ПЛЕВЕН - 156

• 121 797
  • 805
  •   2
Отговори
# 585
Момичета , какво ще кажете къде да си направя мамографията , в Онкото, в Авис медика или къде?
Аз имам мамолог който ще я гледа, но ми е важно още едно мнение и апарата да е качествен.
Благодаря  ви ,ако решите да ме ориентирате.

# 586
Здравейте, с ММ трябва да ходим на едно парти и си търсим официални вечерни дрехи под наем. Има ли фирма в Плевен , която да предлага такива ?

# 587
Здравейте. Търся двама пенсионери за нощна охрана.

# 588
Здравейте,искам да попитам, някой знае ли къде в Плевен мога да се запиша на фризьорски курсове? Може ли някой да ми препоръча? Предварително благодаря.

# 589
Момичета,  Знаете ли къде могат да ми преснимат цветно част от книжка?

# 590
Здравейте,искам да попитам, някой знае ли къде в Плевен мога да се запиша на фризьорски курсове? Може ли някой да ми препоръча? Предварително благодаря.
Някой фризьори имат лиценз да обучават. Трябва да питаш лично.

# 591
Момичета,  Знаете ли къде могат да ми преснимат цветно част от книжка?
На уличката на цветята, която е срещу пазара на Манеца, има копирен център с доста техника.

# 592
Благодаря, Кати!

# 593
Аз с ново питане. Може ли да ме ориентира някой от къде мога да си взема ортопедични стелки и въобще обувки с такова ходило.

# 594
Аз с ново питане. Може ли да ме ориентира някой от къде мога да си взема ортопедични стелки и въобще обувки с такова ходило.
От фирмите за технически помощни средства. По принцип с протокол от ЛКК може да се вземат и безплатно чрез социалните. Попитай личния си лекар дали не ти се полагат, тъй като са доста скъпи.

# 595
Ортопедичните обувки се правят по мярка. Говори с ортопед.
А такива стелки има в магазин Самоздрав /до боулинга/.

# 596
Ортопедичните обувки се правят по мярка. Говори с ортопед.
А такива стелки има в магазин Самоздрав /до боулинга/.

Аз нали не съм от Плевен, може ли малко повече да ме ориентирате за този боулинг къде е, че нещо не се сещам сега. И още един въпрос ,мога ли да намеря в Плевен обувки на фирмата ECCO. Благодаря!  bouquet

# 597
Някой фризьори имат лиценз да обучават. Трябва да питаш лично.
Благодаря

# 598
На бул. "Данаил Попов" 9, до бившето кино "Освобождение".
В посока от Дом на книгата към гарата, срещу пицария "Джорджи".
Това е магазинът:

# 599
Дивиана, много ти благодаря за отзивчивостта ! Сетих се къде е . Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт