ПЛЕВЕН - 156

• 121 818
  • 805
  •   1
Отговори
# 330
Тiana, мерси, записах си час. Моля ако някой има впечатления от д-р Грета Йорданова - ортодонт, да сподели.

А д-р Давидова къде приема? Ако се наложи, ще ходя и при нея. Моля за мнения.

# 331
Здравейте,

Някой може ли да препоръча добър ендокринолог в Плевен, който работи с НЗОК ?

Благодаря в аванс Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 332
  • Плевен
Желаещи за тичане или каране на колело?

# 333
  • Разпиляна във въображението
Желаещи за тичане или каране на колело?

Може би аз. Зависи от времето, че имам кърмаче Grinning

# 334
Никой никога ли не се е обръщал към ендокринолог ? Sad Sad Sad

# 335
  • Плевен/Пловдив
Никой никога ли не се е обръщал към ендокринолог ? Sad Sad Sad

Има добри ендокринолози !
Аз съм ходила при д-р О.Аспарухова ДКЦ 2- работи със здравната каса и доц. К. Тодорова КИРМ - платен преглед.
Чувала съм добри отзиви и за д.р Харизанова Авис Медика !
Но това да препоръчаш д-р е много относително.
Успех при избора !!!  bouquet

# 336
  • у нас
Аз ходя при Д-р Ганева, работи в УМБАЛ и в Първо ДКЦ. За сега съм доволна Peace

# 337
Благодаря, момичета Simple Smile   bouquet

Ще си запазя час при Тодорова - но чак за юли има при нея.

Похвалиха и д-р Ганева, голямо издирване я издирвах - освен в клиника по ендокринология, не можах да открия къде работи и преглежда ...

Имам направление и не че няма да си платя, но ми се ще да го ползвам.
Д-р Ганева работи ли с НЗОК ? Някакъв телефон за час ?

Благодаря още веднъж.

# 338
  • у нас
отгоре съм написала. Д-р Ганева е в ДКЦ на барата до колелото за Сторгозия тел 0896678598, работи с касата

# 339
Благодаря Simple Smile

# 340
Извинявам се че така нахлувам в темата, но не знам кой и как да помоля да ме включи на първа страница, че отскоро и аз съм в отбора на плевенските мами. Какво трябва да напиша като данни името на бебето, моето име, квартала в който живея? Моля някой да помогне.

# 341
  • у нас
мен ме няма на първа страница, но пиша Peace

# 342
Да ви кажа, че информацията от първа страница отдааавна не е актуализирана  Peace Просто тези, които влизахме от началото на създаването на  темата (даже и аз не съм от самото начало) вече сме с попораснали деца и нямаме толкова време. Повече от момичетата на първа страница даже не влизат. Мисля, че поста се редактира само до 24 ч. от публикуването му, а със скоростта с която се движи темата следващата ще е чак края на годината Simple Smile

# 343
Здравейте!Искам да си сменя личната лекарка,а сега  в юни може.Не съм доволна от моята ,затова ще помоля за мнения и препоръки.За детски лекар става на въпрос и по възможност да е на Сторгозия,в 3-то ДКЦ.Благодаря , предварително! Hug

# 344
Здравейте! Полинка, мога горещо да препоръчам д-р Анелия Маринова-има и специалност по педиатрия! Ние сме всички при нея и малката, и големия от бебета са при нея. Много е добра като лекар и много внимателна! Пропуснах да кажа, да,в 3то ДКЦ й е кабинета! WinkНадявам се да бях полезна

Общи условия

Активация на акаунт