ПЛЕВЕН - 156

• 121 799
  • 805
  •   2
Отговори
# 540
Благодаря ти, vh1!

# 541
Препоръчвам ти доц. Страти Стратев. Координати можеш да намериш в нета.
И аз мога да препоръчам него - той оперира баща ми преди години.

# 542
Благодаря , Каty_v!

# 543
Не знам дали е правилната тема, но ...
В катастрофата в тунела Витиня загина 38-годишната доц. Десислава Статева, един от най-добрите плевенски офталмолози, лекар на 2010 г. на плевенската болница.Това е фейсбука и. Много мога да кажа, но какви ли са подходящите думи пред смъртта... Ако имате добри впечатления от нея, поставете едно цвете пред кабинета и в центъра (близо до мола, тук има карта).  

# 544
  • Плевен
Във Болницата има книга за съболезнования.Още вчера цялата болница знаеше  Cry

# 545
Здравейте,
може ли да ми препоръчате детски очен?

# 546
  • у нас
В момента тече програма за профилактика и детско очно здраве. Потърси в нета. Иначе др. Кривошийска се занимава с деца. Оптиката и е срещу централния мол. Преглежда и в кабинет по Георги Кочев, в блока под аптека Хигия /с/у болницата/.

# 547
Мами, препоръчайте добър гинеколог за установяване и проследяване на бременност. Ходя при Бързашки по принцип, но днес звъннах - първа свободната дата 22.10. Sad Не мога да чакам дотогава Sad Не знам към кого да се обърна Sad

Доц. Стойков в Св. Марина. Той ме следеше и при него родих. И 10 пъти да родя, пак ще е при него!
При Стойков също много се чака

# 548
Мами, препоръчайте добър гинеколог за установяване и проследяване на бременност. Ходя при Бързашки по принцип, но днес звъннах - първа свободната дата 22.10. Sad Не мога да чакам дотогава Sad Не знам към кого да се обърна Sad
Аз ходя при Д-р Бонев във Втора поликлиника и съм много доволна

# 549
Здравейте,
преди няколко месеца бях на преглед при д-р Гинчева в Света Марина. Тя ми каза, че за евентуалния ми следващ преглед, вече ще са преместени в новата им болница. Сега отварях сайта им да погледна графика на докторите и с изненада установявам, че нейното име не фигурира. Rolling Eyes
Някой запознат ли е дали е възможно да не работи вече там? Защо евентуално така е станало? Ако продължава да работи, то къде? И прегледите отново ли са платени?
Благодаря предварително.  bouquet

Д-р Гинчева вече не работи в СБАЛАГ"Света Марина".Ще работи извън страната.

В Плевен си е д-р Гинчева и няма да ходи извън страната Simple Smile, така че може да си се свържете с нея и да си се следите при нея.

# 550
Благодаря, момичета Simple Smile

А някой да има впечатления от Антония Богданова - Авис Медика ?

п.с. Стойков вече май е някакъв шеф в Търново. Не работи тук.

# 551
  • Плевен
Момичета,искам да попитам нещо.Дочух че д-р Духленски е починал!Вярно ли е?

# 552
Я да сменя малко темата- събирате ли стикери на Кауфланд. Липсват ни 5 и вече полудявам. Като сме на касите, Натали гледа на кой човек му е най-пълна количката, присламчва се към него, и го моли, ако не събира карти да и ги даде.

# 553
  • Плевен
Я да сменя малко темата- събирате ли стикери на Кауфланд. Липсват ни 5 и вече полудявам. Като сме на касите, Натали гледа на кой човек му е най-пълна количката, присламчва се към него, и го моли, ако не събира карти да и ги даде.
Хаха доста ... амбициозно Simple Smile Напиши кои номера да погледна, тъкмо да живне темата.

# 554
И ние ги събрахме и имаме доста излишни- пиши номера.

Общи условия

Активация на акаунт