ПЛЕВЕН - 156

• 121 799
  • 805
  •   1
Отговори
# 195
Моника реши ,че вече е време да е с пробити уши. Да ме посъветвате при кого да се извърши процедурата? newsm78   Наскоро видях една девойка с  пробити уши и се стреснах леко- никаква симетрия. На едното ухо дупката беше доста по-надолу...иска ми се да избегна подобни изненади.
Аз водих дъщеря си в Авис Медика, малката беше на 3 годинки. Доволни сме

# 196
  • Плевен/Пловдив
Моника реши ,че вече е време да е с пробити уши. Да ме посъветвате при кого да се извърши процедурата? newsm78   Наскоро видях една девойка с  пробити уши и се стреснах леко- никаква симетрия. На едното ухо дупката беше доста по-надолу...иска ми се да избегна подобни изненади.

Аз също съм за Авис Медика -- каката беше на 1г. и 2 месеца - Доволна съм от д-р и отношението. Не сме имали никакви проблеми след процедурата. Сега смятам и малката като по-отрасне да я заведем пак там. Успех..

# 197
Благодаря,момичета!

# 198
  • Плевен
Здравейте!
Някой ще ходи ли довечера на срещата за родители във Вазов? Дали ще е удобно да се изтърся с кандидатката за първи клас, че нямам вариант кой да я гледа за сега.

# 199
Аз ходих с двамата, а имаше и други с деца, така че не е проблем  Peace

# 200
Здравейте, моля, препоръчайте ми добър и съвестен невролог в Плевен. За възрастен става дума. Не съм чувала никакви отзиви

# 201
  • Плевен
Д-р Дановска,сега стана и шеф на Неврологията

# 202
Дами, има ли друго място в Плевен, освен Арт медика, където правят фотоепилация?

# 203
Здравейте момичета някоя може ли да ми даде номера на д-р  Светла Костова?

# 204
Здравейте мами!Извинявам се,че ще пиша тук,но търсих такава тема и ми излезна една много стара,а все пак живея в Плевен та мислих,че е подходящо тук да пиша. Става въпрос за алергията към краве белтъкът,моето бебече е на 5 месеца и от скоро е с тази алергия. Който е минал през това знае процедурата,за изписване нанбезплатно мляко,но и че има два вида от специализираните млека. Първо купихме Фризопеп,но е меко казано отвратително на вкус и бебка не го иска,малкото което успя да погълне и го повърна. Купихме Аптамил,та там нещата са различни,вкусът му е по-добър,а и го пие. Основното за което пиша е,че имам цяла кутийка от Фризопепът,няма да се пие определено,млякото е скъпо ,а ако остане в нас,един ден просто ще го хвърлим. Искам да кажа,ако има бебета с тази алергия и понасят това мляко,съм готова да дам кутийката без пари,защото не искам да спекулирам със здравето на никое бебче. Ако имате познати майки с този проблем,питайте,ще се срещна лично с всяка майка,която каже,че се нуждае от това мляко-Фризопеп! Пишете на лично,да не става хаос тук.Благодаря предварително,ще съм доволна,ако дори и по този начин помогна малко на някое мъниче.  bouquet

# 205
Много се извинявам,че отново ще пиша,просто забравих да допълня,че имам една кутийка мляко Bebelan,която и нея ще дам,но е за бебчета без алергия.Млякото засища и не запича! Просто ми е жал да хвърлям,все пак не са евтини бебешките млека!

# 206
Ако не няма желаещи, можеш да ги занесеш в социалните - в Закрила на детето сигурно ще се сетят за някое семейство, което биха могли да подпомогнат. Peace

# 207
Привет, майчици и майчунгели!
Нали споменах, с леко приведена глава, че напоследък пиша само в нужда. Но пък оценявам дълбоко топлата ви и безрезервна подкрепа, готовността ви да ми дадете съвет. Без Вас за къде съм? За никъде. Отворена съм за всякаква експлоатация от ваша страна към мен. 24/7. Поувлякох се, знам, простете ми. Сега се сещам, че е късно да ви искам прошка за изминалата година...голяма бяла птица съм аз.
В нужда съм. Отново.  Mr. Green
Боядисват ли някъде в Плевен дрехи? Не кожа, текстил? Гугъл мълчи по въпроса. МръсТник.
Ми...това ми е нуждата. Даже не е моя, за колега питам  Laughing
Сърдечно благодаря!

# 208
Дикси, попитай в магазин Идея....само за това се сещам.
Иначе не съм чувала.

Аз пък да те попитам теб, помня че имаше камъни в жлъчката. Баба ми сега е с такива, ама тя доста възрастна така че операция хич не е препоръчителна. Някакви медикаменти за облекчаване?

# 209
Диетичен хранителен режим, Мира. Без тлъсто месо, мазни храни, яйца, майонеза, кафе, шоколад, газирани напитки и алкохол....и още и още. Има и плодове и зеленчуци, които инициират жлъчна криза. При криза - спазмолитици и аналгетици. Общо взето решението е отстраняването на мехура.
При консултация с лекар ли ви казаха, че не подлежи на оперативна интервенция. Лапароскопски е махната моята.

Общи условия

Активация на акаунт