ПЛЕВЕН - 156

• 121 799
  • 805
  •   1
Отговори
# 525
  • Parsberg
Винаги си е била Гаврилова, познавам я още от както работеше в гр. Левски. При нея със секцио родих първото си дете. Ако не се лъжа мисля, че по мъж беше Георгиева, но не съм сигурна.

# 526
  • у нас
- Вася Георгиева
- Вася Гаврилова

# 527
  • гр.Плевен
Здравейте!
Търся "Книга за ученика по математика" за 5-ти клас на Здравка Паскалева. В книжарница "Хеликон" са изчерпани.

# 528
Момичета , а някой има ли наблюдения върху АГ д-р Александър Любенов ? Работи в св. Марина, бил е в Репромед преди ?

Благодаря Simple Smile

# 529
 Темата съвсем заприлича на здравен справочник, но ми се налага и на мен да попитам. От няколко години ходя при д-р Румен Стоянов, хирург, на профилактични прегледи. Работеше в "Панталеймон", а през зимата го виждах в "Авис Медика", сега обаче не е и на двете места и не мога да го открия. Иска ми се пак при него да отида, ако знаете къде е, кажете. Или ми препоръчайте някой друг добър онкохирург, за преглед на гърдите става в-с.

# 530
  • у нас
Аз пък искам да попитам за латино танците в читалище Христо Ботев- школа Зорая. Някой да я е посещавал? От колко годишни взимат децата?

# 531
Не знам дали знаете, но от следващия месец ще има тренировки по фехтовка - има няколко банера из града. Заниманията за децата, които са втора смяна, са във вторник и четвъртък от 10,00 ч. в читалище Ракитин (само за тях питах, че моя е втора смяна), за възрастни - 17,30 или 18,000 ч. във физкултурния салон в ЛВТ. Таксата е 40 лв. на месец.

# 532
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми помогнали? Трябва ми кожен лекар за дете на 4г и сладкарница за поръчка на красива и вкусна детска торта.
Благодаря предварително!

# 533
  • у нас
Темата съвсем заприлича на здравен справочник, но ми се налага и на мен да попитам. От няколко години ходя при д-р Румен Стоянов, хирург, на профилактични прегледи. Работеше в "Панталеймон", а през зимата го виждах в "Авис Медика", сега обаче не е и на двете места и не мога да го открия.
Пак е в Панталейнон, сега видях на страницата им във фейса

За торта- аз поръчвам в цехчето зад Дом на книгата. Вкусни са доста, но са само с картинка по избор от каталог

# 534
И аз видях, записах си час в последния възможен ден. Мерси.
Къде по-точно е това цехче? Какви са тортите! Предстои ми рожден ден, да разнообразя обичайните.

# 535
И аз искам да се включа във вашата тема, въпреки че съм от Ловеч.
Причината е че съм в чуденка за раждане в Плевен. Вече съм 28 седмица и нямам много време.
Правила съм инвитро при Бързашки, имам мнения и за Стойков/но той нали вече е в Търново.

Наскоро чух че много са доволни от Поповски.
Та съм тук да събера мнения - кой от вас къде ще ражда.
Писах и другата по конкретна тема- но тя е много затихнала и затова пиша тук   bouquet  bouquet  bouquet

# 536
  • Плевен
Като си пациентка на д-р Бързашки, защо не родиш при него?

# 537
Имам го като вариант, но имам неуспешно инвитро при него. Много познати са родили при него. Аз имам и две лапароскопии при него.
Проучвам нещата все още.  ooooh!, но и време не остана. На 15 ми е последната ФМ в София и след това ще ида на преглед при някой в Плевен
А за Поповски някакво мнение?

# 538
Момичета, моля ви за препоръка за читав уролог хирург в Плевен!

В клиниката на д-р орачев знам, че имат добра техника ,но ми е важно да имам насока за подходящ лекар. Касае се за изключително рядко срещан случай( според думите на друг лекар) и  ми е важно да е лекар с опит.

# 539
Препоръчвам ти доц. Страти Стратев. Координати можеш да намериш в нета.

Общи условия

Активация на акаунт