ПЛЕВЕН - 156

• 121 788
  • 805
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Няма гаранция. Записването е почнало от 5-ти януари и вече всичко живо се е записало, но все някъде ще стане. Аз също исках там, но и аз се сетих късно и сме чак в Юнско въстание ( от което съм много доволна)
И така не си взех урок и сега първокласницата пак ще се чудя къде да я дяна  Embarassed Embarassed Embarassed

# 136
Хелоу!  Grinning
Вече започнах да влизам тук само когато имам нужда от помощ. Помощ!  Mr. Green
Идеи къде да направя РД на Димитърко? Става на 9. Претенциозен, та дрънка. Не иска Панорама МОЛ в гейм зоната, не иска боулинга, не иска и Замъка....а какво иска - друго искал. Ми няма. Или поне аз не се сещам къде. Не ги иска не за друго, а защото постоянно сме на едно от трите места на празници на другарчета и съученици. Омръзват им, аз ги разбирам.
Ох, колко лесно беше когато бяха на по 3-4-5-6г. Сега става все по-трудно с тези РД-та, особено зимните  Rolling Eyes
Та така. Онзи Муунбъкс ли беше, дали работи все още?
Къде и как празнуват вашите надраснали детските клубчета деца, мили ми майки?  Laughing

# 137
Дикси, в пицария "Сезони" на Сторгозия правихме два рождени дни на Митака - 2012 и 2014 година. Хубаво е, защото имат отделна зала /и двете помещения са големи/, спокойно, чисто, с доста добра кухня - ние също ходим често там. И персонала са внимателни, угаждат им доста. Може да си наемете аниматор или DJ по желание.

# 138
Хелоу!  Grinning
Та така. Онзи Муунбъкс ли беше, дали работи все още?
Къде и как празнуват вашите надраснали детските клубчета деца, мили ми майки?  Laughing

Хелоу и на теб! Grinning
Муунбъкс отдавна е в историята. Не работи сигурно от половин година /поне/.
Моето "надраснало детските клубове дете" не знам къде и дали ще празнува тази година. Миналата година поиска суха пара на ръка /сумата, която бяхме определили да похарчим за РД/. Laughing Смятам, че и тази година ще гледа към кеш-а.
Летните рожденици са облагодетелствани - правят партита по басейните.
Можеш да им наемеш вътрешния басейн в х-л Кайлъка, ако е пълен и ако го затоплят Mr. Green, за няколко часа и да поръчаш някакъв кетъринг-метъринг, аниматор и/или каквито там други салтанати се правят и са ти по душа.
Ако изобщо мястото предлага подобни оферти, де. Но това е вариант, който би допаднал на моята девойка, та ще го проверя за пролетта.

# 139
В Аквацентъра също правят партита за рожден ден.

# 140
Привет!
Утре трябва да си направя изследвания и реших да отида в Плевен. Хематологът ми препоръча лаборатория Цибалаб. Никъде не откривам адреса й  ooooh! . Бихте ли ми препоръчали някоя лаборатория (и адрес)ж Praynig Praynig

# 141
На Натали РД е на 1.02 и ще го правим в Замъка. Преди 2-3 седмици бяхме там на рожден ден и много ни хареса. Има DJ, който ходи и на други места. Много ги забавлява. Има караоке с 8 микрофона. Залата в която пеят и играят е на 2 етаж, децата 2 часа ги виждаш на камерите, но не ги чуваш Mr. Green
Сега видях, че и Замъка е в неисканите.

# 142
  • Плевен
Цибалаб мисля е срещу окръжна болница,дето има две аптеки.Иначе малко по-надолу е Екзакта Медика,там правих изследванията на сина за градината.Екзакта има и в града,там не знам адресите обаче

# 143
Точно срещу болницата има един дълъг блок /мисля блок Росица се казва, но не съм сигурна/ - на нивото на улицата има хранителен магазин, аптека Марешки и т.н. Като тръгнеш да вървиш по улицата нагоре, малко сред аптеката, има едни стълби да се качиш на  една площадка на нивото на първи етаж- там е Цибалаб.

# 144
  • Плевен
Дикси, и ние правихме рожден ден в пицария Сезони. Обслужването много им куца, но пък е широко и децата останаха доволни. Всичко трябва да си организираш ти. DJ или аниматор, украса...

# 145
Да знаете случайно къде поправят и настройват акордеони?
И учител или някаква школа за акордеон?

# 146
Някой да знае нещо за грипна ваканция? Утре ли ще заседават Thinking

# 147
Оф!
Много е...тъпо. И на мен нещо ми е заспала музата. До другата седмица трябва да го измислим.
Много ви благодаря за коментарите, макар да не ми помогнаха особено  Mr. Green
Ама то си е така. Една възраст дето ни е риба, ни е рак  Tired

# 148
Ама то си е така. Една възраст дето ни е риба, ни е рак  Tired
Ако ще те успокои, поне още 2-3 години ще е така. Mr. Green

# 149
И аз съм пред нервна криза като им наближи рождения ден  #Crazy Не знам по какъв повод се сетих наскоро за нашите рождени дни ( макар че аз моя никога не си го празнувах със съучениците, заради кофти датата  Rolling Eyes) и все пак - сандвичи с пастет и краставица, с масло и салам, сокчета, слушане на музика, приказки... Сега ако не вложиш едни 200-300 лв. в рожден ден не може да има празник  Confused
То и в София да си какво ще е по-различното - клубче или пицария  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт