с термин 6 Август Simple Smile минах два прегледа и средата на Януари е третият ми, ни не чухме предишният път  сигурно е страхотно изживяване Simple Smile нямам търпение на 15 Януари и аз да го чуя Simple Smile но до тогава, ще си чакам търпеливо : )

# 459
Здравейте и от мен. По калкулатор термина ми е 01.09.2015, но най-вероятно ще се роди август Simple Smile
Утре заминаваме на почивка на планина и се прибираме чак на 10.01...чак тогава ще мога да отида на преглед и се надявам всичко да е наред...ще съм в 7 седмица.
Няма да мога да се пързалям и въргалям много в снега, но поне ще закараме детето на чист въздух и да види сняг, че в Бургас е рядкост Simple Smile
Това ми е втора бременност. Имам момченце на 3 г и 8 месеца. Първата бременност ми беше много лека, никакво гадене, повръщане, без проблеми...надявам се и тази да е такава.

Приятен ден на всички и по-малко неразположения Simple Smile Ще пиша пак като се приберем  Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 10:04 от Happy_ji

# 460
Здравейте, момичета. Аз си записах час за първи преглед на 7.01. Малко ми е притеснено, че вече доста време мина - 2 седмици закъснение, а тогава ще са вече 3, но по празниците не съм в града и нямаше друг вариант. Искам само да отида и да чуя, че всичко е наред.

# 461
Здравейте, милички. Аз да се похваля, че днес ме изписаха от болницата,ще си мързелувам в къщи. Чух и сърчицето,много се развълнувах цялата се разтреперих от радост. newsm44 Пожелавам късмет на всички който са днес на преглед и да не забравят да минат на отчет.  bouquet
Добре дошли на новите момичета.

# 462
Сузими Анабела и всички момичета с прегледи и чути сърчица ...браво много се радвам...нека все така да има хубави новини  Praynig
Жанинчето-87 много кофти наистина е направила майка ти...не е честно ....но пък е майка и от радост може да е свършила тази работа....не й се сърди дълго време ....н все пак покажи че си ядосана  Rolling Eyes
АвгустМама много късно ще го чуете това сърчице......термина ти е около моя и ми се струва че и по-рано ще се чуе  newsm78
Виждам че има масова вълна на сдухване.....все пак са празници и да се надяваме че ще ни държи това настроение поне до Март  Rolling Eyes
И аз днес бях на преглед и си имам тупкащо  Two Hearts ....уникално чувство...чак се разплаках ...майка ми и тя беше с мен и милата се разплака и тя  smile3525 Имаме си и първи снимки ....не мога да спра да ги гледам ....  Heart Eyes Пожелавам на всички само хубави новини от тук насетне и скоро и вие да видите живи и здрави ембриончета и сърчица   bouquet
Аз казах на най-близките роднини и приятели и се наложи да кажа и на работа вече, защото една дето работи при нас ходи и в другата болница и ме видя там и питала личната...абе дълга и широка, но ... #2gunfire Дано всички е наред само пък който иска да знае.....Някой ми се зарадваха искрено, други пък ( колежката с която работя) толкова фалшиво се усмихна и започна с пожеланията...чак ми стана гадно  Close
Както и да е ....хубав ден на всички ....снежко вали и е прекрасно навън  Nature Snowman

# 463
  • Бургас
МечтичкаД и suzimi честити сърчица Hug
janin4eto_87 майка ти е трябвало първо да те попита дали искаш и с другите да споделиш...
но станалото-станало Hug
Ние не сме казали на никой все още...на 19.01 ще се запиша на ЖК и смятам тогава да споделим,
нооо може и по-нататък Laughing
Нашите живеят до Плевен ,а ние в Бургас-тъй че не могат да ме разконспирират Wink
С първата бременност им казах след 12г.с.

# 464
И аз съм с едно почти постоянно гадене, но поне не повръщам засега. Много отпаднала и все ми се спи, но няма кой да ме остави да дремна. Тъкмо полегна и затворя очи и малкия идва и ме пита "Мамо, какво правиш?". Хем ми става смешно, хем ми се иска да си почина.
Иначе за мазилата - миналият път се мазаха с био масла - кокосово, шия и едно комбинирано на Алтея за бременни. Помогнаха много, по нищо не си личи че корема ми е бил грамаден, дано и сега стане така! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт