ПЛЕВЕН - 156

• 121 819
  • 805
  •   1
Отговори
# 360
На язовирите в Кайлъка и на гребната база,също може.Хубава разходка ще стане.

# 361
  • Разпиляна във въображението
На Кайлъка още ли има мечка  Embarassed той много се вълнува да види мечката на живо.

Даже може да останем и без мечок. Някаква мецана го залюбила във временният им дом Whistling Май ще го искат за зет Joy

# 362
Привет Simple Smile
И ние този уикенд ще отидем до Плевен, че мъж ми много държи да си види родния град.
Водили сме вече малия на Панорамата, ще се поразходим из Кайлъка Simple Smile Фонтаните нали работят, че последния път като бяхме в града - не работеха Simple Smile  bouquet

# 363
  • Разпиляна във въображението
Работят. Най-големия даже си има програма.

# 364
Работи големия фонтан и трите малки, но каскадата не работи от години.

# 365
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър уролог? Благодаря!

# 366
  • у нас
В Уромед се събраха най-добрите. Работят с НЗОК. Иначе мъжете в семейството ми са опирали до Доц Колев и Д-р Коцев - и от двамата са доволни

# 367
В Уромед се събраха най-добрите. Работят с НЗОК. Иначе мъжете в семейството ми са опирали до Доц Колев и Д-р Коцев - и от двамата са доволни

Много благодаря!

# 368
момичета, спешно търся фирма за поставяне на анти-паркинг колчета или топки! Ако знаете плевенска фирма, която се занимава с такава дейност, моля ви, споделете!

# 369
Бихте ли ми препоръчали добра лаборатория на която може да се вярва. Най-вече ме интересува за микробилогия. Другото ми питане е за ядрено магнитен резонанс и къде е по-удачно да се направи от гледна точка на специалисти за разчитане на резултатите? Благодаря.

# 370
  • у нас
В Плевен има три ЯМР- аз препоръчвам този във втора база. Д-р Няголова е там. Специалист с дългогодишен опит с ЯМР Peace за микробиология- май цибалаб. Екзакта-не

# 371
  • Плевен
Аз ходила на ямр във Втора база.  Обаче тази цена 100 лв. много минималистична. Ако трябва контраст, само той беше към 200 лв. преди 3 години.

# 372
peten, резонанса в УМБАЛ-а работи та пушек се вдига! Да не работя в отделението да не знам, но уви  Laughing
100лв......за кое? Ако си с направление, и не ти е необходим контраст, не плащаш нищо. Ако ти трябва контраст се купува.

# 373
  • у нас
 ето цени за Втора база. Актуални са. Бях там преди 3 седмици. Предполагам че цените в УМБАЛ са същите или с минимална разлика

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 07:28 от Tommelise

# 374
Здравейте.
Бихте ли препоръчали добър гинеколог? Интересувам се от преглед без направление. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт