ПЛЕВЕН - 156

• 121 806
  • 805
  •   2
Отговори
# 225
  • Ловеч
Здравейте момичета,  нахлувам в темата ви с молба да ме насочите към добър детски пулмолог. Детето ми е на 3 години с астма отскоро ,  ще съм благодарна за всякакви съвети!

# 226
Освен д-р Вулова друг не знам newsm78 Тя работи под Стоматологията в една ниска сграда. Мисля, че и в Окр. болница работи, но не нам там дали приема с направления.

# 227
Момичета, препоръчайте ми козметичка, от която сте доволни  Praynig Simple Smile

# 228
  • Плевен
Здравей! Какво искаш да си правиш?

# 229
Момичета, препоръчайте ми козметичка, от която сте доволни  Praynig Simple Smile
И аз се включвам ,но за вежди?

# 230
Имам предвид коламаска на крака, вежди и т.н  Peace

# 231
Здравейте Simple Smile нова съм в темата и да се представя   bouquet ...
в близко бъдеще ни предстой да се преместим да живеем в Плевен.
Искам да Ви попитам за педиатър - хомеопат в някое ДКЦ има ли, ако има в 3то ще е идеално.
И питах и в друга тема, но никой не ми отговори. Синът ми е набор 2014 за 1ва яслена група. Може ли някой да ми каже до кога са сроковете за кандидатстване в ОДЗ, защото в София са до началото на май...да не ги изпусна случайно.
Благодаря Ви и лек и усмихнат ден Simple Smile

# 232
Добре дошла, Тони Simple Smile
Аз лекар - хомеопат в Плевен не знам да има  newsm78
ЗА яслата ако не се лъжа се подават документи в началото на годината, но съм позабравила, че отдавна беше. Някой с по-пресни ще ти помогне, сигурна съм Simple Smile

# 233
тонито7, добре дошла.
Класически хомеопат в града няма, като цяло препоръки за никой добър не съм чувала.
Иначе педиатрите масово изписват боаронови хапченца и Шуслерови соли. Simple Smile
За 3то ДКЦ педиатри има доста, избери си някой.

За яслите, началото на годината се подават заявления, но предвид че се местите сега, може да си харесаш от яслите на сторгозия (по това че гледаш за 3то предполагам, че ще живеете в квартала) и да отидеш и разпиташ по-подробно.

# 234
  • Плевен
И аз мисля, че като отидете в ясла и обясните, че сте нови в града ще ви вземат.
За класически хомеопат мисля, че има в поликлиниката на центъра, ходили сме, но не знам дали е педиатър.

За кола маска за мен е най-добра Пламена, но взима малко повечко. Като цяло колата е елементарна процедура, веждите съвсем. Кола вече си правя сама с уредчето, за бикини само ходя на козметик.
Вежди прекрасни последно си направих при двете сестри на Неофит Рислки. 5лв.

# 235
А я като сме подхванали тази тема да ви питам някой ходил ли е на педикюр за отстраняване на мазол? В смисъл доколкото разбрах от плоскостъпието ми се е образувал такъв на възглавничката на ходилото и е доста голям. Винаги съм си мислила, че това чудо няма махане - наистина е голям. Не знам всеки педикюрист ли се занимава с това или трява да е някаква медицинска процедура  newsm78 Макар че ми казаха, че пак ще се появи ако не нося поне някакви стелки и ще си купувам, че ортопедичните обувки са майко мила - гледах с намаление към 150-200 лв  Shocked

# 236
  • Разпиляна във въображението
Момичета, къде сега е модерно да се правят рождени дни за малчуганите? Наскоро двама съученика на Вики си правеха празниците в боулинга, но не смятам, че за децата от ДГ е подходящо.

# 237
И аз мисля, че като отидете в ясла и обясните, че сте нови в града ще ви вземат.
За класически хомеопат мисля, че има в поликлиниката на центъра, ходили сме, но не знам дали е педиатър.

За кола маска за мен е най-добра Пламена, но взима малко повечко. Като цяло колата е елементарна процедура, веждите съвсем. Кола вече си правя сама с уредчето, за бикини само ходя на козметик.
Вежди прекрасни последно си направих при двете сестри на Неофит Рислки. 5лв.
  А по точно къде се намира или някакъв телефон за контакт?За козметичките става на въпрос.. Hug

# 238
  • Плевен
Момичета, като сме тръгнали да се разкрасяваме

http://grabo.bg/pleven/izvaiana-figura-07q237r

Какво мислите за тази оферта, някой правил ли си е такова нещо? Знам, че като си слага гипс човек после крайникът е заслабнал, виждала съм и преди години лудо вталява с гипсирване на талията. Върти ми се в главата , че е нещо на този принцип - дехидратация, дренаж или не знам и аз как да го нареча. Иде ми да хвана и сама да се гипсирам  #Crazy Rolling Eyes Embarassed

# 239
Хелоуу  Hug
Уважаеми момичета и момче, дайте ми координати на общи работници или някой, който би свършил работа с доста багаж.
Толкова сте мили  Heart Eyes
Предварително благодаря  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт