ПЛЕВЕН - 156

• 122 024
  • 805
  •   1
Отговори
# 300
Нани, д-р Давидова  е ортодонт.

# 301
  • Разпиляна във въображението
Здравейте,момичета! Мога ли да ви върна в първи клас Simple Smile
След известно обмисляне Иван Вазов ни остана като опция, ходих не срещата, разбрах за записването чак от 26 май, така е и обявено. Обаче си ме човърка нещо дали не трябва да се прави предварително? Да не са се изпозаписали всички вече  Embarassed

И на мен ми беше последна опция и се свързах с една учителка там. Тя ми каза, че не се прави предварително записване. Директорът така наредил. Един от доводите бил, че много родители записват децата си на няколко места.

# 302
Здравейте на всички! След дълго търсене в нета не откривам кой знае колко информация за ортодонти в Плевен, които да поставят брекети. Някой може ли да сподели от опит или въобще някаква информация за това? Става въпрос за детето ми. Благодаря предварително!

Д-р Грета Йорданова. Приема в неделя, иначе работи в София. Нямам наблюдения за работата и.

# 303
За Вазов няма проблем с късното записване, не се притеснявайте  Peace Не съм чула някой да е бил върнат и да не е имало място.

# 304
  • Плевен
Много благодаря за отговорите, наистина не успокоихте Simple Smile Буквално се стрясках насън, че заради моята неорганизираност детето ще хартиса някъде.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 305
Здравейте,мами!Може ли мнения за училище ,,Цветан Спасов,,?

# 306
Здравейте на всички! След дълго търсене в нета не откривам кой знае колко информация за ортодонти в Плевен, които да поставят брекети. Някой може ли да сподели от опит или въобще някаква информация за това? Става въпрос за детето ми. Благодаря предварително!

Д-р Грета Йорданова. Приема в неделя, иначе работи в София. Нямам наблюдения за работата и.
Можеш ли да напишеш някакви координати, моля?  Как да запиша час?

# 307
Можеш ли да напишеш някакви координати, моля?  Как да запиша час?
Разбира се!
http://orthodontia-bg.com/
Приема в неделя в кабинета на д-р Георгиев, който се намира срещу плувния басейн над полицията.

# 308
Момичета, има ли някой която спортува? Бих искала да тръгна на аеробика /ако издържа де/, но не ми се ходи сама. Grinning

# 309
Момичета, има ли някой която спортува? Бих искала да тръгна на аеробика /ако издържа де/, но не ми се ходи сама. Grinning
Да те зарибявам за зумба фитнес? Laughing
Страхотно е. Ходя от два месеца и съм много доволна от това как ми се стегна и оформи тялото, а не бях спортувала повече от година. Представляват танци /латино, рок, хип-хоп и др./ и фитнес движения на ритмична музика и се учат доста бързо. Освен ефекта от стягане и отслабване, се развиват и координацията и равновесието, както и усещането за ритъм. Много е весело и не се усеща кога минава времето, освен това групата е от жени на различна възраст и с различно телосложение и е забавно. Тренировките не са толкова трудни, има хореография, която се учи лесно, но си има натоварване. Свиква се доста бързо, даже аз сега ходя 4-5 пъти седмично, защото е много зарибяващо. Тренира се във фитнеса на големия Лайф на Сторгозия (Фитнес Gym #1). Ако имаш интерес или искаш подробности, пиши да се разберем.

В този ред на мисли така или иначе мислех да пиша тук - същия треньор води Зумба кидс и тази седмица водих сина - този вид е доста по-лесен и треньора прави нещата да изглеждат като приказка - вкарва герои от анимационни филмчета, от Шрек и е забавно. Изобщо, уникален е треньора. Тренировките са в четвъртък от 18,00 до 18,50 ч. и в събота и неделя от 15,00 до 15,50 ч., така че ако някой иска да включи детето си, ще е добре, защото в събота и неделя нямаше посещаемост, а са полезни и интересни - щом сина, който е на 12 г. се увлече. Simple Smile

# 310
Аз не съм тренирала никога. Преди да родя ММ успя да ме охрани до 50 кг. Ходила съм два пъти на фитнес - преди години, и този петък /страшна мускулна треска на следващия ден Laughing/, но май това не ми допада много като вариант. Все още кърмя и не смея да се подлагам на редуциране на режим, затова остава спортуването. kati_v, кога ходиш, колко време, пари...?

# 311
кати, интересно звучи, ще ти драсна във фейса за подробности. Simple Smile само да не ми съвпада с дните за танците.

# 312
Еха, ще се заформи групичка. Аз сега съм в майчинство и ми е най-удобно сутрин, защото вечер взимам малката от градина, чакам и ученичката... Но ще намеря начин.

# 313
  • Плевен
Az ticham na Kailaka sutrin,sled kato zaveda sina na gradina!Godini nared sam bila iz zalite,no tichaneto na otkrito e drugo

# 314
Az ticham na Kailaka sutrin,sled kato zaveda sina na gradina!Godini nared sam bila iz zalite,no tichaneto na otkrito e drugo

http://www.tialoto.bg/a/3-sport/2294-programa-za-byagane-za-nach … ntistresov-efekt/ - тази програма си харесах. Живея под Школата и обмислях да ходя с колело до сгурта, да си направя програмата и да се прибирам.

Общи условия

Активация на акаунт