ПЛЕВЕН - 156

• 120 795
  • 805
  •   1
Отговори
# 735
Solar Wind, ако не искаш да си трошиш колата, мини през Търново, дори и малко да ти се удължи пъти  Peace
 dalina_50, моя приятелка дава уроци по химия в Пазарджик и каза, че взима по 40 лв.  Shocked Направо се притесних като си помислих как ще ги събирам, ако ми се наложи някой ден  Rolling Eyes 10 лв. звучи по-поносимо Simple Smile Имам една позната, която подготвя студенти за медицинския, ако за това става въпрос, мога да я питам ако  те интересува  Peace

# 736
  • Варна
Благодаря ви! bouquet

# 737
Дивиана, а не...но то нали си избираш колко вина да дегустираш. Ако изпиеш 9чаши...малко ще се поотрази. Simple Smile

Е, те ще дегустират или ще се напиват. Laughing
9 дегустации с по 1 пръст винце са грубо две чаши.

Ако изпия 9 чаши вино /не мога/ ще съм в изтрезвителното на системи, ако оживея. Laughing Crazy

# 738
Здравейте!
Пак аз с въпрос Simple Smile.
От Варна в посока Плевен се чудя кой маршрут да избера: Варна-Шумен-Търговище-Бяла-Плевен или Варна-Шумен-Търговище-Велико Търново-Ловеч-Плевен. Според вас кой е най-удачен? Ако има друг, по-добър ще съм благодарна да ме насочите!

Хубав ден на всички! bouquet

Първият, със сигурност ,ако държиш на по-добър път и по-бързо пристигане, ако е за разходка може и вторият. Peace

# 739
  • Варна
Сега ме вкарахте в чуденка Simple Smile   newsm78 . Искам пътя да е по-добър(като настилка говоря), не държа да е по-бърз.
dalina_50 казваш, че първият е по-добър, а по-рано Джинa казва, че вторият е по-добър .

# 740
В общи линии пооправиха пътищата, но като цяло Търново е по-готин вариант за мен Simple Smile

# 741
Сравнително често пътуваме до Варна и никога не минаваме през Търново,през Бяла е по-малко е като километри, но пак казвам ако е с цел екскурзия не пречи и през Търново. Не мога да кажа ,че е лош пътя,дори напротив последно като минавахме през Търново/ не беше скоро/ пътят въобще не беше ок..

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 11:17 от dalina_50

# 742
Джина, точно за медицина става въпрос . Би ли попитала за цената на астрономически час твоята позната. Благодаря!

# 743
Оле, не знам кое му е добро на пътя през Бяла  Shocked Лятото ходихме на Камчия и на места се караше на 1-2 , такива окопи и дупки имаше, на едно място правеха и ремонт, та се обикаляше целия град. На връщане мислехме да се върнем през Търново, така ни посъветваха наши познати, които бяха минали от там на идване, но на едно кръгово се объркахме и пак поехме за Бяла. Сега ще поровя в мапса да видя къде точно бяха окопите.  Peace

# 744
В началото на март пътувах по този маршрут, през Бяла. Както казва Джина, има един участък, който е дупка до дупка. Ремонти по пътя нямаше.

# 745
Ами въпрос на предпочитания, сега за няколко дупки не бих минала 50-60 км./ дали само толкова/ повече. Пътят е абсолютно прав, имам впечатления от есента обаче. Ами в едната посока мини по единия, в другата по другия и така, за да си изградиш собствена представа.

# 746
След Бяла, пътят е ужасен.
Ако държите на по-добър път, през Търново. Плевен-Търново е добър, но от там нататък не знам.

# 747
Здравейте. Момичета, карам курс по фризьорство и трябва ми модели за подстригване. Ако някой има желание да се подстриже, заповядайте. Дамско и мъжко подстригване, може и децата (ако те могат да издържат това време). Фризьорски салон се намира в 9-ти квартал (до ЛАЙФА) Време за подстригване 1-2 часа, подстригването е безплатно, ( понеделник до петък от 10.00 - 16.00, може и в събота.)Ако има желание, пишете на лично и ще се уговорим час.

# 748
Преди време моя позната караше подобен курс. Поради липса на желаещи за,, фризиране,, , една на друга си подстригваха косите Laughing  не се оказа лесна задача да се намерят доброволци, разбираемо:)

# 749
Преди време моя позната караше подобен курс. Поради липса на желаещи за,, фризиране,, , една на друга си подстригваха косите Laughing  не се оказа лесна задача да се намерят доброволци, разбираемо:)

И ние сме така, имам и познати които идват, но много ще се радвам на доброволци!!!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт